פורסם 2007 באפריל 418 שנים באחד מהעידכונים של הוינדואוס הותקן איזה משהו שנקרא "windows genuine advantage" הדבר הזה משגע אותי ומציק לי וכל פעם קופץ .איך אני מוחק אותו, ניסיתי למחוק את העידכון האחרון של הוינדואוס וזה לא עזר, חיפשתי למחוק את זה ולא מצאתי איפה זה מסתתר .תעזרו לי בבקשה כי זה משגע אותי תודה
פורסם 2007 באפריל 418 שנים מחבר האמת שמצאתי כבר לבדhttp://www.mydigitallife.info/2006/04/26/disable-and-remove-windows-genuine-advantage-notifications-nag-screen/
פורסם 2007 באפריל 518 שנים תתקין את ה TUNEUP 2006 .וזה יעזור לך תסרוק את הוינדוס וזהו הכל יהיה בסדר .
פורסם 2007 באפריל 718 שנים תראה זה שיטה של מיקרוסופט לגלות אם התוכנה שלך חוקית או לא מתי שאני התקנתי את זה כחלק מהעדכונים זה עשה לי את הבעיה המציקה של יתכן והתקנת תוכנה לא חוקית בלה בלה בלה ברגע שיש לך עדכונים מוכנים להתקנה תיכנס להתאמה אישית ותוריד את ה-V מהעדכון הזה ואז תוכל להמשיך כרגיל מבלי שזה יציק לך
פורסם 2007 באפריל 718 שנים קיבלתי את העידכון הזה, והוא מעצבן... אבל הורדתי אותו בדרך מאוד פשוטה, בלי הורדת קראקים ושטויות...לחצתי עכבר ימיני על הכוכב שליד השעון, בחרתי לשנות הגדרות, זה פתח לי דף של מיקרוסופט.. היה שם תיבת סימון שצריך להוריד ממנה את הסימן אם רוצים להוריד את ההודעות שהווינדוס לא חוקי, ואז הוא פתח עוד תיבה שצריך לסמן (ם אתה מסכים לתקנון שאומר שלא תוכל לקבל תמיכה טכנית ושטויות אחרות כאלה, ואז לוחץ על שמירת הגדרות... מאז ההודעות לא קפצו לי יותר, אבל לא יכולתי להוריד כלום ממיקרוסופט בגלל שהווינדוס "לא genuine"...
פורסם 2007 באפריל 718 שנים אם אני זוכר נכון, זה גם "מתקשר" כל פעם שאתה מתחבר לאינטרט / מפעיל את המחשב למיקרוסופט ומדווח על הכתובת IP וזה שהוא לא חוקי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.