עבור לתוכן

אני מחפש פתרון קרור אוויר ל- OC.

Featured Replies

פורסם

ברשותי מעבד AXP 1600+ ואני רוצה לבצע OC גבוהה באזור ה- 1.8GHZ אני מחפש היטסינק/היטסינק +מאורר שיעשו את העבודה והכי חשוב -> שקט, שיהיו שקטים.

מחיר- כמובן הכי נמוך שיש שנותן לי מקס' תועלת.

אבל חיי המעבד מוטלים על הכף אז כמובן שאיכות תשחק תפקיד.

תודה

פורסם

לפי דעתי השילוב הנכון יהיה אורור מארז טוב. הרבה מאוררים במקומות הנכוניםוהיט סינק טוב עם מאורר סביר.

אני הייתי אומר SK-7 (עוד כמה ימים) AX-7 או SLK-800.

ומה הסטפינג שלך?

פורסם

AX-7 בשילוב עם TT smart fan 2

כבר כמה זמן שאני מחכה ומקווה שאחת החנויות תציעה שילוב שכזה במחיר מיוחד (רמז לכל בעלי החנויות שרואים את ההודעה.. ;) )

פורסם

אני דווקא מחכה לשילוב דומה רק עם היטסינק מנחושת. לדוגמא הSK-7 שיוצר אצלנו הייפ לא קטן...

אני לא יודע כמה מאורר חזק יעזור לAX-7. אבל אם יש מארז מאורר ובינק איכותי מנחושת מאוור חזק מאד יעזור וגם אם הוא לא במהירות הכי גבוהה הוא יתן אחלה תוצעות.

פורסם

כן, אולי, אבל הרעש של מאורר חזק יכול לשגע פילים

הSK-7 לא מאורר מדהים כמו שהייפ עושה ממנו.

הוא טוב, אבל עם מאוררים חלשים הוא דיי נכשל.

שוב אני מאמין שהאתר הראשון שירים את המגבת ויציא שילוב של מאורר טוב, איכותי, ובעל מהירות משתנה יחד עם סינק מהרמה הגבוה ביותר - וכל אילו במחיר נמוך יקבל הרבה מאוד הזמנות.

פורסם

הSK-7 מציג ביצועים דומים לSLK-600 וSLK-800 ואם המארז מספיק מאורר גם מאורר בינוני יספיק בהחלט! וחוץ מזה, מאורר עם שליטה או פאן באס יהיה מעולה! בלילה שמים על שקט ובמאמץ קצת מעלים.

פורסם
  • מחבר

אחלה חברים,

על איזה חברות/חברה מדובר?

אין לי מושג איזה מארז יש לי (מידות - 42X43X18) - נראה לי שזה מידי.

לגבי איורור המארז:

אחת הדלתות (השמאלית פתוחה) ואני מכניס אויר דרך המקום העודף של הכוננים. (יש לי מקום לשני כונני CD נוספים, במקומם שמתי מאורר למארז שזורק אויר קר פנימה).

וכמובן יש את המאורר של המעבד ו HS שסופק איתו (עושה רושם שהוא לא משהו).

לגבי ההצעות עד כה - שני SMART FAN נראים לי השקעה גבוהה מדי (בערך 100 ש"ח לאחד) וכל זה בלי המאורר למעבד.

בואו נגיד שאת החום מהמארז אני כבר אדע להוציא, מה שיותר חשוב לי זה HS למעבד, לפחות ממה ששמעתי אז המאורר פחות חשוב מ- HS.

אני יודע שקיימות חברות שמציעות מאורר ו- HS במחירים מוזלים - לדוגמא TT V7+ או V9 ,השאלה המרכזית איזה שיפור HS יותר טוב ייתן לי - כמה מעלות? (אני גר במרכז הארץ - שפלה ).

ובמילים אחרות, האם שווה לי לקנות אחד מהמאוררים+ HS הנ"ל או לקנות משהו יותר טוב (ואולי גם יותר יקר).

לסיום, נאמר מוקדם יותר שצריך לדעת איפה לקרר את המארז - ANY TIPS?

אני יודע שהספק שלי מוציא אויר חם בטירוף, ובנוסף האזור שבין המעבד לזכרונות לכרטיס מסך חמים להפליא. (יש לי GA7VAX של ג'יגהבייט)

נ.ב

מחיר משחק פה - אז לא להגזים, הכי יעיל והכי זול - אני אתפשר על מעלה שתים אם זה יחסוך לי 100 ש"ח ויותר

נ.ב 2

מה זה סטפינג של המעבד ואיך אני יודע מהו?

תודה לכולכם

פורסם

יש באתר מדריכים הנוגעים לאורור.

נכון לרגע זה (עד הופעת הSK-7) הקניה הכי טובה תהיה AX-7 עם מאורר סביר(לא דלטא ולא גנרי)

פורסם
  • מחבר

יש כבר את ה- SK7

עריכה של MAPHISTO :

להרגע עם הלינקים לחנויות בבקשה .

פורסם

אחלה חברים,

על איזה חברות/חברה מדובר?

אין לי מושג איזה מארז יש לי (מידות - 42X43X18) - נראה לי שזה מידי.

לגבי איורור המארז:

אחת הדלתות (השמאלית פתוחה) ואני מכניס אויר דרך המקום העודף של הכוננים. (יש לי מקום לשני כונני CD נוספים, במקומם שמתי מאורר למארז שזורק אויר קר פנימה).

וכמובן יש את המאורר של המעבד ו HS שסופק איתו (עושה רושם שהוא לא משהו).

לגבי ההצעות עד כה - שני SMART FAN נראים לי השקעה גבוהה מדי (בערך 100 ש"ח לאחד) וכל זה בלי המאורר למעבד.

בואו נגיד שאת החום מהמארז אני כבר אדע להוציא, מה שיותר חשוב לי זה HS למעבד, לפחות ממה ששמעתי אז המאורר פחות חשוב מ- HS.

אני יודע שקיימות חברות שמציעות מאורר ו- HS במחירים מוזלים - לדוגמא TT V7+ או V9 ,השאלה המרכזית איזה שיפור HS יותר טוב ייתן לי - כמה מעלות? (אני גר במרכז הארץ - שפלה ).

ובמילים אחרות, האם שווה לי לקנות אחד מהמאוררים+ HS הנ"ל או לקנות משהו יותר טוב (ואולי גם יותר יקר).

לסיום, נאמר מוקדם יותר שצריך לדעת איפה לקרר את המארז - ANY TIPS?

אני יודע שהספק שלי מוציא אויר חם בטירוף, ובנוסף האזור שבין המעבד לזכרונות לכרטיס מסך חמים להפליא. (יש לי GA7VAX של ג'יגהבייט)

נ.ב

מחיר משחק פה - אז לא להגזים, הכי יעיל והכי זול - אני אתפשר על מעלה שתים אם זה יחסוך לי 100 ש"ח ויותר

נ.ב 2

מה זה סטפינג של המעבד ואיך אני יודע מהו?

תודה לכולכם

בחור - פשוט עשית באלגן ענק

הדגם של המאוורר הוא Smart fan 2 כלומר מגירסא 2 ולא שני מאוררים

השילוב shibby15 נתן לך הוא באמת הכי טוב שאפשר להשיג היום בארץ

ועצה קטנה וחשובה - תעבור על המדריכים באתר, על כמה ת'רדים - תלמד קצת ואז תחזור לפה רבה יותר חכם.

זה יהיה לך הרבה יותר זול

פורסם

יש כבר את ה- SK7

לא אין...

AX-7

AX-478

SLK-600

SLK-800

EXTREME כל הארבע

פורסם

אחלה. אני הייתי שם את הSK-7 עם TT SMARTFAN 2 וסוגר את העניין. למרות שאם המארז מספיק מאורר גם הבאנדל הנחמד שהם מציעים שם יספיק בהחלט.

פורסם
  • מחבר

מתנצל על הבלגן של מקודם,

OK, אחרי שבדקתי מחירים אז ה- SK7 קצת יקר (בתוספת מאורר SF2 של TT).

אני אציג את הבעיה בצורה שונה יותר,

היחס עלות אל מול תועלת חשוב לי מאד - אין לי כל כוונה להשקיע הרבה כסף ולקבל תמורתו שיפור של מעלה וחצי.

אם אני מקבלהפרש 4- 8 מעלות וכמובן שקט !! אז אפשר להעלות את התקציב.

ההתלבטות היא: V7+ או V9 או זלמן כלשהו (אתם בטח מכירים יותר טוב ממני - המחירים שלו 130 - 200 ~) או SK7 בתוספת מאורר.

אם מישהו מכיר SLK800 במחיר מציאה אני פתוח להצעות.

הדבר הבא שמטריד אותי הוא חום במארז,

חיישן החום מורה לי על טמפ' של 40~ במנוחה ואף מתקרב ל- 50 במאמץ +OC.

ברגע שאני מציב מאורר על הצ'יפסט הטמפ' מתייצבת לה על אזור ה- 33 (אני מניח שתוצאה זו שיקרית מכיוון שהמאורר נמצא רק על אזור הצ'יפסט - ג'יגהבייט 7VAX).

יש המלצות לגבי מקומות רצויים לקרור?

תודה מראש,

פורסם

לא אין...

AX-7

AX-478

SLK-600

SLK-800

EXTREME כל הארבע

בטח שיש, הוא הראשון ברשימה במחיר של 180 ש"ח!

טמ"פ המארז או סיסטם היא רק הטמ"פ של הציפסט ולא כל המארז וסביבתו. בכל מקרה אם המארז חם ולא מאורר אז קודם תדעג לו ורק אחר כך להיט סינק נורמלי כי קירור אוויר תלוי בטמ"פ של האוויר שמסביבו. אם המארז שלך יהיה קר תיקח את השילוב של הSK-7 ומאורר CM עם 4 לדים (גם יפה גם שקט וגם יעיל) אם אתה לא מתליך להוריד דרסטית את הטמ"פ כך AX-7 עם מאורר סביר

פורסם
  • מחבר

לא סביר שאני אקנה SK7 בשביל לראות אם הוא יעיל או לא. לא?

אני משקיע הרבה כסף ואין לי כוונה להחזיק את שני ההיטסינק המפלצתיים האלה מכיוון שאחד לא טוב לי.

ברמת העקרון המארז שלי (האויר שבו) קריר אני רק צריך HS ואני רוצה לדעת מה יותר יעיל, למשל: V9CM ב- 150~ או SK7 +מאורר גנרי ב- 210~ או תוספת ל- TT SM 2 ביחד-> 250~ (עיצוב זה לא בראש מעייני). אם ההבדל הוא של מעלה או שתיים אני לא אהסס ללכת על V9CM (בהנחה שהוא שקט כמובן.

אחרת אני אשקיע כסף.

לצורך המחשה: הגעתי למהירות של 1850MHZ (והיד נטויה - עוד לא פתחתי מכפלה: FSB 176) כאשר לוח האם עמד על 36 והמעבד על 48.

אם אני מוריד את זה לאזור ה- 40 מינוס זה שווה את זה אחרת לא כ"כ נראה לי שזה מצדיק.

תמיד נחמד שברשותך הציוד הטוב ביותר אבל השאלה היא : לא יכולת להשיג משהו יותר זול שנותן לך כמעט את אותה התוצאה?

לכן אם המצב הוא כזה ש- SK7 הוא טוב וגם AX7 הוא טוב ונניח שאני מוסיף להם מאוורר גנרי, האם במצב הזה הם מתחרים או אפילו עדיפים על אחד מה- ZALMAN או V9CM או אפילו VC7+ שנמצאים בטווח של עד 200 ש"ח?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים