פורסם 2007 באפריל 418 שנים שלום, האבתי את כל עניין המודינג והחלטתי לעשות מודינג על המחשב החדש לי > שיהיה יפה יותר התוכנית שלי הייתה להוציא את לוח האם ואת כל החלקים כמובן ולעשות בו חלון- בלוח אם קניתי דרמל של וולף בהום סנטר ב 120 שקל, וצאתי את המעבד ועשיתי חלון בצד הימני למטה איפה בלי לגעת במעבד, הדבקתי על זה פרספקס עם סיליקון, ושמתי לדים על איפה שנכנס הארד דיסק. ניסיתי להדליק וזה לא עובד > מה לא בסדר בזה שחתכתי את לוח האם, ראיתי פה הרבה שחותכים אפילו את המארז, או שאולי צריך לחבר עם ניתים ולא עם סיליקון גם הלדים UB לא דלקו........................... איך מתקנים את זה ??????????????
פורסם 2007 באפריל 418 שנים עשיתה חלון בלוח אם??? מישהו צריך להוסיף סטיקי איזה חלקים כן חותחים ואיזה לא... אם חתחת את הלוח, תצטרך לקנות אחד חדש... אין סיכוי שיעבוד יותר
פורסם 2007 באפריל 418 שנים נו למה אתם לא מצטטים אותי? בואנה כל זה בשביל ציטוט ? :screwy: :screwy: אפשר לחשוב.. נראה לי שדווקא אנשים לא יצטטו אותך עכשיו! וסתם עשית לך תדמית של טמבל...
פורסם 2007 באפריל 518 שנים עשיתה חלון רק בלוח אם?? מה עם חלון בהארד דיסק?ומה עם להוריד את הקירור מהמעבד ולהשים שם ליידים? זה יכול להיות יפה!!!ואם אתה רוצה מחשב שקט תוציאת מאווררים מניסיון-זה עוזר!!חחחח הרג אותי הבן אדם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.