פורסם 2007 באפריל 418 שנים אתה באמת ילד קטן וחצוף.... ולשמור על הפה שלי?? בשונה ממך אני לא מקלל כאן בפורום. (וכשאני הרכבתי את המחשב הראשון שלי ההורים שלך עוד לא תככנו אותך), במיוחד לא אותך למרות שאני דיי מתאפק. אז תפסיק להשתולל ותלמד תרבות דיבור חבל שתתחיל לקבל הזהרות פה בפורום. וותק פה אני הייתי חבר כאן בחשבון אחר לפני שהתגייסתי לצבא, כלומר כמה שנים טובות. למרות שמבחינתי וותק כאן לא אומר יותר מידי. ילד, תעשה טובה אל תבלבל ת'מוח- אתה סתם ילד קטן שחושב שהוא יודע הכול, אתה מחרטט יותר מדי, אבל ת'יודע מה- אתה צודק-העיקר שתוכל לישון בלילה
פורסם 2007 באפריל 418 שנים ילד, תעשה טובה אל תבלבל ת'מוח- אתה סתם ילד קטן שחושב שהוא יודע הכול, אתה מחרטט יותר מדי, אבל ת'יודע מה- אתה צודק-העיקר שתוכל לישון בלילה בכל מקרה אתה לומד לדבר וזה כבר טוב (קצת מוזר שילד שקטן ממני בכמעט 10 שנים קורא לי ילד קטן אבל ניחא, העיקר שאתה לומד לדבר יפה).
פורסם 2007 באפריל 418 שנים בכל מקרה אתה לומד לדבר וזה כבר טוב (קצת מוזר שילד שקטן ממני בכמעט 10 שנים קורא לי ילד קטן אבל ניחא, העיקר שאתה לומד לדבר יפה). כה, אני ילד קטן חבל שאתה לא מכיר אותי במציאות, בכל זאת אני לא הולך לריב איתך פה- תמשיך לתת מאמצים פה בפורום
פורסם 2007 באפריל 418 שנים itaysharאם תיפול אצלי בעוד מקרה שמצדיק אזהרה אתה תעוף מהפורום במקוםלא אזהרות ולא נעלייםזה מובן?תתחיל לקרוא את ההודעות שלך פעמיים, שלוש וארבע לפני שאתה שולח אותן
פורסם 2007 באפריל 418 שנים itaysharאם תיפול אצלי בעוד מקרה שמצדיק אזהרה אתה תעוף מהפורום במקוםלא אזהרות ולא נעלייםזה מובן?תתחיל לקרוא את ההודעות שלך פעמיים, שלוש וארבע לפני שאתה שולח אותןאל תדאג לא יקרה ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.