פורסם 2003 בינואר 1222 שנים טוב אז ככה יש לי הארד דיסק 20 ג'יגה של W.D והיום קניתי חדש 80G אם ה 8 מגה.חיברתי בהתחלה את ה 80 כ SLAVE ועשיתי לו פירומט וחילוק אם PARTITION MAGIQ10 ג'יגה ו 70 ג'יגה. עכשיו הוצאתי את ההארד דיסק הישן. החזרתי את ה 80 ג'יגה להיות MASTERהכנסתי תקליטון אתחול והתחלתי את ההתקנה של XPהכל נראה טוב ויפה החלק הראשון של העתקת הקבצים עבר מאוד מאוד מהר !זה סיים את העתקת הקבצים וביקש בפעם הראשונה ללחוץ ENTER בשביל שהמחשב יופעל מחדש ואז ההתקנה תמשיך.אני לחצתי אינטר, זה הפעיל את המחשב מחדש אבל ההתקנה לא עלתה !עלה לי מסך אם Press A to reboot ושלוחצים A שוב המחשב מופעל מחדש ושוב ושוב Press A to rebootהחזרתי כרגע את 20 כ Master ואת ה 80 כ SLAVE... הוא מזהה את שניהם סבבה.מה לעשות ? למה אני לא מצליח להתקין XP של ה 80 כמו שצריך ???
פורסם 2003 בינואר 1222 שנים איך חילקת אותו ל 10+80 ?הוצאת לו את הג'אמפר לגמרי (כמו שצריך) או שהשארת אותו באמצע (לא טוב) ?
פורסם 2003 בינואר 1222 שנים מחבר חילקתי ופירמטתי בעזרת Partition magicושמתי את הג'אמפר על Master...למה צריך להוציא אותו לגמרי (שיהיה Singel)וזה מה שאתה חושב שגרם לבעיה ?
פורסם 2003 בינואר 1222 שנים ואיך מחלקים דיסק של 80 ל 80+10 ?מאיפה צצו עוד 10 ג'יגה ?Stand alone = master without slave Master = master with slaveאי אפשר להשאיר כונן של W.D לבד במצב מאסטר, זה מוזר אבל נכון.
פורסם 2003 בינואר 1222 שנים מחבר אחי סליחה זה היה טעות שלי למעלה:חילקתי אותו ל 10 ג'יגה ו 70.עכשיו סמתי אותו על SINGLE.הלכתי ל FDISK עשיתי שכונן C יהיה ACTIVEהפעלתי מחדש.התחלתי את ההתקנה של ווינדוס זה העתיק את כל הקבצים.ביקש להפעיל את המחשב מחדש הפעלתי.אבל אז זה נתקע בטבלה של דוס (אחרי שזה סופר את הראם ומזהה את הכוננים בא עמוד חדש של טבלה כזאת למעלה, זה הגיע לשם ומשם זה קפא המשך ההתקנה של ווינדוס לא עלה)מה לעשות ?
פורסם 2003 בינואר 1322 שנים כמה עוד כאב לב יהיה עם ה PARTITION MAGIC ...???תעשה לעצמך טובה, תעיף את ה PM לכל הרוחות תעבוד עם ההתקנה של XP שמאפשרת לך לחלק את הדיסק הקשיח למחיצותותדווח מה נהיה?
פורסם 2003 בינואר 1322 שנים לגבי הג'מפור: עם הרדיסקים הגדולים מ 60 ג'יגה יש בעיה ב Fdisk של דוס מכיוון שהוא מזהה אותם כ 10 ג'יגה. לכן באמת מומלץ להשתמש בתוכנית ההתקנה של XP בכדי לחלק את הכונן. ואפשר לחבר כונן של W.D 8M לבד במצב מאסטר. חיברתי עשרות כוננים כאלו ועדיין לא נתקלתי בבעיה.
פורסם 2003 בינואר 1322 שנים התמונה ששמת היא לא מצב של מאסטר אלא פשוט park (שיטה לשים את הג'אמפר ככה שהוא לא עושה כלום). ::::: stand alone ::|:: master :|::: slave |:::: cable select
פורסם 2003 בינואר 1322 שנים מחבר חברים בסוף עשיתי FDISK התקנתי ווינודס, ואז סידרתי בווינודס את המחיצות אם PM.הכונן הזה ממש מהיר ! תודה לכל אלה שעזרו
פורסם 2003 בינואר 1322 שנים למי שהציע להשתמש בהתקנה של xp כדי לפרמט את הדיסק הקשיח ישנה מגבלה כזו שאם אתה רוצה ליצור מחיצה אחת של 80gb ב-fat32לא תוכל לעשות זאת אלא רק מחיצה בגודל 32gb אבל אם אתה מתעקש תוכל ליצור מחיצה אחת רק ב-ntfs ,לכן מי שרוצה מחיצה אחת של80gb עם מערכת קבצים fat32 יכול לבצע זאת עם fdisk שתומכת בדיסקים מעל 64gb או ב-pq magic 8 .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.