עבור לתוכן

עזרה במודינג למארז FUL TOWER

Featured Replies

פורסם

שלוום לכולם.

המארז המדובר הוא SVIKING ואני רוצה לשם התחלה לעשות בחלון שלו חור למאורר 120 מ"מ שיוציא אוויר ישירות מהCPU

לאחר מכן חשבתי לעשות שני חורים למעלה אשר יוציאו אוויר גם כן/יכניסו הכול תלוי בעצות שלכם.

כמו כן המארז הוא SVIKING MIDI TOWER ואנא זרקו רעיונות/עצות/תמונות..האם יש מישהו שעשה כבר מודינג למארז הנ"ל??

אם כן אני רוצה להתייעץ בנוגע לכמה דברים.

הסיבה למודינג היא היערכות לאוברקלוק די עצבני..וגם משחק תפקיד בהנמכת הטמפ' של החומרה באופן משמעותי ביותר..

מה צריך..והאם צריך בקר מאוררים..כלים..הכול.

תודה למגיבים.

פורסם

תביא תמונה

ולמעלה תעשה באמצע שיוציא

ואיך זה הולך אצלך בינתיים? (המאוררים במארז)

פורסם

שלוום לכולם.

המארז המדובר הוא SVIKING ואני רוצה לשם התחלה לעשות בחלון שלו חור למאורר 120 מ"מ שיוציא אוויר ישירות מהCPU

לאחר מכן חשבתי לעשות שני חורים למעלה אשר יוציאו אוויר גם כן/יכניסו הכול תלוי בעצות שלכם.

כמו כן המארז הוא SVIKING MIDI TOWER ואנא זרקו רעיונות/עצות/תמונות..האם יש מישהו שעשה כבר מודינג למארז הנ"ל??

אם כן אני רוצה להתייעץ בנוגע לכמה דברים.

הסיבה למודינג היא היערכות לאוברקלוק די עצבני..וגם משחק תפקיד בהנמכת הטמפ' של החומרה באופן משמעותי ביותר..

מה צריך..והאם צריך בקר מאוררים..כלים..הכול.

תודה למגיבים.

שמע יש לי בדיוק את אותו המארז ואני בדיוק חושב לעשות 2 חורים...אחד בצד החלון "שיכניס" אוויר לכיוון זיכרונות גשר צפוני וכרטיס מסך טיפה ואחד בגג המארז שיוציא אויר חם מהמארז.

שני המאווררים כנראה יהיו AC 120MM...

אבל בנתיים אני תקוע בלי דרמל וכוס...:(

[attachment deleted by admin]

פורסם

ביצעתי פה כבר פרוייקט עם מארז כזה בעבר....

חבל שאין לי תמונות,אבל יש סקיצות...

אולי זה ייתן רעיונות...

והמארז לא TOWER בכלל... זהו MIDTOWER...

אתם מוזמנים לפנות אליי בפרטי,או דרך הודעות כאן...

להלן קישור לסקיצות של הפרוייקט - רעיון מקורי של pro modder,רק חבל שהילד שבא אליי שאעשה לו את הפרוייקט לא עשה אותו בעצמו :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=198187.0

פורסם
  • מחבר

וואלה אחי לבנתיים רציתי לעשות חור בפרספקס ולמקם בו מאורר 120מ"מ שיוציא/יכניס אוויר לפי ההמלצות שלכם (כאשר כמובן אם תגידו שיכניס אויר אצטרך לקמבן לו איזה רשת שתתפוס את כל הלכלוך ותאמינו לי שיש..

דבר שני איזה חיבור הולך בויקינג 2 פין נראה לי נכון.??

ומעבר לזה מה אתם ממליצים שלא יהיה יותר מדי מוחצן כי לשלב ה1 אני מתכנן OC גבוה לעלות לתדר של 3.8ומעלה אז כמובן שצריך אוורור טוב.

חשבתי על מאורר 120 מ"מ בפרספקס שימוקם חציו על הTT BT שיושב לי על המעבד וחציו על הHIS X1950P שלי ככה שיוציא אוויר חם שיפלט מהזכרונות של הכרטיס ומהמאורר וכמו כן גם מהמעבד שיפלוט אוויר חם(כיוון שיש לי איזה 4 ס"מ בין הפרספקס למאוורר וכאשר אני ימקם מאוורר המרווח יקטן אז זה יהיה מאוד משמעותי ופשוט יוציא את כל האוויר..

והאופציה השנייה היא ביחד עם המאורר בחלון הוא למקם גם מאוורר 120מ"מ עילי שיכניס/יוציא אוויר שוב בהתאם להמלצותיכם לפנים המארז..נראה לי שיכנס יהיה טוב ויהיה בזה יתרון..

מעבר לזה זרקו כל מה שאני צריך כיוון שאני רוצה לעשות להם גימור יפה עם איזה רשת אלומיניום יפה וכו' (אם אפשרי תמונות+מקומות שאפשר לקנות מהם במרכז יתקבלו בברכה..ואם אפשרי לקנות במקום אחד עוד יותר טוב)

אז אני לא יודע מה יהיה לשים בקר שישלוט על 2 המאווררים או פשוט לחבר את המאורר שישב בחלון לבנתייים ללוח אם??

פורסם

הוספת מאוורר מול ה-CPU שיוציא אוויר לא ישפיע ישירות על ה-CPU מכיוון שקודם כל הוא רחוק מידיי וגם שהמאוורר של ה-CPU דוחף אוויר על המעבד, כלומר הם יהיו מנוגדים אחד לשני. לכן, אני ממליץ לך שהמאוורר הצדדי יכניס אוויר, ככה הוא יוכל להוריד לך את הטמפרטורה במספר מעלות נוספות.

פורסם
  • מחבר

מה פתאום דוחף אוויר על המעבד...

הTT BT ונראה לי שגם כל מאוורר CPU ייעודי מקבל את האוויר החם מהHEATSINK מנחושת (במקרה שלי BT) ומשם מוליך את החום לסנפירים אשר מתעלים אותו ישירות למאוורר שמוציא/זורק את החום לפנים המארז..אני חשבתי לכוון מאורר שאני יקנה משום שהוא יהיה גם 120מ"מ שזה גדול מאוד ואני פשוט יגביה לו את הRPM לסביבות ה2000~ ככה שהוא יזרוק את האוויר החם שמוציא המאורר לחוץ המארז..אלא אם תתקנו אותי ותגידו לי שזה לא עקרוני שהוא יישב במקביל לCPU??

בכל מקרה אם לא אני ימצא לו כבר מקום תחליפי אולי לזרוק אוויר על הזכרונות והNORTHBRIGE או משהו דומה..

בכל מקרה אני חייב להתחיל אז אנא תנו רעיונות איפה למקם את המאוורר ה1 (בחלון של המארז)והאם הוא יכניס/יוציא אוויר ומה עם המאורר ה2 שחשבתי למקם אותו בתקרת המארז שיכניס אוויר קר מבחוץ..

צריך רעיונות ושוב איך לחתוך את החלון פרספקס ואם יש שבלונות לעשות זאת או שפשוט לצייר את הגבולות של המאוורר..איך לתפוס את המאוורר.???..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים