עבור לתוכן

עזרה בבחירת מאווררים למארז.תקציב עד 200ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם וחג שמח.

אני מחר ככל הנראה נוסע לקנות 2 מאוררים לצורך מודינג למארז TT SVIKING

אני חושב שמדובר על חיבורי 2 פין(תקנו אותי אם אני טועה) והמאווררים המקוריים פשוט מרררעישיייים...בלשון המעטה..

חשבתי על חברת AC..ואני רוצה לקנות 2 מאוררים כמובן בהמלצתכם..

רצוי מחנות באזור המרכז.ראשון,רחובות..לא כלכך תל אביב אך אם אין ברירה אז כן.

צריך שיהיו לדים בצבע כחול ו120 מ"מ..

נא המליצו בחופשיות..צריך מאורר טוב,מהיר,אמין ושקט!!.

פורסם

אין ל-AC מאווררים בגודל 120 עם לדים כחולים, רק בגודל 80

פורסם
  • מחבר

אז איזה מאווררים אני אמור לקחת??

כי המאוררים של TT רחוקים מלהיות שקטים כל הסדרות (כולל הלדים)...

אז מה אתם ממליצים לי לקחת כמובן שיהיה להם CFM גבוה ושקט יחסי...

חיבור שיתאים לSVIKING שנראה לי שהוא 2 פין..(תקנו אותי אם אני טועה).

מה לקחת???

פורסם

חשוב לך הלדים?

פורסם
  • מחבר

תשמע יחסית זה חשוב(כי אם לא היה חשוב לא הייתי מבקש בכלל)..אך חשוב לי CFM גבוה ורעש שלא יהיה גבוה..ושמעתי שהמאווררים של AC הם מאוד טובים ביחס מהירות/רעש אז אולי ניקח AC

בקיצור תמליצו לי על מאוורר בלי לד 120 ואחד עם לד ושלשניהם יהיה CFM גבוה ורעש סביר והכי חשוב חיבור כמו שיש לי 2 פין

פורסם

מה הכוונה 2 פין?

אתה מתכוון לחיבור ללוח אם או לספק?

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון חיבור לספק יש לו חיבור 2 פין..ל ללוח אם..

כי ללוח אם אם אני לא טועה יש חיבור 3 פין..פשוט יש מתאם שמגיע מהספק של 2 פין חיבור למאווררים..הלאה אני מתכוון לחבר עוד מאווררים אז כן הם יהיו מחוברים לFAN CONTROL או ללוח אם ישירות..אבל שוב מהו המאורר בעל CFM גבוה ושקט יחסי (רצוי עם לדים).חיבור 2 פין חובה.

פורסם

ה AC 12 עולה 50 שקל...

הוא בלי לדים אבל הוא מאוורר ממש טוב

פורסם

מה הכוונה 2 פין?

אתה מתכוון לחיבור ללוח אם או לספק?

הוא מתכוון לחיבור שבא עם המארז ל FAN CONTROL ככזה שבמאווררים החדישם הוא וכל לשלוט במהירות על ה FAN CONTROL שבא עם המארז SVIKING

פורסם
  • מחבר

ומאיפה אפשרי לקנות אותו שוב באזור המרכז (אם אפשרי מחנות סקייפיסי) יהיה עוד יותר טוב פשוט אני רוצה לסיים עם זה וללכת להביא 2 מאוררים..

אפשרי לקבל המלצה גם למאוורר טוב עם CFM גבוה ושיהיה עם לדים..כי די חשוב לי המראה של המחשב (אחרי הכול הוא הולך לעבור מוד קטן)אז תודה למגיבים..

מאיפה אפשרי לקנות וסכומים כמובן..

ודרך אגב כן אני מתכוון בדיוק למה שזאקו אמר..נכון לעכשיו אני רוצה שליטה מלאה מהFC של המארז שלי על שני המאווררים לכן אני חייב חיבור 2פין אבל מעבר לזה שאני יתחיל במוד אני יקנה FAN CONTROL ויוסיף נכון לעכשיו עוד 2 מאווררים לצורך OC קצת יותר מרשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים