עבור לתוכן

יציאות סאונד בכרטיס Realtek HD audio בלוח DS-3

Featured Replies

פורסם

האם ניתן להגדיר שהכרטיס יוציא סאונד מהיציאה האנלוגית ומהיציאה הדיגיטלית(אופטית) בו זמנית ביחד, כך שאוכל לחבר 2 אמצעים?

(למשל רמקולים לאנלוגי, וחיבור מיני דיסק לאופטי לשם הקלטה)

מה שקורה נכון לעתה זה שאפשר בדרייבר של הכרטיס להגדיר האם הסאונד יצא ביצאה אנלוגית או דיגיטלית(בבחירה של אחד מהם- לא יוצא סאונד באמצעי השני, כך שלמשל בהקלטה דיגיטלית עם המיני דיסק לא אוכל לשמוע את הסאונד ברמקולים המחוברים אנלוגית ולהפך)

האם זאת מגבלה ידועה בכרטיס מובנה זה?(Realtek High Definition audio) או שיש סיכוי לסדר את העניין?

בכל אופן במידה ולא אפשרי, האם כרטיסי קריאייטיב X-fi יכולים לאפשר יציאה אנלוגית/דיגיטלית בו"ז?(שמתי עין על X-fi Platinum- עם הפאנל החיצוני המרשים למרות שסה"כ אני מרוצה מהכרטיס המובנה הטוב, הלוח- Gigabyte 965P DS-3)

תודה :xyxthumbs:

פורסם

זאת לא בעיה, אני לא יודע מה הסיבה לזה אבל עד כמה שידוע לי אין היום כרטיס קול שיכול להוציא אות אנלוגי ודיגיטלי בו זמנית גם אם הם מובנים או לא.

אני משתמש ב X-Fi Fatal1ty (ככה הם רושמים את זה :P ) ואין בו אפשרות להוציא אות אנלוגי ודיגיטלי בו בזמן, אני מניח שזה בגלל שבאות דיגיטלי עובר בעצם מידע אם אני לא טועה או משהו כזה (תקנו אותי אם טעיתי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים