עבור לתוכן

ההבדלים בין Antec Sonata I לבין Sonata II

Featured Replies

פורסם

לפי ביקורת שקראתי, בה סיקרו את סונטה 2 ובין השאר השוו בינו לבין ה"אורגינל", הבנתי שההבדלים היחידים הם בחורי איוורור נוספים.

הגודל הוא אותו גודל וכך גם המאווררים. אם כך, למה כדאי לקנות סונטה 2 (מלבד הספק כוח הטוב יותר)?

פורסם

הסונטה הראשון יצא מייצור ולא נמכר יותר.

הספק שלו ממש גרוע לפי הסטנדטים של היום.

פורסם
  • מחבר

בלי התייחסות לספק כוח, יש הבדלים בין הסונטה הראשון לשני? כי עובדה שקיבלתי את הסונטה הראשון והמוכר אמר שאין הבדלים בין הסונטה אחד לשתיים, כך שאין טעם להחליף.

פורסם
  • מחבר

זו בדיוק הכתבה שדיברתי עליה, אם תקרא אותה רשום שהסונטה 2 מאוורר יותר בכך שהוסיפו לו חורים (אני לא מדבר על הספק כוח).

פורסם

כן אבל לפי מה שקראתי גם כל הפלסטיק/קופסה קירור הזה שישוב על המעבד וכו משתיק יותר את העניין..

קיבלת פלסטיק/קופסת קירור כזאת.?

פורסם
  • מחבר

לא שראיתי, אבל לא שמתי לב שרשום את זה בכתבה.

פורסם
Another major draw of the Sonata II is sound. This might be the quietest case I've ever seen. When using the ducting system, the CPU and VGA fans were noticeably quieter, coupled with the HDD rubber grommets, the Tri-Cool fan, and Antec's always quiet PSUs, the Sonata II could easily be used as a multi media center PC.

הפיסקה השניה בדף האחרון...

פורסם

האם כיום עם קירור כדוגמאת ה זלמן 9500/9700 או כל שאר הקירורים הדיי גדולים, יש בכלל מקום לכל הדבר הזה?

פורסם
  • מחבר

taotao, מקבלים את המאווררים עם המארז? כי המוכר בחנות אמר לי שהם קונים ומרכיבים את המאווררים לבד, והמארז בא ללא מאווררים כלל.

פורסם

הוא בא עם אחד, של אנטר שאמור להיות דיי טוב.

ייתכן ובחנויות מסויימות מפרקים אותו ושמים זולים כדי למכור אותו להרוויח...

פורסם
  • מחבר

אז אני בעצם לא מקבל את הקופסה הזו שדיבר עליה taotao, אלא אני צריך לקנות אותה. אולי אפשרי להרכיב אותה גם על הסונטה 1.

פורסם

הסונטה המקורי זה אחלה מארז. שקט מאוד, וגם הספק שלו יותר שקט מאשר ספקי ה-Smartpower 2 (והוא גם חזק מספיק בשביל להחזיק כל מערכת עם כרטיס מסך בודד היום, כלומר 99.9% מהמערכות שנבנות בפורום מפרטים).

פורסם
  • מחבר

אני חולק עלייך בעניין השקט, הוא ממש לא שקט. ואני יודע כי יש לי אותו כרגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים