עבור לתוכן

כול בעלי BT או מי שמכיר אותם יש לי שאלה מעניינת

Featured Replies

פורסם

שמתי לב שהמאוורר בביג טייפון הוא עובד מקסימלית על 1300RPM,יש מצב להחליף מאוורר שם נגיד משהו שעובד על 1500-2000 RPM?

לאחד כמוני שטמפ לא מספקת אותו במעבד זה אפשרי לא?

למשל כזה מאוורר נראה לי הרבה יותר טוב ממה שיש סטוק בביג...

http://www.thermaltake.com/product/DCfan/Standard/a2368/a2368.asp

2000RPM

21DBA

נשמה יותר טוב בהרבה...מה אתה אומרים?

נ.ב

מדובר בביג טייפון גירסה רגילה*

פורסם

אני בטוח ב99.9% שאפשר...כלומר זו רק הברגה וגם כשהמאוורר המקורי נישחק ו"גמר את חייו" הרי אתה מחליף אותו ככה שאתה יכול להחליף בכיף...אבל לא הייתי הולך על המאווררים של TT...הם אומרים דציבלים נמוכים אבל זה ממש לא נכון...הרעש שהמאווררים שלהם מייצר הוא בילתי ניסבל...שים AC 120 ויהיה לך שקט ואחלה "רוח"

פורסם
  • מחבר

אני בטוח ב99.9% שאפשר...כלומר זו רק הברגה וגם כשהמאוורר המקורי נישחק ו"גמר את חייו" הרי אתה מחליף אותו ככה שאתה יכול להחליף בכיף...אבל לא הייתי הולך על המאווררים של TT...הם אומרים דציבלים נמוכים אבל זה ממש לא נכון...הרעש שהמאווררים שלהם מייצר הוא בילתי ניסבל...שים AC 120 ויהיה לך שקט ואחלה "רוח"

אז זהו שהשוותי עם AC 120MM ועדיין הנתונים של TT יותר טובים...מבחינת דציבלים מהירות וזרימה אויר...מוזר מה שאתה אומר...

פורסם

יגידו לך את זה עוד המון אנשים פה...פשוט חג ואין כמעט אף אחד עכשיו...אבל הTT רועשים הרבה יותר ממה שרשום בנתונים שלהם...א-ב-ל תחכה לאחרים...אני בטוח שאחרים יידעו יותר טוב....

למרות שאני יודע שוודאות שAC יותר שקטים מTT...כי שמעתי את שניהם...הTT היה מוצהר כיותר שקט והוא הרעיש כמו טרקטוק...והAC היה שקט לגמרי...וגם לדעתי ולפי מה שהרגשתי הAC זרק יותר אוויר

פורסם
  • מחבר

יגידו לך את זה עוד המון אנשים פה...פשוט חג ואין כמעט אף אחד עכשיו...אבל הTT רועשים הרבה יותר ממה שרשום בנתונים שלהם...א-ב-ל תחכה לאחרים...אני בטוח שאחרים יידעו יותר טוב....

למרות שאני יודע שוודאות שAC יותר שקטים מTT...כי שמעתי את שניהם...הTT היה מוצהר כיותר שקט והוא הרעיש כמו טרקטוק...והAC היה שקט לגמרי...וגם לדעתי ולפי מה שהרגשתי הAC זרק יותר אוויר

שמע כול העניין מוזר אני חושב כול אחד והרעש שלו...כול המארז שלי מפוצץ רק בTT (כולל המארז עצמו) והם שקטים (בשבילי) לא יודע לא בא פתאום להכניס חברה אחרת למארז חח

פורסם

אוקיי אז שים את הTT...השאלה הייתה אם אפשר להחליף בין המאווררים...אז התשובה היא כן אפשר (שוב-99.9%)

איזה מאוורר זו החלטה שלך..שאלת אם הTT טוב עניתי שלפי מה שאני יודע חושב ושומע הוא לא והAC יותר טוב..מכאן זו החלטה שלך...

פורסם
  • מחבר

טוב תודה נבדוק את העניין

פורסם

אין בעיה להחליף את המאוורר בכל מאוורר 120 מ"מ שתרצו. המאווררים של AC נחשבים טובים יותר.

פורסם

זה לא חדש..

יש לא מעט חובבי המהרה שפשוט החליפו את המאווררים למאווררי DELTA מטורפים (גם מבחינת רעש) וזה שיפר את הטמפ' גם ב10+- מעלות..

פורסם

אני גם הוספתי מאורר 120 מ"מ על הדלת בדיוק מול המאוורר של ה-BT וזה הוריד לי עוד 4-5 מעלות.

פורסם

אפשרי ב 100%.

עשיתי את זה על ה BT של חבר שלי. החלפנו למאוורר של 2000RPM.. האמת שלא הוסיף כמעט רעש אבל גם לא ממש השפיע בהרבה על הביצועים.. אולי הוריד איזה כמה מעלות בודדות..

פורסם

אפשר להחליף , אבל ממש אין צורך , המעבד שלי ב-OC של 3.7 והטמפרטורה שלו 45 מעלות

אז נניח שתחליף מאוורר והמעבד יעבוד ב-40 מעלות , אז מה זה משנה ?

פורסם

אפשר להחליף , אבל ממש אין צורך , המעבד שלי ב-OC של 3.7 והטמפרטורה שלו 45 מעלות

אז נניח שתחליף מאוורר והמעבד יעבוד ב-40 מעלות , אז מה זה משנה ?

זה משנה זה יותר קר ויותר מהיר.

ואני ההחלפתי את המאוורר של הBT שלי למאוורר VIZO 1600RPM .....

אם היה איזה מאורר 120MM שעובד ממש מהר ובמחירים סבירים הייתי קונה ... (הצעות?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים