עבור לתוכן

שאלה כללית על לוחות אם עם כ.מסך מובנה

Featured Replies

פורסם

marantz במחשבים שבניתה יש 2-4 גיגה זיכרון

בכמות זיכרון כזות השימוש של הOB בזכרון מערכת לא צריך לגזול ביצועים משמעותית גם ככה

אפילו בוסיטה

אני דיברתי על מצב נפוץ שאנשים קונים OB במערכת אם קצת זכרון ראשי

והביצועים נופלים

פורסם

אני קניתי מחשב עם כרטיס מסך מובנה ו2G זיכרון..

הלוח הוא P5B-VM

אבל אני עשיתי את זה בגלל שאני מתכנן לקנות 8600ULTRA והוא לא היה בזמן שקניתי את המחשב..(לפני חודשיים)

פורסם

מי שקונה מערכת עם מעט זכרון עושה טעות, בלי קשר לכרטיס המסך המובנה. היום ההבדל בין 512MB לבין 1GB הרבה יותר קטן מההבדל בין לוח עם כרטיס מסך מובנה לבין לוח וכרטיס נפרדים.

פורסם

marantz

אני עשיתי את הבדיקות הללו ...יש לי מחשב זהה ...למה שאתה מציעה אני יכול להגיד לך שאתה טועה ..

1)

גם לי יש חברים שמתמחים בעבודה באולפן שם בכלל כדי לקנות כרטיס שמאפשר בכלל עבודה מול יותר ממסך אחד.

2)

ברמת החומרה ...כאשר מדובר למעברים בין קרנל מוד ל USER מוד :) המעברים הללו גובים מחיר יקר מהמחשב

ולכן כדי מאוד כן להשקיע בכיוון של כרטיס גרפי.

3)

הביצועים גם בעבודה משרדית נותנת תוספת לא קטנה כמו לגלוש לאתר WALLA עם מיליון פלשים או ל HWZONE (למרבה הפלא)

פורסם

היום אפשר לקנות כפול ליבה בפחות מ-500 ש"ח. ה-Context switches שאתה מדבר עליהם לא עולים כלום כשיש לך יותר מליבה אחת (הם גם לא משמעותיים עם ליבה אחת, אבל זה כבר עניין אחר)

פורסם

זה נהיה יותר מסובך שיש לך עבודה מול עבודה של מסך ו עבודה רצופה מול כרטיסי קול ועבודה מול HD ..בצורה רציפה

זה כבר מצב שבו כדי מאוד לתת למעבד כמה שפחות עבודה ..לכן השיקול הזה .

זה לא זול ...אני חייב שמחשב משקר כאשר אתה רואה את הגרף ניצילות המעבד אני יכול להגיד לך שהוא משקר בנושא הזה ..

דוגמא יפה לזה כאשר אתה מעבר קבצים מכונן לכונן ...המחשב מראה שהניצילות היא אחוזים בודדים רק חבל שהמחשב לא זז ....

ויש לי שתי ליבות E6600 ואני מנסיון רואה את הדבר הזה ...

פורסם

המחשב לא זז כשאתה מעביר קבצים לא בגלל שהמעבד חנוק, אפילו לא קרוב.

המחשב לא זז כי:

א. הזכרון הוירטואלי פועל, ואז צריך להתחיל להזיז דברים הלוך חזור.

ב. צריך לטעון תוכנה/נתונים/או אפילו סתם משהו מהמטמון של הדפדפן מהדיסק.

מה שקורה הוא שהדיסק צריך להתחיל להתרוצץ בהרבה מקומות תוך כדי העברה מסיבית של מידע - מה שחונק אותו.

המעבד רוב הזמן ישן.

פורסם

אני לא רב איתך....אני למדתי את זה במערכות הפעלה ....העבר(המעבר) בין שני המודים גובים (זמן) מערכת מאוד יקרה(יקר) ..

זה נושא שלם במערכת הפעלה ...

(מצחיק השגיעות שאני עושה ....אני כותב כמו רוסי (לא לפגוע))

פורסם
  • מחבר

מה?! אמאלה מה זה ההפגנת גאונות הזאת?

תרדו ממני אני סתם מפגר במחשבים, אני די כמו אלה שחושבים שקיים רק פנטיום 4 בעולם הזה, רק שאני טיפהלה יותר עדכני ומודע לקיום של פנטיום D והC2D חח

אני רוצה לדעת עם על הלוח אם של אחותי - P5B-VM עם כ.מסך מובנה, האם אפשר להתקין עליו בהמשך כ.מסך (נורמלי)?

אם אנלא טועה נראה לי כן כי כתוב שם משהו על pci-e x16 וכשיש את הX16 זה נראה לי הכניסה של הכ.מסך אם אנלא טועה..

פשוט אני לא מתבלבל כי איזה אחד אמר לי שבלוחות אם עם כ.מסך מובנה אי אפשר בכלל לשים אח"כ כ.מסך..

פורסם

אפשר להתקין כרטיס מסך.

כבר הישבנו לך על זה בהתחלת הת'רד

פורסם
  • מחבר

אה חח אופס

אוקיי תודה

פורסם

אני לא רב איתך....אני למדתי את זה במערכות הפעלה ....העבר(המעבר) בין שני המודים גובים (זמן) מערכת מאוד יקרה(יקר) ..

זה נושא שלם במערכת הפעלה ...

אני לומד עכשיו מערכות הפעלה

על מה אתה מדבר? המשפט לא מובן בכלל

פורסם

לפותח התר'ד בלוחות אם עם כרטיס מובנה יש לוחות שמאפשרים להוסיף כרטיס מסך ויש לוחות שלא מאפשרים הכל תלוי איזה ערכת שבבים הלוח שלך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים