פורסם 2007 באפריל 318 שנים אף פעם לא ניסיתי את זה אבל נראה לי שזה לא יוצא טוב.. אם אניט אתקין XP על שני מחשבים תחת אותו קוד רישיון, אז זה יוצא בסדר או לא? זה לא עושה אח"כ אחרי שעושים את כל הwindown update את ה"not genuine" הזה?תודה
פורסם 2007 באפריל 318 שנים לא MICROSOFT נותנת אפשרות להתקין עותק XP על כמה מחשבים שאתה רוצה (מבחינה טכנית) אבל אתה חייב לרכוש רשיון שימוש (עם קוד התקנה) לכל מחשב בניפרד כך שאם תשתמש באותו עותק על כמה מחשבים, זה יזוהה כ-NOT GENUINE אני מקווה שלא בלבלתי את המוח :silly:
פורסם 2007 באפריל 318 שנים אם אני בכל זאת מתקין XP עם אותו מס' רישיון, רק שבאחד מהמחשבים אני לא מעדכן אותו מהאינטרנט ולא מאמת את הרישיון מול מיקרוסופט, זה יעבוד?כמה עולה קוד רישיון אחר (עם אותו דיסק)?
פורסם 2007 באפריל 318 שנים האמת, אני לא יודע כמה יעלה מחיר רישיון בתכלס לא תהיה שום בעיה להתקין את אותו העותק ולהריץ אותו על שני מחשבים, רק בעית החוקיות
פורסם 2007 באפריל 318 שנים בעית חוקיות למחשב שאני יתקין עליו או שגם שבמחשב שבו מותקן כעת ה- XP הוא יתחיל לעשות בעיות?
פורסם 2007 באפריל 318 שנים אפשר גם לקנות רישיון ל2 מחשבים ויותר, למשל כל המקומת עבודה, הם קונים רשיון אחד לכמה מחשבים וזהו
פורסם 2007 באפריל 318 שנים מחבר איך אני יכול להשיג דבר כזה? 2 רשיונות ל2 המחשבים? או אם יש כזה דבר רישיון אחד שיתאים לשני מחשבים?
פורסם 2007 באפריל 318 שנים תראה אם אתה קונה עותק של וינדוס אז אין לך שום בעיה להתקין את על שני מחשבים .אבל בלי להוריד עידכונים אם אתה מוריד עידכונים הופך ל GENIUNE .אבל אם אתה קונה דיסק עם רישיון לא תוכל להתקין את זה על שני מחשבים .
פורסם 2007 באפריל 418 שנים מחבר לא הבנתי את ההבדל בין לקנות עותק של ווינדואוז לבין לקנות דיסק עם רישיון.. איך אתה יכול לקנות היום עותק מקורי בלי רישיון? הרי בא לך אוטומטית..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.