עבור לתוכן

מחקר חדש מגלה, משתמשי מחשבי אינטל פחות אינטליגנטים בהשואה למשתמשי מחשבי AMD

Featured Replies

פורסם

;)

מה אתם אומרים על זה?

http://www.maxitmag.com/loose-wires/articles/intel-users-less-intelligent-than-amd.html

"The survey concluded that AMD users tended to be more 'computer smart' and 'enthusiast' orientated having researched the market before purchasing their computer. Most people recognise the Intel brand and tend to purchase bog standard off the shelf computers knowing little about the details of the hardware. People who buy AMD are more creative and willing to adopt new technology more easily. "

פורסם

המחקר לא מסביר אותך.

פורסם

מה זה משנה העיקר שיש לי FPS יותר ממך....

כנראה מדובר פה התקופה ש AMD באמת היתה עדיפה על אינטל וזולה יותר וכל עם ישראל הטמבל קנה פנטיום 4... במקום AMD

היום המצב אחרת לגמרי ככה.

פורסם

:):lol:

מה זה משנה?, יש משתמשי intel תותחים, אבל זה היה משעשע לקרוא את התגובות של הקוראים למאמר בפורום ההוא......

עוד מעט יראו שמשתמשי nvidia הם מבינים יותר בגרפיקה חזותית ויש יותר סיכוי שייצא מהם אמנים וכו'....

איזה בולשיט

פורסם

דווקא בכלל לא מפתיע, זה הרי ידוע שלכל מי שלא מבין דוחפים אינטל בלי קשר למצב השוק, ובגלל זה יוצא מצב שרק מי שמבין וקונה לבד לוקח AMD.

רק בתקופה האחרונה AMD נכנסו יותר עמוק לתודעה של הציבור הרחב ואנשים התחילו להכיר אותם יותר.

פורסם

באמת לא מפתיע

לפני שנה AMD הציגו מעבדים מישתלמים יותר טובים יותר ורק מי שהבין משהו במחשבים[כניראה שהוא אינטלגנת יותר] קנה AMD כי זה היה יותר מישתלם כרגע זה לא

FACE IT!@!

פורסם
  • מחבר

חברה רק רציתי לשעשע אתכם לכבוד החג. :xyxthumbs:

שיהיה לכם חג שמח! :hi:

פורסם

איזה אורי...

פורסם

אתה יודע שלפי כל מחקר שנעשה משתמשי אפל יותר חכמים ממשתמשי PC?

פורסם

מחקר חדש מעיד על כך שאנשים פנאטים, הידועים לפעמים כ"פאן בויז" בעלי אינטליגנציה נמוכה מהממוצע ::)

פורסם

ואתה מצפה שעכשיו כל הפורום ייקנו AMD כדי להיות אינטיליגנטים?

פורסם

האמת, היום, אני הייתי קונה AMD. אבל לפני חודשיים לא... ובעוד שבועיים, כנראה שגם לא (אבל נחיה ונראה).

פורסם

לי יש amd

ואני לא אינטיליגנט בכלללל

חג פסח שמח

פורסם

חחחח

גם לי יש AMD

וגם אני די דפוק.. :silly:

פורסם

מחקר חדש מראה כי אנשים שהולכים להשתין כמה פעמים ביום לא אינטלגנטים לעומת אנשים שחוסכים את השתן ומשתינים פעם אחת כמו שצריך ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים