פורסם 2007 באפריל 318 שנים מה אתם אומרים על זה? http://www.maxitmag.com/loose-wires/articles/intel-users-less-intelligent-than-amd.html "The survey concluded that AMD users tended to be more 'computer smart' and 'enthusiast' orientated having researched the market before purchasing their computer. Most people recognise the Intel brand and tend to purchase bog standard off the shelf computers knowing little about the details of the hardware. People who buy AMD are more creative and willing to adopt new technology more easily. "
פורסם 2007 באפריל 318 שנים מה זה משנה העיקר שיש לי FPS יותר ממך....כנראה מדובר פה התקופה ש AMD באמת היתה עדיפה על אינטל וזולה יותר וכל עם ישראל הטמבל קנה פנטיום 4... במקום AMDהיום המצב אחרת לגמרי ככה.
פורסם 2007 באפריל 318 שנים מה זה משנה?, יש משתמשי intel תותחים, אבל זה היה משעשע לקרוא את התגובות של הקוראים למאמר בפורום ההוא...... עוד מעט יראו שמשתמשי nvidia הם מבינים יותר בגרפיקה חזותית ויש יותר סיכוי שייצא מהם אמנים וכו'.... איזה בולשיט
פורסם 2007 באפריל 318 שנים דווקא בכלל לא מפתיע, זה הרי ידוע שלכל מי שלא מבין דוחפים אינטל בלי קשר למצב השוק, ובגלל זה יוצא מצב שרק מי שמבין וקונה לבד לוקח AMD.רק בתקופה האחרונה AMD נכנסו יותר עמוק לתודעה של הציבור הרחב ואנשים התחילו להכיר אותם יותר.
פורסם 2007 באפריל 318 שנים באמת לא מפתיע לפני שנה AMD הציגו מעבדים מישתלמים יותר טובים יותר ורק מי שהבין משהו במחשבים[כניראה שהוא אינטלגנת יותר] קנה AMD כי זה היה יותר מישתלם כרגע זה לא FACE IT!@!
פורסם 2007 באפריל 318 שנים מחקר חדש מעיד על כך שאנשים פנאטים, הידועים לפעמים כ"פאן בויז" בעלי אינטליגנציה נמוכה מהממוצע :
פורסם 2007 באפריל 318 שנים האמת, היום, אני הייתי קונה AMD. אבל לפני חודשיים לא... ובעוד שבועיים, כנראה שגם לא (אבל נחיה ונראה).
פורסם 2007 באפריל 318 שנים מחקר חדש מראה כי אנשים שהולכים להשתין כמה פעמים ביום לא אינטלגנטים לעומת אנשים שחוסכים את השתן ומשתינים פעם אחת כמו שצריך ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.