עבור לתוכן

לגבי ירידת המחירים שאלה על קניית מעבד

Featured Replies

פורסם

המממ יש לי 200 דולר ומעבד... ואני קונה אותו כנראה מהאתר הזה WWW.ZIPZOOMFLY.COM עכשיו שמעתי שיש ירידת מחירים בקרוב ורציתי לשאול על איזה מעבד אתם ממליצים בתקציב הזה... אני יכול לחרוג טיפה... תודה

פורסם

לחכות שירדו המחירים ולהתאמץ בשביל 24$ בשביל הE66

פורסם
  • מחבר

הממ סתם שאלה... יש הבדל בין E6600 הזה למה שהיה לפני הירידת מחירים? ועוד שאלה... בכמה הוא יותר טוב מהE6420 שאמור לצאת? כי שמעתי עליו הרבה שיהיה לו 4MB וזה יעזור לו הרבה...

פורסם

הבאפר הזה בולשיט ראיתי איזה באנץ' ורואים בבירור את ביצועיי ה E6600 לוקחים את כל המעבדים שהשוו שם (E6600 ומטה מול AMD 5000+ ו6000+)

לקח את כולם בלי לראות ועוד בכמה אחוזים לא בקטנה.... ב5-10 אחוז.... בקיצור זה המעבד לטווח הארוך של השנתיים-שלוש...

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שהמחיר הוא לא בטוח... זתומרת זה לא בטוח שהוא יעלה 224 לפי מה שהבנתי... יש מצב הוא יעלה יותר...

:\ המממ חוץ מזה על איזה לוח אתם ממליצים ל E6600?

פורסם

בגלל זה ציינתי שתברר את המחירים לפני ההחלטה...

ולאיזה שימושים הלוח..ומה התקציב..?

פורסם
  • מחבר

גיימינג... אני נראה לי אקנה אותו פה כשיצא הR600 כי אני קונה מעבד כרטיס מסך זיכרון וספק מאמריקה ופה אני קונה מארז ולוח...

נראה לי יש לי איזה 550 600 שקל ללוח...

פורסם

בתקציב הזה או ABIT IB9 או ה965 S3 של GB...

פורסם
  • מחבר

על מי מהשתיים אתה הכי ממליץ? איזה יתרונות יש לאחד על השני? ושאלה... זכרונות 800 בשימוש כעת? או שלא? כי שמעתי שגם אם אני קונה 800 המעבד לא תומך בזה או משהו כזה... זה נכון?

פורסם

שניהם טובים מה שתיקח יהיה בסדר...(תראה מה יותר זמין וכו)..

והלוחות הנ"ל תומכים בDDR800...

אבל לשימושים שלך שזה גיימניג וכו עדיף נפח על פני תדר.....

ושוב נגיע לנושא של מה התקציב שלך לזיכרונות וכו...

פורסם
  • מחבר

הא על זיכרונות אני דיי סגור לבנתיים... http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=85264 על אלה...

בעיקרון אמרו לי ללכת על 667 כי זה יותר זול... אבל באתר הזה מסתבר שה800 יותר זול... מה אומר עליהם?

פורסם

בעיקרון זיכרון טוב...תראה מה תעשה תיקח את התקציב שלך לזיכרון ותראה מה אתה יכול לקנות...

זאת אומרת כמה נפח תקבל ב667...וכמה נפח תקבל ב800...

אם תמצא שווה או יותר זול מה טוב אם לא אז "תתפשר" על ה667....

פורסם
  • מחבר

עם הכסף שאני מוציא על הזיכרון הזה אני מקבל בדיוק אותו דבר ב667 למרות שזה נשמע מטומטם זה נכון חח

פורסם

למה מטומטם זה כמו שלא משתלם לקנות 533 כי ה667 יותר זול..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים