עבור לתוכן

צ'יפטק בראבו, תמונות עמוד 3

Featured Replies

פורסם

Jehovah: תוכל לצלם את הצד של המארז מאחורי הלוח אם בלי הדלת?

• תגובות 48
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

בוודאי, היום גם קיבלתי את הדברים שהזמנתי מה"מעבדה" של אבא (כבל SATA וחשמל), אני אסדר חוטים ואני אביא תמונות :)

פורסם

Jehovah לא הבנתי איזה מארז קנית?

חברה ודגם...

פורסם

איך אפשר לפספס את זה (עמוד 3)...

טוב, התחלתי פה לשחק עם תמונות וזה.. בקיצור לא יצא.

קיצר, המארז בא בקרטון גדול, מלמעלה ומלטה יש 2 חתיכות קטון להגן עליו.

אחרי שמוציאים את המארז מהקרטון מגלים כמה שהוא מאסיבי והוא שוקל לא מעט.

כשבאתי לפתוח את הדלת גיליתי שהיא לא כמו הדלתות הרגילות (או לפחות אלו שאני רגיל אליהן), אין להן מסילה אלא מרימים אותן (קצת קשה להסביר).

אחרי שמרימים את הדלתות רואים כמה מקום יש, לפחות בהשוואה למארז הישן.

בקופסאת הקרטון הקטנה יש ברגים ו4 מפתחות ב2 צרורות נפרדים (יש הרבה ברגים, לא רע).

אחרי שהסתבכתי בהוצאת הדלתות, הסתבכתי בהוצאת ה"מקלות" לHDים מהמארז, מסתבר שצריך למשוך קצת לצד השני ואז אליך, ככה זה נראה אחרי החיבור.

את התקני האכסון (צורבים וכוננים) מחברים עם הברגים המיוחדים (הקטנים), פשוט מחברים אותם לכונן עם מברג ואז מהקדימה של המארז משחילים אותם במסילה עד ששומעים קליק, כדאי להוציא פשוט מרימים את הברזל .

מכאן התהליך היה פשוט, כדי לחבר את התושבות של הלוח אם (איפה שמבריגים), מסומנות על הלוח אותיות, אני פשוט שמתי את כל החיבורים בA וזהו, מכאן הכל רגיל.

עד ש.. מחברים את הספק ומה מגלים? שהוא לא מגיע לHDים משכתי קצת את החוטים ועשיתי כל מני חיבורים מאולתרים עד שאני אחשוב על פיתרון לזה (וויתרתי כרגע על HD, מתוך 3 רק 2 עובדים) אז אם אתם הולכים לקנות מארז כזה, תבדקו שהספק יגיע.

בקיצור, סיימתי להרכיב

כמה דברים - המארז כנראה לא ממש חוסם רעש (כנראה יותר מדי חורים Tongue) אז כדאי לשלב בו מאוררים שקטים.

בחוברת הוראות רשום שאת המאוררי 92 מחברים עם גומי ולא קיבלתי אותו (אבל אולי הביאו ברגים במקום)

את כל התמונות אפשר למצוא פה

מקווה שנהנתם

פורסם

אני כן קראתי את ההודעה הזאת

ושים לב שבכלל לא רשום בה מה שם המארז

פורסם

R.S, במיוחד בשבילך - CHIEFTEC MESH/BRAVO זה המארז שהוא קנה.

פורסם

ה MESH וה BRAVO זה שני דגמים שונים לפי השם כן

בפועל ה BRAVO טיפה יותר גדול .

הוא קנה את ה MESH .

באמת נירא מארז מצוין ,אבל אין הכנסת אוויר מלפנים המארז וזה מבאס ...יש רק אוויר שמגיע להרדיסק משני 80 ממ.

פורסם

ה MESH וה BRAVO זה שני דגמים שונים לפי השם כן

בפועל ה BRAVO טיפה יותר גדול .

הוא קנה את ה MESH .

באמת נירא מארז מצוין ,אבל אין הכנסת אוויר מלפנים המארז וזה מבאס ...יש רק אוויר שמגיע להרדיסק משני 80 ממ.

מסכים

פורסם

הוא קנה את ה BRAVO לא את ה MESH.

בארץ ה MESH קטן יותר אבל אפשר להביא גם את ה BRAVO בגודל קטן יותר. KSP ראו שהרבה אנשים אמרו שהמארז גדול מידי אז הם הביאו את הגירסה הקטנה יותר (גם היא גדולה מאוד).

אין ב MESH/BRAVO מאווררי 80MM. הוא מבוסס על 92MM (בגירסה "הקטנה" יש 4 כאלה ובגדולה 5) ומאוורר 120MM אחד.

פורסם

יש לי רעיון לזה...וזה כולל דרמל

פורסם
  • מחבר

חזרתי מהיום הדפוק הזה, הצלחתי לשרוף HD 80 GB SATA כמעט חדש :'( וכמעט את כל המחשב

פירמטתי 30 פעם והמחשב לא עלה עד שגיליתי ששכחתי לנתק את הקורא כרטיסים :kopfpatsch:

נגמרה השביתה :'(

בכל מקרה, אני גם אשנה את הכותרת, קניתי בראבו הגרסא הגדולה, יש לו 5 מאוררים של 92, אכן אין מאורר מקדימה אבל (וזה קצת דפוק) יש שם פילטר אז, אפשרי לארגן משהו.

בכל מקרה, הנה התמונות (ומישהו דחוף צריך ללמד אותי לצלם :-X)

מאחורה

hpim6431rt8.th.jpg

הקטע שאי אפשר סתם "לתקוע" שם חוטים (אלא אם ממש מתאמצים) אז אני הצלחתי לעשות ככה

hpim64333fm5.th.jpg

אחרי הסידור

hpim64344sj7.th.jpg

זהו, אין לי כח לפתוח את המארז הזה, יהיה מה שיהיה, זה מה שישאר שם

הא ומישהו ידע שיש כזה כבל SATA?

hpim6444or4.th.jpg זה חצי מהגודל של הכבל הרגיל

ותראו מה מצאתי

hpim6425sz5.th.jpg דומה ללוגו של דארמה לא?

פורסם

תנסה לסדר טיפה, הכל זרוק שם.

הכבל SATA מוזר :P

זה ניראה כאילו ה HD האחרון לא מחובר.

שאתה מצלם תחזיק את המצלמה ב 2 ידים ותחזיק אותה יציב.

פורסם
  • מחבר

החזקתי אותה ב 2 ידיים, החזקתי אותה על הרגל וזה עדיין לא עוזר :'(

הHD האחרון באמת לא מחובר כי החיבור חשמל לא מגיע לשם :s07:

איפה הכל זרוק? ובאמת הכבל SATA מוזר אבל הוא הרבה יותר עמיד כי בצד אחד יש לו כזה ברזל שתופס את זה חזק במקום

פורסם

I got the same problem when ibought the thermaltake armor Jr

פורסם

מארז גדול.

תתחדש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים