עבור לתוכן

צ'יפטק בראבו, תמונות עמוד 3

Featured Replies

פורסם

אוקי והאם הצ'יפטקים נחשבים לג'נרים?

מה פתאום, אחד המארזים הכי אייכותי לתקציב שלו.

• תגובות 48
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

עוד 5-10 דקות אני קופץ ל KSP, אני אחלט שם.

תודה לכולם :xyxthumbs: תמונות היום בערב או מחר

קניתי, בשביל מארז של 11 קילו זה לא שוקל הרבה :>

פורסם

תמונות רק להוסיף בסטיקי המתאים

פורסם
  • מחבר

אבל רציתי לספר חוויות מההתקנה :'(

פורסם

אתה יותר ממוזמן

פורסם
  • מחבר

טוב, התחלתי פה לשחק עם תמונות וזה.. בקיצור לא יצא.

קיצר, המארז בא בקרטון גדול, מלמעלה ומלטה יש 2 חתיכות קטון להגן עליו.

אחרי שמוציאים את המארז מהקרטון מגלים כמה שהוא מאסיבי והוא שוקל לא מעט.

כשבאתי לפתוח את הדלת גיליתי שהיא לא כמו הדלתות הרגילות (או לפחות אלו שאני רגיל אליהן), אין להן מסילה אלא מרימים אותן (קצת קשה להסביר).

אחרי שמרימים את הדלתות רואים כמה מקום יש, לפחות בהשוואה למארז הישן.

בקופסאת הקרטון הקטנה יש ברגים ו4 מפתחות ב2 צרורות נפרדים (יש הרבה ברגים, לא רע).

אחרי שהסתבכתי בהוצאת הדלתות, הסתבכתי בהוצאת ה"מקלות" לHDים מהמארז, מסתבר שצריך למשוך קצת לצד השני ואז אליך, ככה זה נראה אחרי החיבור.

את התקני האכסון (צורבים וכוננים) מחברים עם הברגים המיוחדים (הקטנים), פשוט מחברים אותם לכונן עם מברג ואז מהקדימה של המארז משחילים אותם במסילה עד ששומעים קליק, כדאי להוציא פשוט מרימים את הברזל .

מכאן התהליך היה פשוט, כדי לחבר את התושבות של הלוח אם (איפה שמבריגים), מסומנות על הלוח אותיות, אני פשוט שמתי את כל החיבורים בA וזהו, מכאן הכל רגיל.

עד ש.. מחברים את הספק ומה מגלים? שהוא לא מגיע לHDים :bash: משכתי קצת את החוטים ועשיתי כל מני חיבורים מאולתרים עד שאני אחשוב על פיתרון לזה (וויתרתי כרגע על HD, מתוך 3 רק 2 עובדים) אז אם אתם הולכים לקנות מארז כזה, תבדקו שהספק יגיע.

בקיצור, סיימתי להרכיב

כמה דברים - המארז כנראה לא ממש חוסם רעש (כנראה יותר מדי חורים :P) אז כדאי לשלב בו מאוררים שקטים.

בחוברת הוראות רשום שאת המאוררי 92 מחברים עם גומי ולא קיבלתי אותו (אבל אולי הביאו ברגים במקום)

את כל התמונות אפשר למצוא פה

מקווה שנהנתם

פורסם

תתחדש! מארז ממש יפה! :yelclap:

פורסם
  • מחבר

תודה

ושכחתי להזכיר, בקשר לרעש, נראה שהוא לא מסנן כלום, יש לי מאורר אחד של TT (צריך לקנות דחוף xD) והוא רועש מאד, אני מאמין שכשאני אביא מאוררים טובים יותר, הוא יהיה שקט יותר וכמובן אני אסדר חוטים

ושוב, באמת שאני מרגיש שעברתי למארז איכותי (יחסית למה שעבדתי איתם), הוא מרגיש איכותי ובנוי טוב (ושוקל בהתאם xD) וגם הדלתות, במארזים ג'נרים הדלתות מפח עלוב כזה, פה כל דלת דלת (לפחות איזה חצי קילו xD) וסוף סוף יש מספיק מקום :>

פורסם

לדעתי הייתה צריך לקנות את ה MESH התוספת בגובה רק מפריעה, לפני כמה זמן היה ל KSP את ה MESH הגדול והרבה אמרו שהמארז גדול מידי בגלל זה אחרי שהם ניגמרו הם הזמינו את הגירסה הקטנה יותר (גם היא EATX).

ניראה מארז סוס ניראה לי גם אני קונה אותו, ניראה גם מקום טוב להתחבא בו שמשחקים מחבואים ;D

פורסם
  • מחבר

בכוונה הלכעתי על מארז כזה גדול ובכוונה הלכתי על בראבו בגלל הסידור של הHDים שלו, זה הרבההה יותר נוח ופשוט לעבוד עם המחשב.

במארז הישן כשרציתי לאפס ביוס הייתי צריך לפרק שם את הHDים ורק אז הייתה לי גישה :kopfpatsch:

פורסם

MESH הוא אותו מארז רק שהם מביאים את הגירסה הקטנה יותר (גם היא גדולה מאוד).

BH01BBB-127.jpg

זה ה BRAVO "הקטן" ה MESH הוא אותו דבר רק פאנל שונה.

פורסם
  • מחבר

כן, ראיתי אותו בכניסה לחנות אבל לא יודע, טוב לי עם המארז שלי :xyxthumbs:

חוץ מזה שיש עוד הבדל בין הבראבו למאש חוץ מהפאנל, החיבור של ה CD, במאש הוא בלי ברגים בכלל ובבראבו זה עם הברגים החכמים

פורסם

ve eh a giga case ani rose liknot oto ve ani mitlabet beino le bravo help me plz :-\

פורסם

הוא הציע לך לעיין בדיון שלו! לא להגיב ולשאול שם - הרי בישביל זה פתחת דיון לא? שאל שם.

לא להמשיך לשאול/לענות פה בבקשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים