עבור לתוכן

מסך LCD בתקציב של עד 3000 ש"ח למשתמש כבד :)

Featured Replies

פורסם

בשביל מישהו שיושב קרוב מאד למסך ועד עכשיו מסתפק במסך 17 רגיל, מסך 20 רחב ממש לא נראה קטן ולא מספק.

אני לא חושב שאני היחיד בדעה זו.

כן, לי יש 17 CRT ואני בהחלט מסכים איתך.

פורסם

אחי בלי עצבים!! קודם כל טעיתי התכוונתי לרגיל FP (ערכתי) ולא לרחב WFP

מה קרה? תגובה אחת ואתה תופס עצבים? אין על מה...

צודק.... סתם יום עצבני היום ותגובות כאלה מוציאות אותי מדעתי.

SORRY - נרגעתי.[br]פורסם בתאריך: 4.04.2007 בשעה 21:27:01

בשביל מישהו שיושב קרוב מאד למסך ועד עכשיו מסתפק במסך 17 רגיל, מסך 20 רחב ממש לא נראה קטן ולא מספק.

אני לא חושב שאני היחיד בדעה זו.

אני עובד שנים עם 19' CRT ולידו ה-20' WIDE פשוט נראה צעצוע - מניסיון. זה כנראה גם עניין של הרגל ובעיקר של שימושים.

אני עובד 9-10 שעות ביום מול המחשב + שעה שעתיים ל"שימוש אישי" ולכן חשוב לי שטח עבודה גדול - גם פיזית וגם "פיקסלית". בשימוש מזדמן לסרטים/משחקים וגלישה זה כנראה די בסדר אבל לשימוש "כבד" המסכים האלה פשוט לא מספקים את הסחורה לטעמי.

פורסם

צודק.... סתם יום עצבני היום ותגובות כאלה מוציאות אותי מדעתי.

SORRY - נרגעתי.

אין בעיה.

דרך אגב מתכננים לשדרג עוד כמה מסכים בעבודה, הרוב לFP אבל יש גם כמה לWFP.

אני מנסה להיכנס לרשימה... אולי גם אוכל להביא רשמים משני המסכים בו זמנית.

פורסם

ה-FP שלי אמור להגיע שבוע הבא ואני ב"מגעים" לקבל גם 2407 בנוסף :o כי לשימושים שלי הוא אידאלי.

פורסם

ה-FP שלי אמור להגיע שבוע הבא ואני ב"מגעים" לקבל גם 2407 בנוסף :o כי לשימושים שלי הוא אידאלי.

אילו שימושים?

פורסם

בין השאר, סימולציות חומרה (MODELSIM) וסכמות חומרה.

הסימולציות דורשות שטח תצוגה רב גם לרוחב (שקובע למעשה כמה "זמן ריצה" של החומרה אני יכול לראות בו זמנית בסימולציה) וגם לגובה (שקובע כמה סיגנלים או אלמנטים בקוד/חומרה אני יכול לראות בו זמנית עבור אותו "זמן ריצה").

סכמות החומרה הן למעשה שרטוטים של חלקים מהחומרה ולכן הם גדולים בשטח (4XA3) וכוללים המון פרטים קטנים. גם כאן דרוש שטח תצוגה גדול בפיקסלים כדי לראות כמה שיותר שטח שרטוט בו זמנית. צריך גם מסך גדול פיזית כדי שהרכיבים בסכמה לא יראו מיניאטורים.

לשאר השימושים (C++, MATLAB, מסמכים וגלישה) ה-2007FP יספיק לי בהחלט.

רוב שוכני הפורום משתמשים במסך לשימוש ביתי סטנדרטי ולכן עבורם יתכן שה-WFP מתאים יותר. לעבודה אינטנסיבית, ה-FP עדיף ללא ספק.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאני אלך לפנדה (הם וגם נעה מחשבים, 2 מטר מהעבודה שלי)

ובתקווה ישיש להם את שני המסכים בתצוגה (הרחב והרגיל) אני אנסה לבחור לי את מה שיותר מתאים

במידה ואין אותם שם בתצוגה, מישהו מכיר חנות אחרת במקרה בסביבה, שכן יש בה את שניהם בתצוגה ? (קריות-חיפה)

הלוואי והיה לי כסף ל-24" הייתי קונה ללא היסוס...

תודה לכולם

אם יש למישהו עוד רשמים או משהו לומר בנושא, אני כמובן אשמח לשמוע.

פורסם

אתה יכול לעדכן באיזה חנות ראיתה את המסכים בתצוגה. פשוט גם אני רוצה לקפוץ היום להתרשם מהמסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים