עבור לתוכן

מסך LCD בתקציב של עד 3000 ש"ח למשתמש כבד :)

Featured Replies

פורסם

אז אני רוצה להתחדש ב LCD נוצץ,

כי כבר שנים אני עם ה F900B של LG, שהוא מסך 19" נהדר, אבל נמאס מ CRT, וכבר אין מקום על השולחן.

התקציב : עד 3000, אני מוכן לשלם יותר על איכות, אבל כמו תמיד, כמה שיותר זול יותר טוב.

הצרכים : בעיקר day to day , גלישה אינטרנט ואופיס, משחקים פה ושם, סרטים אני אמנם

רואה בטלוויזיה אבל אני מעוניין במסך שלא יקרטע גם בנושא הסרטים.

מעצב אתרים ופוטושופ, אבל לא ברמה של איש מקצוע, סתם כתחביב - אבל עדיין חשוב לי דיוק הצבעים של המסך.

כלומר בסה"כ , מסך all in one , שבעקרון יהיה דלוק 20 שעות ביממה בערך...

הבנתי שהגיעו לפנדה

http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16194

2007WFP

שלפי מה שכתוב באתר, הם עם פאנל S-IPS וגרסה A04

אז כברירת מחדל אני חושב כמובן ללכת עליו.

אלא אם כן יש למישהו משהו אחר להמליץ כאן.

כמה דברים שאני מעוניין לדעת :

בעקרון, אני לא יודע עד כמה המעבר מ 19" CRT ל 20.1 רחב , יהיה "בומבסטי" אני חושב ללכת על משהו יותר גדול, אם יש במחירים שכאלה...

האם יש מסך שהוא 22" או אפילו 24" , ששומר על כל התכונות הטובות (מהירות תגובה, יחס, בהירות, ניגודיות, פאנל (על כל המשמעויות הנגזרות ממנו)

של ה- 2007WFP ? איזה צ'ימי נחמד או אסוס ? (או אפילו DELL, למרות שאני מניח ש 24" יהיה יקר מאוד אם אני אלך על DELL)

(אבל אני בכל זאת אשמח לדעת, ואני אשמח ללינקים אם יש למישהו המלצה ספציפית)

תודה,

פורסם

ל- 2007WFP אין נתונים מרשימים בכלל לדעתי, 16MS ו 1:800

לא בדיוק "להיט" מה עוד ש20 רחב זה בעצם בגובה יוצא כמו 17"

מישהו מוכן להסביר מה ההתלהבות ממנו בזמן האחרון ?

פורסם

התלהבות שלא קראת כלום ממדריכי מסכי ה-LCD באתר.

פורסם

אם היית מתעלם לרגע מהנתונים על הנייר, זה מסך מעולה, תמורה מצויינת למחיר.

האם יש מסך שהוא 22" או אפילו 24" , ששומר על כל התכונות הטובות (מהירות תגובה, יחס, בהירות, ניגודיות, פאנל (על כל המשמעויות הנגזרות ממנו)

של ה- 2007WFP ? איזה צ'ימי נחמד או אסוס ? (או אפילו DELL, למרות שאני מניח ש 24" יהיה יקר מאוד אם אני אלך על DELL)

(אבל אני בכל זאת אשמח לדעת, ואני אשמח ללינקים אם יש למישהו המלצה ספציפית)

מסכי 22 אינץ' מבוססים כולם על פאנל (TN) שהוא נחות משמעותית מזה של ה-2007WFP.

מסכי 21/23-24 נמכרים במחירים מופקעים כולם. ה-2407WFP של Dell נמכר בארץ במחיר שיותר נמוך מזה של כל מסך 21/23-24 אחר.

http://zap.co.il/model.asp?model_id=468918

חוץ מזה בלי תוספת מחיר רצינית אין ממש יותר טוב מה-2007WFP.

פורסם

ה - NEC 20WGX2 הוא מסך מעולה שאני אישית מעדיף על פני הדל.

הבעיה היא שהוא עולה 3200 ש"ח וזו תוספת של 800 ש"ח על פני הדל שאני לא בטוח שהיא מוצדקת לאור זה שיש למסך הזה גם חסרונות לעומת הדל כמו היעדר פיבוט שנראית כפונקציה שימושית מאד.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות כולם.

חוץ מזה בלי תוספת מחיר רצינית אין ממש יותר טוב מה-2007WFP.

הגרסה הלא רחבה שלו, שווה לו בכל הפרמטרים ומומלצת כמוהו ? סתם מתוך סקרנות.

פורסם

כן, גרסת ה-4:3 גם היא מצויינת. היא גם קצת יותר גדולה (9% יותר פיקסלים ו-7% יותר שטח)

פורסם

הפרמטרים זהים על הנייר, בפועל מדובר בפאנל שונה והמסך הנ"ל לא עבר ביקורות רציניות כל כך ברשת, רק אחיו הרחב עבר כאלה הביקורות.

בטווח המחירים שלך מדובר על ה 2007FP או ה L2000C של LG ולפי הביקורות שה L2000C עבר ה2007FP יהיה עדיף עליו

אם הוא דומה בצורה כלשהי אל אחיו הרחב.

פורסם
  • מחבר

אז תכלס, בהנחה ושניהם זהים בכל שאר הפרמטרים

יש סיבה כלשהיא לקחת דווקא את ה WIDE ? כי סרטים אני רואה דרך המחשב, אבל בטלוויזיה...

במסך אני אשתמש לאופיס, אינטרנט ומשחקים בעיקר.

אין יתרונות של ה WIDE על הרגיל מלבד בסרטים ?

פורסם

מלבד סרטים יש את ההיתרון במשחקים.

פורסם

הרחב לסרטים זה פשוט תענוג.

פורסם

לך על ה DELL2007FP

פורסם

לשימושים שלך אין כל הצדקה ללכת על מסך רחב, אלא אם תלך על ה-24' של DELL. מסכי 20' רחבים הם פשוט "נמוכים" וקטנים לטעמי ומשתלמים רק אם עיקר השימוש הוא סרטים ומשחקים.

הרווח הגדול במסכי 20' רגילים לעומת 19' הוא ברזולוציה הטבעית שנותנת חדות תמונה עדיפה משמעותית כיון שה-DOT PITCH קטן משמעותית מזה של ה-19'. היתרון הברור השני הוא שטח צפיה משמעותית גדול יותר - כמעט 47% יותר שטח צפיה בפיקסלים! צריך רק לזכור שהשטח הפיזי גדל רק במעט ולכן הפונטים יראו משמעותית קטנים יותר במסכי 20' מאשר במסכי 19' ולכן יש לוודא שזה נוח לך בעבודה יומיומית.

אם נוח לך - לך על ה-DELL 2007FP בלי היסוס (הרגיל).

אם לא - לך על DELL 2407WFP אם יש לך כסף (4400 ש"ח) או על ה-EIZO 1931 שהוא מסך ה-19' הטוב ביותר בטווח המחירים שלך (כ-2600 ש"ח).

במקרה זה גם ה-VP930B או ה-971P הם חלופות הולמות בסביבות 2000 ש"ח ללא פשרה מאוד משמעותית לעומת ה-EIZO מלבד כיול הצבעים מהמפעל.

בהצלחה.[br]פורסם בתאריך: 4.04.2007 בשעה 21:10:12

לך על ה DELL2007WFP

תגובה חסרת ערך לחלוטין - בשביל מה טרחת? :pissed: למה הדגם הזה? למה לא אחרים? זו סתם הפגנת תמיכה ב-DELL? סתם התחשק לך לכתוב משהו? מה העניין? נרגעתי.. עזבו

פורסם

בשביל מישהו שיושב קרוב מאד למסך ועד עכשיו מסתפק במסך 17 רגיל, מסך 20 רחב ממש לא נראה קטן ולא מספק.

אני לא חושב שאני היחיד בדעה זו.

פורסם

לשימושים שלך אין כל הצדקה ללכת על מסך רחב, אלא אם תלך על ה-24' של DELL. מסכי 20' רחבים הם פשוט "נמוכים" וקטנים לטעמי ומשתלמים רק אם עיקר השימוש הוא סרטים ומשחקים.

הרווח הגדול במסכי 20' רגילים לעומת 19' הוא ברזולוציה הטבעית שנותנת חדות תמונה עדיפה משמעותית כיון שה-DOT PITCH קטן משמעותית מזה של ה-19'. היתרון הברור השני הוא שטח צפיה משמעותית גדול יותר - כמעט 47% יותר שטח צפיה בפיקסלים! צריך רק לזכור שהשטח הפיזי גדל רק במעט ולכן הפונטים יראו משמעותית קטנים יותר במסכי 20' מאשר במסכי 19' ולכן יש לוודא שזה נוח לך בעבודה יומיומית.

אם נוח לך - לך על ה-DELL 2007FP בלי היסוס (הרגיל).

אם לא - לך על DELL 2407WFP אם יש לך כסף (4400 ש"ח) או על ה-EIZO 1931 שהוא מסך ה-19' הטוב ביותר בטווח המחירים שלך (כ-2600 ש"ח).

במקרה זה גם ה-VP930B או ה-971P הם חלופות הולמות בסביבות 2000 ש"ח ללא פשרה מאוד משמעותית לעומת ה-EIZO מלבד כיול הצבעים מהמפעל.

בהצלחה.[br]פורסם בתאריך: 4.04.2007 בשעה 21:10:12

תגובה חסרת ערך לחלוטין - בשביל מה טרחת? :pissed: למה הדגם הזה? למה לא אחרים? זו סתם הפגנת תמיכה ב-DELL? סתם התחשת לך לכתוב משהו? מה העניין?

אחי בלי עצבים!! קודם כל טעיתי התכוונתי לרגיל FP (ערכתי) ולא לרחב WFP

דבר שני למה הדגם הזה? ===> זה למה:

יוצא לי לפעמים לעבוד עם המסך הזה בעבודה (למנהל מחלקת המיחשוב יש אחד כזה)

ניסיתי אותו והתאהבתי.... אין לי שום אינטרס לתמוך בDELL או להפך!!!

מה קרה? תגובה אחת ואתה תופס עצבים? אין על מה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים