פורסם 2007 באפריל 218 שנים ל G.Skill , לעומת שאר החברותיש ממש מלא סוגים של שבבי זיכרון... (שלכל אחד צבע אחר... ותאחלס צבעים יפים חחח...)איפה אני יכול למצוא דירוג שלהם-> מהכי טוב להכי פחות טוביש ממש מלא...HK, HZ, NR, PK, NQ, PQ, MQ, LA, NT, GA, ZX, JS זה מה שמצאתי... אולי יש עוד אפילואם מישהו לא מוצא אתר עם דירוג שלהםאבל הוא יודע את הדירוג שלהם (מהכי טוב להכי פחות טוב)אז אשמח אם הוא ירשום אותו פהתודה לעונים...
פורסם 2007 באפריל 218 שנים מחבר נכנסתי לאתר שלהם אבל לא מצאתי תשובה לשאלה שלי....אם אפשר אז לינק ישיר לדף שמסביר את דרוג השבבים באתר...תודה
פורסם 2007 באפריל 218 שנים מחבר ^^^תודה אחיבהתחלה חשבתי שזה חרא שיטה לדירוג שלהםאבל דווקא נחמד... ככה אפשר לזכור גם בעל פה ת'דירוג-> מה יותר טוב ממה...דרך אגב,אין שם הסבר על ה ZX,JS,LAאם יש למישהו איזה מידע שיכול לעזור בדירוג שלהם שיביא בקשה....(לפי מה שאני זוכר ה JS מגיעים בקופסאת עץ אז הם בטח הכי סוסים (סתם השארה...)וחג שמח וכשר לכולם (עכשיו חזרתי מסבתא)
פורסם 2007 באפריל 218 שנים LA ו-ZX הם בדירוג הישן (ZX בין Value ל-Performance, ה-LA היו ה-High-End)ה-JS למיטב זיכרוני הם גירסה לדגם אחר פשוט מגיעים בקופסה
פורסם 2007 באפריל 218 שנים מחבר ^^^1. מה זאת אומרת גירסא לדגם אחר?2. ומה זה NT י? N זה normal ומה זה ה T י?3. יש הרבה הבדל בין 2GBי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 ל 2GBי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6267 ?? זה של G.Skill השבב בטח יותר טוב, יש לו קרור ו- CL יותר הדוק מוסיף הרבה בביצועים?4. ^^^דרך אגב, כמה מעלות (בערך) הקרור שמגיע עם הזיכרונות (הקרור סטוק...) מוריד? (שווה משו בכלל)
פורסם 2007 באפריל 218 שנים 1. גירסה לדגם אחר זה אומר שלקחו לדוגמה HK ושמו בקופסה וקראו להם JKבאותה מידה ה-JS הם גירסה בקופסה של דגם אחר2. NT זה הסטיקים שהם Value ואפילו אין עליהם היטסינק לרוב3. האמת? אין הרבה הבדל. בעיקר הבדל אחריות (אם יש) והבדל חיצוניד"א ה-CL בשניהם זהה ועומד על 54. הקירור זה ליופי, זה לא באמת מקרר משהו
פורסם 2007 באפריל 318 שנים הקירור הזה רק לא מאפשר לך לראות את השבבים של הזכרון וזה סתם מעצבן (אני כל הזמן תוהה אילו שבבים יש ל - ST שלי...)ולפי הדירוג לא כל כך ברור אם ה - GA עדיפים על ה - HZ או להפך וגם לא ברור לי למה ה - NR מדורגים מעל ה - NQ.ואיפה יש את ה - JS באתר שלהם ? הם באמת תעלומה.
פורסם 2007 באפריל 318 שנים מה לא ברור בזה הHZ מדורגים כhigh performance לעומת הGA שמיועדים למשחקים ...
פורסם 2007 באפריל 318 שנים מחבר 1. גירסה לדגם אחר זה אומר שלקחו לדוגמה HK ושמו בקופסה וקראו להם JKבאותה מידה ה-JS הם גירסה בקופסה של דגם אחר הבנתי אבל זה ממש מטומטם... אחרי הכל זה אותו זיכרון2. NT זה הסטיקים שהם Value ואפילו אין עליהם היטסינק לרובא.מה זה Value ??ב.מה זה היטסינק?3. האמת? אין הרבה הבדל. בעיקר הבדל אחריות (אם יש) והבדל חיצוניד"א ה-CL בשניהם זהה ועומד על 5ג.אז עדיף לקנות את הPQI ולחסוך את ה 400 שקל הפרש?4. הקירור זה ליופי, זה לא באמת מקרר משהואתה לא יודע כמה חידשת לי... חשבתי שזה מקרר וככה לא חשבתי אפילו לקנות זיכרון שאין לו "קרור"תודה מראש על העזרהדרך אגב,הודעה 250 שלי... עליתי דרגה (ל Zone Wannabeי) חחח...
פורסם 2007 באפריל 318 שנים א. VALUE זה זיכרון "רגיל"/ממוצע בלי יכולת OC ועם נתונים סבירים לא יותר מזה...ב. היטסינק זה הקירור שעל הזיכרון..ג. אם אין לך צורך בזיכרון לOC וכו אין סיבה שלא ללכת על הזול יותר..
פורסם 2007 באפריל 318 שנים מחבר 1.אם ונגיד יהיה לי Q6600 - שלפי מה שהבנתי מתחממם בצורה מפלצתית (לא יודע בסביבות איזה טמפ')אז עדיין כדאי ללכת על ה PQI במקום ה G.Skill (הזיכרונות שבלינקים שהבאתי מקודם) ??*כשלא מתוכנן OC י*2. זה נכון שאפשר לעשות OC רק לזיכרון - בכך שמורידים את התיזמונים מCL5 ל CL4 י?3. בהתייחסות לשאלה 2: אם זה נכון אז ה PQI יאפשרו את זה (או שידפקו)?4. דואל צ'אנל אפשר לעשות עם כל הזיכרונות ? (אני לא יודע מה זה.. שמעתי את זה פה ואני רק יודע שזה משפר את הביצועים משמעותית ושזה כאילו ש2 זיכרונות פועלים ביחד או משהו כזה...)???
פורסם 2007 באפריל 318 שנים 1. אין קשר בין טמפ' המעבד (או כמה הוא מתחמם) לזיכרונות2. כן3. אי אפשר לדעת (כנ"ל לגבי ה-G.Skill)4. כן
פורסם 2007 באפריל 318 שנים מחבר ממש תודה על העזרההחכמתי מאוד....דרך אגב, כמה באמת הטמפ' של ה Q6600 במאמץ ובנורמל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.