פורסם 2003 בינואר 1222 שנים AMD או INTELעשיתי חיפוש וקראתי את כוןל המודעות בכול הפורומים בארץועדיין לא הצלחתי להוציא דה אחת מגובשתאז ככה , אני רוצה מעבד חזק למשחקיםאני עושה OCואני רוצה שיהה לי את המעבד המהיר והטוב ביותר שאני יוכר להשג עד 1300 שקל שזהp4 2400אוAMD 2400ואני עושה OC ואני רוצה את הכרטיס הטוב ביותר .!!!!!!ולא מיתוך זה שאתם שונאים את INTEL או אוהבים את AMD !מי פשוט יותר טוב !??!?!?!
פורסם 2003 בינואר 1222 שנים AMD או INTELעשיתי חיפוש וקראתי את כוןל המודעות בכול הפורומים בארץועדיין לא הצלחתי להוציא דה אחת מגובשתאז ככה , אני רוצה מעבד חזק למשחקיםאני עושה OCואני רוצה שיהה לי את המעבד המהיר והטוב ביותר שאני יוכר להשג עד 1300 שקל שזהp4 2400אוAMD 2400ואני עושה OC ואני רוצה את הכרטיס הטוב ביותר .!!!!!!ולא מיתוך זה שאתם שונאים את INTEL או אוהבים את AMD !מי פשוט יותר טוב !??!?!?!intel, p4 2400
פורסם 2003 בינואר 1222 שנים אממ, אם אתה מתכנן לקנות עוד חלקים כמו לוח אם לדוגמא אז לך על הAMD כי הלוחות של AMD יותר זולים ובהפרש תוכל לקנות איזה SLK 800 שאיתו תוכל להפיק יותר מעם האינטל, אם אתה רוצה רק מעבד, לך על האינטל...
פורסם 2003 בינואר 1222 שנים AMDעם הAMD תגיע לביצועים יותר טובים. למה? בגלל שרוב הסיכויים שתיכח איתו לוח חדש שיפתח לו את המכפלה ותוכל לעבוד בבאס גבוה ולנצל את הזכרון +המעבד, ומפה ביצועים ממש ממש גבוהים!
פורסם 2003 בינואר 1322 שנים מחבר רגע2400 של אינטל ו 2400 של AMDיוצאים אותו מחירולמרות שאיפלו AMD לא מגיע ל 2400 באמתואתם אומרים שעם 1.8 אפשר להגיע ב OC ל 3.1 אז תחשבו לכמה יהיה אפשר להגיע עם 2.4אני מתכוון של INTEL ....אז בפעם האחרונה , מה כדאי
פורסם 2003 בינואר 1322 שנים הגבתי לך על אותה השאלה בדיוק בפורום OC.אל תשאל אותה שאלה בשני פורומים שונים!
פורסם 2003 בינואר 1322 שנים אם אתה הולך על OC קיצוני, ומתכוון להשקעי בו גם מבחינת קירור ,לוח-אם וזכרונות מתאימים אז לאינטל יש פוטנציאל גבוה יותר...ואגב... לומר -ולמרות שאיפלו AMD לא מגיע ל 2400 באמתזו שגיאה איומה.. כי מגהרצים זה לא הכל, ו AMD הוכיחו טוב מאוד שאפשר להגיע לרמה של מעבד עם מהירות שעון גבוהה יותר .ואכן בכללי נקודת המפתח שלך צריכה להיות - מגהרצים זה לא הכל!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.