עבור לתוכן

ראשים לדרמל

Featured Replies

פורסם

איזה ראשים אני צריך לדרמל כדי לחתוך ריבוע במארז?

פורסם

זה לא קשור לצורה, אתה פשוט צריך ראש לפח\מתכת

תבקש בחנות ויביאו לך

פורסם
  • מחבר

זה מה ששאלתי איך נקרא הראש? יש לו סימול מקצועי,ורציתי לדעת מהו...

פורסם

יש כמה דרכים לבצע חיתוך במארז

1. בעזרת כרסם (פחות מומלץ ופחות נפוץ)

2. חיתוך

כדי לבצע את החיתוך אתה צריך 2 דברים

א.דסקיות

ב. ציר לדסקיות

המק"ט של הציר הוא 402, ולגבי הדסקיות, יש כמה סוגים

409\420, בקוטר 24 (כאשר אחד מהשניים עבה יותר, כלומר עמיד יותר, והסיכוי שהוא יתנפץ לך קטן יותר)

540, דסקיות בקוטר 32, עבות וגדולות, מומלצות לחיתוכים ישרים, בהם לא צריך שטח מגע קטן ל"עיצובים"

426 דסקיות בקוטר 32, עשויות פיברגלס, חזקות ועמידות מאוד, אישית - מתכות אני חותך רק איתן.. את השאר אני שומר לפלסטיק ושאר הדברים.

כמו כן יש גם מוצר שנקרא "דיסק יהלום" (מקט"ים: 545\ 542), אם כי הם לא מתאימים למתכות, והם לא "נגמרים"..

אם בכל זאת אתה רוצה לחתוך בשיטת הכרסום, ויש ברשותך את המתקן האנכי לכרסמים של דרמל, או המתאם לרוטר והמובילים שלו

אתה מוזמן להשתמש בכרסמי הוידיה , המומלצים הם 9901 \ 9903, שהם חותכים מתכות כמו חמאה..

בהצלחה

פורסם
426 דסקיות בקוטר 32, עשויות פיברגלס, חזקות ועמידות מאוד, אישית - מתכות אני חותך רק איתן.. את השאר אני שומר לפלסטיק ושאר הדברים.

מחזק, הם האומנם יקרות , 5 יחידות כאלה עולות 70 ש"ח, אבל עמידות, גדולות יותר, לא נשברות וחסכוניות, תקנה לך גם חבילה של 409 או 420 שיהיה לך לפלסטיק ודברים כאלה...

פח של מארז אני חותך רק עם המחוזקות...,

Aviko

פורסם

70?!

איפה אתה קונה אותם?

בד"כ הם עולים בסביבות ה45 ש"ח..

פורסם

70?!

איפה אתה קונה אותם?

בד"כ הם עולים בסביבות ה45 ש"ח..

הום סנטר אני קונה....

70 שקל ל5 יחידות!!

מהיכן אתה משיג ב45? כמה יחידות??

פורסם

אני כבר מזמן לא קניתי ראשים, ואני גם לא קונה את המוחזקים (עד עכשו הייתי צריך לעשות חיתוכים בצורות יחסית מסובכות, ובשביל זה צריך דיסקיות קטנות- או רגילות שכמעט נגמרו, בגלל זה אני קונה את ה420...), אבל פעם אחרונה שבדקתי, בהום סנטר, המחוזקות, 5 דיסקיות, עלו 45 או 40 ומשהו ש"ח :nixweiss:

פורסם

^^

מחזק

70 ש"ח זה "קצת" מופקע.. בפעם האחרונה שקניתי המחיר אכן היה באזור ה45 ש"ח

ומוזר.. המחיר אמור להיות אחיד , לא?

פורסם

לא בסניפים שהמנהל שלהם רוצה לעשות לעצמו קופה, כנראה ::)

פורסם

טוב,אם כבר בראשי דרמל עיסוקינו...

קניתי בשבת בהום סנטר בביל"ו סנטר סט מולטיטול תוצרת wolf ב-129 ש"ח.

בא עם מעמד וכ-60 סוגים של ראשי שיוף/דיסקיות/ראשי חריטה.

עד עכשיו עבדתי עם כלים ידניים,הגיע הזמן לעבור למאה ה-21...

שאלה כזאת לי אליכם - מה הדיסקיות שאתם ממליצים לי לעבוד איתן לביצוע חיתוכים בפרספקס?

מבחינת חיתוכים במתכת - הראשים המחוזקים (עם הפייברגלאס שעולים 45 ;D ש"ח בהום סנטר ביל"ו) חותכים את המתכת כמו חמאה (טוב,כמעט... אם עובדים עם הרבה סבלנות)...

פורסם

כל דיסק יחתוך את הפרספקס

אך אישית - אני לא חותך איתו פרספקס, אם הצורה המבוקשת מורכבת - אני משתמש במתאם לרוטר+כרסם כלשהוא

למצולעים אני משתמש בג'גסו

ולעבודות עדינות במיוחד - מסור יד

ככל שהפרספקס עבה - קשה יותר לתת לו את הגימור הסופי (השטח לאחר חיתוך לא אחיד, ונדרש שיוף רב כדי להביא אותו למצב ישר, ורק אז להתחיל ללטש)..

לרוב - שאני קונה פרספקס - אני בא עם מידות מראש, וחותכים לי על המקום (חוסך המון זמן, וגם כמובן מאוד מדוייק)

פורסם

ובאופן כללי, פרספקס עדיף לחתוך עם דיסקיות כמה שיותר דקות, לפי דעתי (וניסיון ;))

פורסם

תודה רבה על העצות שלכם... :)

קניתי בסוף דיסקיות יהלום,חותך מושלם... :yelclap:

הבעיה שלי היא שאני צריך לבצע חיתוכים משלי לפרספקס... אני מכין משטחי פדים לעכברים,עובד כעת על מקלדת פרספקס מוארת בבנייה אישית...

ואני מבצע חיתוכים בזוויות ובעיקולים,והדיסקיות פשוט מושלמות לכל זה...

פורסם

לא הבנתי.. יש סתירה בדבריך:

קנית דסקיות פיבר, או דיסקת (דיסקית בודדת) יהלום?

אם קנית את היהלום - יש אחת בכל חבילה

אם קנית את הפיבר - יש חמישה בכל חבילה..

סתירה נוספת: אם אתה חותך בזוויות ועיקולים, מדוע בחרת בדסקיות עם הקוטר הגדול?

הפיבר טובות למתכות, שכן הן נשחקות לאט יותר.. פרספקס לא יאכל את הדסקיות כ"כ מהר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים