פורסם 2007 באפריל 118 שנים התקנתי אותו היום והשאלה היא כשהמעבד חם הגוף אצמו לא אמור להיות גם כן חם?הטמפ מעבד בעומס 70 מעלות אבל אני נוגע בגוף קירור והוא בכלל לא חם- האם זה תקין?
פורסם 2007 באפריל 118 שנים מחבר שמתי משחה טרמית שבה איתולגי לחץ אז הברגים תפוסים כמחו שצריך אבל הוא זז עם אני מזיז אם הידבהתחלה טמפ של המעבד היתה מאוד גבוה שמתי משחה טרמית לפי מדיך באתראחרי כן הוספתי יותר משחה טרמית ואז טמפרטורה צנחה ב10 מעלותהשאלה האם יש למישהו קירור כזזה שיוכל להגיד איך זה אצלו? כי מוזר שהגוף לא מתחם
פורסם 2007 באפריל 118 שנים לי יש BT רגיל אין הבדל ביניהם, הגוף קירור שלך משוחרר זה הכל תפוס אותו טוב.. תחזק אותו ללוח עד שהוא לא יזוז כשתיגע בו..
פורסם 2007 באפריל 218 שנים הברגים תפוסים כמחו שצריך אבל הוא זז עם אני מזיז אם הידקצת סוטר את עצמך במשפט הזה.. אם הוא היה מורכב טוב הוא לא היה זז מילימטר..70 מעלות עם מעבד כזה ועם קירור כזה זה גבוה בטירוף !! חייב להיות משהו לא תקין.
פורסם 2007 באפריל 218 שנים משהו לא בסדר בהתקנה של הגוף קירור אין מצב שהמעבד שלך מגיע ל 70 במיוחד עם ה BTההתקנה של ה VX עוד יותר קלה מאשר ה BT הרגילתבדוק כי הכול מותקן כמו שצריך כמו כן אם הכול תקין כולל המריחה של המשחה התרמית אז יכול להיות שהחיישן מזייףהאם הטמפ' היו ככה בעבר?
פורסם 2007 באפריל 218 שנים מחבר הטמפ היו יותר גבוהות בעיקר במנוחה עם הקירור הסטוקלחזק יותר חזק? זה ברגים מפלסטיק כמו קליפסים אין דרך לחזק אותם יותר חזק זה או שהם תפוסים או לא
פורסם 2007 באפריל 218 שנים מה היו הטמפ' לפני ההרכבה ?יכול להיות שהחיישן לא טוב ?אם לא, תקנה משחה טרמית חדשה ופשוט תרכיב הפעם כמו שצריך.
פורסם 2007 באפריל 218 שנים מחבר משחה הזמנתי כבר ARTIC SILVER 5 אז אני ינסה להחליף אותה אבל להתקין כמו שצריך עם הקליפסים האלה והתופסן שלו לא אפשרינירא אולי אני יבנה משהו שיתפוס לי את הקירור עם ברגים רגילים בדומה לדגם הקודם
פורסם 2007 באפריל 218 שנים גם לי זה קרה אתה פשוט צריך ללחוץ חזק אל תפחד עד ששומעים קליקים כאלה ואז זה לא זז
פורסם 2007 באפריל 218 שנים מחבר הקליפסים תפוסים עד הסוף וכן שמעתי שזה ניתפסהקירור לא זז מהמעבד רק לצדדים ורק עם אני מזיז אותו עם היד לדעתי זה בגלל שהחלק שתופס את הקירור הפס שלו יותר דק מאשר הוא צריך להיותציירתי בתמונה למה הכוונה[br]פורסם בתאריך: 2.04.2007 בשעה 11:35:00גיליתי עכשיו עוד דבר שאם הדלת של המארז פתוחה אז הטמפ צונחת ב8 בעלות[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.