פורסם 2007 באפריל 118 שנים תקשיבו...התרנתי את המשחק C&C3 לא משנה..קיצור אחרי משהו כמו שתי דקות של משחק הוא נתקע למשך חצי דקה..ולאחר מכן מופיעה לי ההודעה הבאה..http://img2.tapuz.co.il/forums/1_96365818.gifכמו כן ניסיתי לעשות כמעט כל דבר אפשר כגון: עידכון דרייברים, דירקט איקס הכי וגם עשיתי את בדיקת ה-direct3d והכל עבר בהצלחה בבדיקה...אם מישהו נתקל בזה מתי שהוא ו\או יודע איך לעזור אני אני אשמח מאוד.תודה וחג פסח מהנה וכשר D:
פורסם 2007 באפריל 118 שנים זה אכן ההתקןצריך למחוק עם תוכנה נורמלית (שכחתי איך קוראים לה - חפש בפורום)ולהתקין מחדש
פורסם 2007 באפריל 118 שנים מחבר עשיתי את זה אחי זה לא עובד רשמתי כבר כמעט את רוב הדברים שעשיתי כבר...
פורסם 2007 באפריל 118 שנים וזה ממשיך לקרות או שזה היה רק פעם אחת? יש קריסה במצבים נוספים או שרק במהלך המשחק הזה?זה משחק שרק יצא לאור וייתכן שיש בו באגים. זאת אומרת, חכה קצת, תראה אם זה ממשיך לקרות ואם זו בעיה עם המשחק אינטרנט בקרוב יתמלא בתלונות דומות ויהיה פאטצ'.
פורסם 2007 באפריל 118 שנים מחבר זה לא זה אחי...יש לי עוד 5 חברים שמשחקים במשחק הזה וזה פועל להם טוב מאוד...וכן זה משחק חדש שיצא לאור..הקריסות הם המשחק הזה בלבד אבל יש מצבים דומים מאוד גם במשחקים אחריםדומים אני מתכווון אותו דבר אבל שהמחשב פועל אחרי זה ולא צריך לעשות ריסט
פורסם 2007 באפריל 118 שנים המשחק הזה פועל נהדר על 9800 פרו ו X800SEאין על ATI או ש EA עזבו את Nvidia?
פורסם 2007 באפריל 118 שנים ניראה לי שמשום מה מיסתובב ווירוס ברשת.יותר מידי צירופי מיקרים גם לחבר שלי זה קרה היום בצהריים.
פורסם 2007 באפריל 218 שנים המשחק מקורי?אם לא - אולי צורף לו איזה וירוס או סוס טרויאני?(מתנצל מראש על תיאוריית הקונספירציה)
פורסם 2007 באפריל 418 שנים מחבר דבר ראשון לא זה לא מקורי...דבר שני חבר שלי התקין את אותו הדיסק בבית שלו ופועל לו מצויין במשחקאז אין מצב שדיסק נגוע בווירוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.