עבור לתוכן

מתלבט אם להתקין ויסטה, מה אתה אומרים?

Featured Replies

פורסם

אז ככה,

את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד...

יש לי את ההתקנה של ויסטה אולטימייט 32ביט.

אני ממש ממש מתלבט אם להתקין את המערכת על המחשב שלי, כי שמעתי מחברים הרבה סיפורים, שרובם לא היו טובים (דרייברים לא תואמים, חלק מהמשחקים לא עובדים וכו'...)

מה אתה אומרים?

שווה לי להתקין את המערכת על המחשב שלי?

פורסם

לך על זה.

רוב הדברים השליליים על ויסטה הם סיפורים. לא פעם, לא עומד מאחוריהם כלום.

פורסם

אני אומר חכה קצת...

רוב התוכנות/משחקים לא פועלים על ויסטה, יוצאות כל כמה זמן גרסאות שעובדות על ויסטה אבל אי אפשר לדעת איך זה יעבוד.

כשיצא SP1 כבר רוב התוכנות ומשחקים יעבדו בלי בעיות על ויסטה, אז שווה לחכות

פורסם

התקנתי את זה לפני יומיים ואני לא מצטער על זה ! :) Vista Ultimate ו Office 2007 ...

רצים מעולה ! :) אחרי שדרך הבוט של הווינדוס ויסטה פירמטתי את ההארד דיסק המפוצל שלי ואז מחקתי את הכוננים ואיחדתי אותם התקנתי על הארד דיסק שלם את הויסטה :) וזה רץ חלק בלי בעיות ... המחשב שלי יחסית ישן והופתעתי לטובה כשראיתי שהויסטה רץ :)

תנסה .. רק קודם תגבה את כל הדברים שלך או שתעביר אותם להארד דיסק נפרד\אחר ..

נ.ב. לגבי זה שהגיב בזמן שכתבתי תגובה - אפשר לבדוק בגוגל לגבי תאימות של תוכנות .. אני עכשיו עם אנטי-וירוס של קספרסקי (גרסה מעודכנת לויסטה) ונרו גם מעודכן .. רוב התוכנות שאנשים משתמשים בהן ליום יום ומשחקים פופולאריים כבר מותאמים .. (לפחות מה שאני משתמש בו)

פורסם

אני מציע לך להתקין את שתיהם, ככה שאם לא תאהב אז תוכל לחזור אל XP.

המערכת שלך יכולה להריץ את הווינדוס הזה, אבל לא בצורה נפלאה.

פורסם
  • מחבר

תודה על כל התגובות!

יש לי דיסק של XP מוכן בצד, ככה שאם אני לא אסתדר עם הויסטה תמיד יהיה לי לאן לחזור ;)

מתי אמור לצאת ה SP1 של ויסטה?

פורסם

A word of advice, factor in Vista's EULA, it has been revised now so it is not as Draconian as it was but it still restricts you to transferring the license only once, thus Windows Vista won't work on your third machine.

Vista also contains some Spyware that reports back to Microsoft (though the information it reports is hardly meaningful) and disables, quoting Microsoft, "some applications" if it finds anything forbidden by the EULA.

פורסם

גרסת הretail לא מגבילה אותך בכלל בהעברה בין מחשבים.

ובטח לא של ultimate

פורסם
  • מחבר

אה עוד שאלה..

לא יודע אם זה המקום המתאים, אבל מייקרוסופט מזהים מערכת לא חוקית בויסטה?

פורסם

גרסת הretail לא מגבילה אותך בכלל בהעברה בין מחשבים.

ובטח לא של ultimate

I have just given the EULA another look and it appears that you are indeed correct (or that they've got it in the edit), null the first part of my previous statement.

אה עוד שאלה..

לא יודע אם זה המקום המתאים, אבל מייקרוסופט מזהים מערכת לא חוקית בויסטה?

Yes

פורסם

אני עם ויסטה ואין בכלל בעיות עם הדרייברים אבל צריך כול פעם לעדכן אותה כדי שלא יהיו באגים כול עידכון הוא מתקין לי לפחות 17 דברים

פורסם
  • מחבר

חברה עזרתם לי מאוד!

אני אתקין, וכמו שאמרתי, אם לא יסתדר לי, תמיד אפשר לחזור ל XP.

אני אתקין את המערכת ברגע שאני אצליח לצרוב דיסקים עם גיבוי של כל מה שיש לי על המחשב, כי הצורב עושה בעיות.

ת ו ד ה :xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 1.04.2007 בשעה 22:14:38

אנשים תודה על העזרה!

התקנתי עכשיו את Vista...

ויש לי רק שאלה אחת אליכם:

נראה לכם אפשרי שבמהלך כל ההתקנה, לא נשאלתי אפילו פעם אחת לגבי הסיריאל? :screwy:

פורסם

יכול להיות אפשרי ואפילו הגיוני את הסיריאל אתה שם כשאתה עושה אקטיווציה למערכת ע"י לחצן ימני על המחשב שלי ושמה כתוב לך שנותר לך 28 יום ושתבצע אקטווציה ושם אתה מכניס את הסיריאל

פורסם
  • מחבר

בדקתי ואתה צודק..

באמת נשארו לי 30 יום לנסיון!

טוב, עכשיו צריך להתחיל לחפש סיריאל טוב =\

פורסם

Big_Guy7, נוספה לך אזהרה שנייה על תוכן לא חוקי.

כנראה שכחת איפה אתה נמצא....ואולי בקרוב באמת לא תהיה פה אם תמשיך לעבור על החוקים.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים