פורסם 2003 בינואר 1122 שנים מה ההבדל בין הדלוקס לרגיל? כי אני יכול להשיג ב 750 שקל את הרגיל ובאותו מחיר את האי פוקס הזהה..אז מה ההבדל ומה עדיף בין שני הדגמיים של אסוס..
פורסם 2003 בינואר 1122 שנים כך את האסוס לא דלוקס... יותר טוב , השוני מהדלוקס הוא שאין לו DUAL LAN ועוד כמה פיצרים שלו תזדקק להם...
פורסם 2003 בינואר 1122 שנים מחבר אבל עדיין יש לוSATADOLBY DIGITALUSB 6וכל השטויות אתה בטוח??..מישהו יכול לבדוק לי בדיוק מה יש ומה אין עם לינק?
פורסם 2003 בינואר 1122 שנים הוכח שהביצועים של SATA על הפנים.... USB אתה לא צריך יותר מ- 2 ... DOLBY DIGITAL זה בכלל לא תקן של אודיו?
פורסם 2003 בינואר 1222 שנים מחבר אז שנייה.. למה לא לקנות את האפוקס ועדיין לקבל את זה באותו מחיר? ולא דלוקס זה מאוד מיותר פשוט כשלון
פורסם 2003 בינואר 1222 שנים אם היית אומר כן אז קח את האפוקס.. אבל אם לא, האסוס ידוע באיכותו... לך על האסוס לא דלוקס בראש שקט
פורסם 2003 בינואר 1222 שנים מחבר אבל האסוס לא דלוקס הוא גוש קיא עם דואל די די אר.. אני כבר יקח ג'יגה בייט VAXP תאמין לי.. או דלוקס או כלום אהה?כל השאר אני לא סובל אם קונים קונים או ג'יגהבייט או אסוס שהיא הכי טובה
פורסם 2003 בינואר 1322 שנים אבל האסוס לא דלוקס הוא גוש קיא עם דואל די די אר.. אני כבר יקח ג'יגה בייט VAXP תאמין לי.. או דלוקס או כלום אהה?כל השאר אני לא סובל אם קונים קונים או ג'יגהבייט או אסוס שהיא הכי טובה למה ???אתה קונה אותו רק בגלל הפיצרים הלא שימושיים שלו??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.