עבור לתוכן

ספק מתאים לשני כרטיסי ,8800GTX - תקציב 1000-1500

Featured Replies

פורסם

אני סומך עליך שערכת בדיקת ממוצעים סטטיסטיקות וחישובים מעמיקים כדי להגיע למסקנה שיש הפרש נוסף של חמשה דולרים נוספים

:lol:

אני ראיתי שרשמת 10$ רק עכשיו שמתי לב לתיקון שלך.

לאיזה מהמשפטים שרשמתי אתה מתייחס בדיוק? כדאי שתחזור ותקרא שוב מה שרשמתי.

ורק לידיעתך מר דייקני המחיר אינו זהה. אם אני לא טועה, ההפרש ביניהם דומה לבין הטרמלדרייק 750 ל- PCP&C מהמלצתי המקורית (בתקווה שהבנת הרמז).

לגבי הPCP&C ספק מצויין אבל גררת אותו כבר להוצאה של 80$ יותר ממה שתוכן מלכתחילה, בכל מקרה הTT600W יהיה כאן דיי והותר.

אלו משפטים המתאימים לילד בן 7 שמתווכח עם הבן של השכן וטוען שלאבא שלו יש רכב טוב יותר

תראה חבר, במחירים של TT אין שום סיבה בעולם לקחת את הHX, ויתרון היחידי של הקורסייאר הוא שהספק שלהם מתפקד כמסילה אחת בדומה לPCP&C (למרות שחלק לא רואים בזה יתרון) מעבר לזה גם אם המחירים של הTT 600W והHX 620 היו זהים מלבד עוד 2A במסילה של ה12V אין לו שום יתרון על הTT, במיוחד שהרגולציה של הTT הרבה יותר טובה מזו של הקורסייאר .

שורה תחתונה הסיבה היחידה לקנות אתה הקרוסייאר היא אם אתה משיג אותו במחיר יותר זול משל הTT, זה לפחות הדעה שלו.

• תגובות 32
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
לגבי הPCP&C ספק מצויין אבל גררת אותו כבר להוצאה של 80$ יותר ממה שתוכן מלכתחילה, בכל מקרה הTT600W יהיה כאן דיי והותר.

תראה מה הבחור הזה אמר:

ל TT 850W יש 4 חיבורי 6PIN לPCI E. ל750W יש לעומת זאת רק שניים.

אלא אם התכוונת לקרוסייאר ולו אכן יש שני חיבורים 6Pin ל PCI E.

בכל מקרה לך על הTT850W.

כן, שקונים מערכת שעולה יותר מ10K זה דיי מובן שצריך ספק שמספיק חזק להחזיק אותה. לשים 10% ומטה מהתקציב על הספק זה יותר מהגיוני.

ובסוף אני הבזבזן שממליץ לחסוך 50 דולר וללכת על ה- PCP&C 750 ::)

תראה חבר, במחירים של TT אין שום סיבה בעולם לקחת את הHX, ויתרון היחידי של הקורסייאר הוא שהספק שלהם מתפקד כמסילה אחת בדומה לPCP&C (למרות שחלק לא רואים בזה יתרון) מעבר לזה גם אם המחירים של הTT 600W והHX 620 היו זהים מלבד עוד 2A במסילה של ה12V אין לו שום יתרון על הTT, במיוחד שהרגולציה של הTT הרבה יותר טובה מזו של הקורסייאר .

זה כבר גובל בעילבון לערוך השוואה (שאינה תלויה במחיר) בין השלושה.

לגבי המחיר השערורייתי (ממש חוצפה למכור אותו במחיר כמעט זהה לחו"ל) של KSP לדרייק 600 כבר הגבתי ואני שונא לחזור על דברים פעמיים.

שורה תחתונה הסיבה היחידה לקנות אתה הקרוסייאר היא אם אתה משיג אותו במחיר יותר זול משל הTT, זה לפחות הדעה שלו

לעומתך, לצורך העניין, נאמר ואיבדתי את השפיות באופן זמני ורכשתי שני GTX ב 6K. אז כבר הייתי מעדיף להוסיף עוד כ-330 ש"ח ולקחת את ה-Silencer 750W "זו לפחות הדעה שלי"

פורסם

תראה מה הבחור הזה אמר:ובסוף אני הבזבזן שממליץ לחסוך 50 דולר וללכת על ה- PCP&C 750 ::)

זה כבר גובל בעילבון לערוך השוואה (שאינה תלויה במחיר) בין השלושה.

לגבי המחיר השערורייתי (ממש חוצפה למכור אותו במחיר כמעט זהה לחו"ל) של KSP לדרייק 600 כבר הגבתי ואני שונא לחזור על דברים פעמיים.

לעומתך, לצורך העניין, נאמר ואיבדתי את השפיות באופן זמני ורכשתי שני GTX ב 6K. אז כבר הייתי מעדיף להוסיף עוד כ-330 ש"ח ולקחת את ה-Silencer 750W "זו לפחות הדעה שלי"

יש כמה תראדים ואני קצת מתבלבל בינהם :lol:

אני חשבתי שמדובר על הTT 600W מול ה620 HX, אבל אני רואה שמדובר על ה TT 850W זה סיפור אחר.

אם השאלה מה עדיף ה TT 850W או SILENCER תלוי בתקציב, אם התקציב מאפשר עדיף ה TT 850W גם נותן יותר במסילות של ה12V ושוב הרגולציה המצויינת שלו.

אם התקציב לוחץ את תיקח את הSilencer אומנם הוא לא שקט כמו הTT וגם לא מודולרי אבל בדברים החשובים יותר הוא לא רחוק מאחורי ה TT 850W.

למרות שאני לא סגור שמוכרים באירופה בכלל את הPCP&C.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים