פורסם 2007 באפריל 318 שנים אם אתה מחפש מסכי Color critical, המסכים האלה הם ממש לא הכיוון. יש כל מיני דגמים של Eizo ו-NEC שיתאימו לך, אבל המחיר שלהם יחסית גבוה.
פורסם 2007 באפריל 318 שנים מחבר כאן בדיוק הבעיה. אני לא מעוניין להוציא הרבה יותר מ-2500 ש"ח, ולכן אני ממשיך לשקול קנייה של CRT.אגב, שאלה ל-swg, באיזה CRT אתה משתמש?
פורסם 2007 באפריל 318 שנים מסתבר שה-2007FP עשוי להיות בעייתי לעיבוד תמונה. הנה ביקורת על ה-2007WFP (שאמור להיות דומה לו מאוד, מלבד הפרופורציות):ידוע לך אולי עם ה-L2000C נופל על אותן בעיות?זה נראה כאילו המסך סובל מזליגת אור חמורה, דבר שיכול לקרות בכל מסך LCD ולא קשור ספציפית לדגם.ב2007FP שלי יש זליגת אור קלה מאד מהפינה הימנית התחתונה אבל היא לא מורגשת במסך שהוא לא 100% שחור. אני לא בטוח שיש מסכי LCD עם אחידות בתאורה, אולי מסכי EIZO.זה דבר שתצטרך לבדוק בכל מקרה עם קבלת המסך.
פורסם 2007 באפריל 318 שנים אם אתה Color Critical ברמות שה 2007FP/WFP לא מספק אותך אתה תזדקק לקלורומטר בשביל לקבל תוצאות טובותאפילו ממסך של EIZO אלא אם הוא מסידרת ה ColorEdge.מבחינת דיוק צבע הדל אוכל את ה LG בלי מלח, לפחות לפי הביקורת כאן. שים לב שה L2000C שובר את הסקאלה וקופץ הרחק מעברלערכי Delta e נומינליים.
פורסם 2007 באפריל 318 שנים מחבר אם אתה Color Critical ברמות שה 2007FP/WFP לא מספק אותך אתה תזדקק לקלורומטר בשביל לקבל תוצאות טובותמכייל דווקא יש לי (Spyder2Express). פרטים כאן.מבחינת דיוק צבע הדל אוכל את ה LG בלי מלח, לפחות לפי הביקורת כאן.תודה על הלינק, אני אקרא את הביקורות הזו.
פורסם 2007 באפריל 318 שנים אני לא מאמין שניתן להגיע לתוצאות מספקות במיוחד עם ה Spyder2Express (אולי ניתן עם ה Spyder2Pro) ובנוסףהתוכנה של Colorvision זוועתית וכמעט ולא מאפשרת כיול פרטני של פרמטרים שונים.זו אחת הסיבות שהשקעתי במכייל Eye-One Display 2 של GretagMacbeth.
פורסם 2007 באפריל 318 שנים מחבר האמת שאני מרוצה מהתוצאות על מסכים שונים ולא רואה צורך לשנות פרמרטרים כלשהם, אבל סתם מתוך סקרנות - איזה פרמטרים חסרים ב-S2E שלא ניתן לשנות דרך הדרייבר של כרטיס המסך או במסך עצמו?
פורסם 2007 באפריל 318 שנים ברור שניתן לכוון או לשלוט בפרמטרים שונים דרך המסך או הכרטיס מסך אך העיניין הוא האם המכייל יכול לכייל את אותם הפרמטרים.עבודה עם תמונות והכנה לדפוס דורשת עבודה עם נק' לבנה D50 אשר קרובה לתקן 5000K.ה S2E לא תומך בקביעת נק' לבנה שונה מ Native ולכן למעשה אתה לא יכול באמת לכייל מסך לעבודת עריכת תמונות או הכנה לדפוסעם מכייל שכזה, המקסימום שתוכל להוציא ממנו יהיה כיול "בערך" מבוסס על הכיול הלא נכון של המסך מהמפעל.בעזרת ה Display 2 הצלחתי לתקן עיוותים מאוד קשים שהיו למסכי LCD שונים שפשוט בלתי אפשרי לבטל או לתקן עם ה S2E.חיסרון נוסף של ה S2E הוא בקביעת כיול גאמא קבוע, קיום ניתן לבחור בשיטה הרבה יותר טובה L* עם מכייל שמאפשר זאת אשר מאפשרתמדרג גאמא לינארי בדומה לשיטת הצבע Lab או כיול לערכי גאמא אחרים במקרה והמסך סובל מבעיית כיול גאמא שלא מאפשרת לו להציג2.2 בצורה נכונה וכו.החיסרון האחרון של ה S2E הוא התוכנה של ColorVision שכותבת פורפלי צבע בעלי גירסה 2וכן אינה מאפשרת משחק עם הרבה פונקציות שונות של הכיול(ההנחה שלי היא שהמגבלה נובעת מהרשיוןשל התוכנה ולא בגלל הגבלות תוכנתיות אחרות).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.