פורסם 2007 באפריל 118 שנים שלום,לא מזמן רכשתי מחשב לשימוש משרדי עפ"י המלצות שניתנו פה בפורום. המפרט שלי הוא:מעבדAMD ATHLON 64 3800+ 2.0GHz 1MB 65Wלוח אם DFI INFINITY C51PV-M2/Gדיסק קשיחSAMSUNG 80GB 8MB SATA2 7200 RPMצורב LG DVDRW GSA-H10N DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULKזכרוןSAMSUNG 1024MB (512X2) DDR2 667MHzמארז+ספק COMPUCASE CI-6A19B SUPER MIDI TOWER+HEC 300AR-TF לעתים קרובות כשאני מדליק את המחשב הוא לא עולה ובמקום מופיע מסך בגווני לבן - אפור כאשר רק אם אני מכבה את המחשב ומדליק שוב (לעתים אני נדרש לעשות זאת כמה פעמים אחת אחרי השניה) המחשב עולה כרגיל.אשמח אם תוכלו להגיד לי מה הבעייה ואיך אוכל לפתור אותה. תודה.
פורסם 2007 באפריל 118 שנים קשה לדעת אבל האם המסך במחשב אחר עובד טוב?אם התשובה היא כן,אזי צריך לברר במחשב מה הבעיה.תעבור על כל החיבורים בתוך המחשב ובכל החיבורים מחוץ למחשב.תציין מה המסך שיש לך ובאיזה אופן חיברת אותו כי יש ללוח גם חיבור DVI.חומרתית על פניו המחשב חזק ולא אמורה להיות בעית חומרה,(6150 הוא כרטיס מסך מעולה).אבל יכול להיות דרייבר לא מעודכן או בעית ספק כוח.חזור עם תשובות ונראה הלאה..
פורסם 2007 באפריל 118 שנים מחבר המסך שברשותי הוא HYUNDAI B91D והוא מחובר בחיבור דיגיטלי DVIהמסך עובד מצוין על המחשב הזה... כלומר קורה שאני מדליק את המחשב והוא עולה והכל עובד מצויין רק לפעמים יש את הבעייה הנ"ל שכאמור נפתרת לאחר שאני מכבה ומדליק את המחשב פעם אחת או יותר
פורסם 2007 באפריל 218 שנים מחבר מצטער שאני מקפיץ אבל אין דרך אחרת לפתור את זה חוץ מאשר לעבור לחיבור אנלוגי? התמונה במסך הרבה פחות טובה בחיבור כזה.
פורסם 2007 באפריל 218 שנים תבדוק אם זה עובר בחיבור אנולוגי,ואז כנראה הבעיה בחיבורים,יש לך אחריות עליו?
פורסם 2007 באפריל 218 שנים מחבר אני יודע שזה עובד בחיבור אנלוגי כי לפני שחיברתי בדיגיטלי השתמשתי באנלוגי וזה עבדוכן יש לי אחריות למרות שהחנות רחוקה מהבית אז אני אעדיף למצוא פתרון לבד אם יש כזו אפשרות
פורסם 2007 באפריל 218 שנים אבל הגדרת לו שיעבוד בדיגיטלי או שרק חיברת כבל וזהו?אתה אמור להגדיר בכרטיס מסך חיבור דיגיטלי.ואתה אמור להיות עם כבל שמתאים לחיבור הדיגיטליאת זה אתה צריך לדעת ע"פ שני נתונים:1.כרטיס מסך2.חיבור המסך שלך.ישנם כמה סוגים של חיבור DVI ואתה צריך כבל שמתאים לחיבור בין המסך לכ.מסך.DVI-A=חיבור אנלוגי אבל באיכות גבוהה מאוד.DVI-D=חיבור דיגיטלי טהור(וסביר אולי ששלך כזה).DVI-I=יש לו את שני הקודמים,כלומר תומך גם ב-ג וגם ב-I.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 518 שנים מחבר יש לי חיבור DVI-D דיגיטלי טהור והמסך מחובר עם כבל מתאים ובכרטיס מסך הוא מוגדר דיגיטלי. מה עוד אפשר לעשות?? :s05:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.