עבור לתוכן

עצה לגבי אוזניות- בערך 300

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם...

אני יודע שהיו מלא נושאים על זה אבל כל פעם המליצו על משהו אחר...

אני רוצה אוזניות בשביל לחבר לפלאפון (לא למחשב) ולשמוע מוזיקה ..... אני יסתובב עם האוזניות אז אני לא רוצה אוזניות גדולות וכבדות...

אבל שיהיו עם איכות שמיעה טובה...

בסביבות ה 300 ש"ח

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה...

אני יתן עוד כמה אוזניות ותגידו לי מה הכי כדאי לי לקחת מהם מבחינת איכות ונוחות.... איכות הכי חשוב

או האוזניות ש Monopoly כתב או אלה:

koss portapro

Sennheiser MX90VC Style

Sennheiser MXL70V Sport

AKG K26P

;D

פורסם

אני שמעתי את ה26P וממש לא אהבתי.. לחץ עצום על הראש וגם סאונד לא משהו.

פורסם
  • מחבר

טוב... אז

הCX300

הPX100

koss portapro

Sennheiser MX90VC Style

Sennheiser MXL70V Sport

AKG K26P

פורסם

על תשלול אוזניה על סמך דעה אחת של חבר פורום!(למרות שגם אני לא התרשמתי לטובה מהאוזניה הזו)

ידוע לי שBUG מחזיקים אוזניה כזו או המקבילה הפתוחה שלה P24 להדגמה, תנסה לבדוק ולהתרשם!

אני ממליץ על הCX300 אוזניה שמספקת את התמורה למחיר שלה!(שוב מומלץ להתרשם בעצמך!)

פורסם
  • מחבר

מישהו שמע לפחות 1 מהאוזניות האלה?

או אולי רק ראיתם?

אני יסתובב עם זה בחוץ אז אני רוצה שיהיה לי עם זה נוח ולא יכביד עליי...

פורסם

אתה רואה את עצמך מסתובב עם AKG K26P על הראש ? ... לי זה נראה אוזניה יותר טובה, למטוס, נסיעות וכו ...

מאידך יש לך את האוזניות האחרות שהרבה יותר קטנות ובנויות במיוחד בשביל לצאת איתם בהרגשה "טובה" :lol:

אם אתה מחפש אוזניה שהיא לא בולטת מידיי ומספקת אז כמובן זה האוניות האחרות !...

למשל ,Sennheiser MX90VC Style

CX300

לי לא יצא לשמוע את ה MX90 אבל על הנייר זה נראה איכותי וטוב.

בדבר CX300 יש כמה אנשים שמחזיקים בזה , כך שממליץ ... כמו כן דובר על שדגם זה רבות ,כל חיפוש קטן יביא לך מספיק רשמים על האוזניות הנל ...

koss portapro לא מאותו סיבה שאמרתי כבר בתחילת התגובה ...

פורסם

ידוע לי שBUG מחזיקים אוזניה כזו או המקבילה הפתוחה שלה P24 להדגמה, תנסה לבדוק ולהתרשם!

BUG אכן מחזיקים בK24P וK26P וגם אפילו בK412P [אני חושב שככה הדגם נקרא, זה ה24P בצבע אפור] אבל לא נתנו לי לשמוע אותם בחנות... במקרה היה למוכר את הK26P [הפרטי שלו] אז הוא נתן לי לשמוע, ביקשתי לשמוע את הK24P אבל הוא אמר שזה לא אפשרי. [סניף חדרה]

פורסם

מישהו שמע לפחות 1 מהאוזניות האלה?או אולי רק ראיתם?

אני יסתובב עם זה בחוץ אז אני רוצה שיהיה לי עם זה נוח ולא יכביד עליי...

אם היית קורא את התגובות שלנו אז לא היית חייב להעיר את הערה המיותרת הזו!

כן שמענו חלקם ואליהן גם נתנו רשמים!

שוב אני ממליץ בחום על CX300, נוחות(אחרי שמתרגלים, אוזניות In Ear) קטנות מאד ונותנות איכות טובה למחיר שלהם!

BUG אכן מחזיקים בK24P וK26P וגם אפילו בK412P [אני חושב שככה הדגם נקרא, זה ה24P בצבע אפור] אבל לא נתנו לי לשמוע אותם בחנות... במקרה היה למוכר את הK26P [הפרטי שלו] אז הוא נתן לי לשמוע, ביקשתי לשמוע את הK24P אבל הוא אמר שזה לא אפשרי. [סניף חדרה]

זה כנראה משתנה מסניף לסניף, בבאר שבע היה אותם ויצא לי להאזין!

פורסם
  • מחבר

טוב אממ צמצמתי את האפשרויות עכשיו זה

CX300 VS. Sennheiser MX90VC Style

פורסם

את ה- 90 לא שמעתי, אבל יש לי את ה- CX300 והן מעולות.

פשוט תריץ חיפוש בפורום לגבי ה- CX300, לחצי מהאנשים פה יש אותן (רובם המוחלט מרוצים).

פורסם

לי הייתה חוויה עגומה עם ה-CX300: הלכתי בספרייה במכללה והאוזניות קצת בלטו מהכיס. פתאום הרגשתי שמשהו מנסה למנוע ממני להתקדם. מסתבר שהחוט נתקע בשולחן והאוזניות נקרעו. נשארתי עם אוזנייה ימנית בכיס כשהחוט מופרד ממנה. אז כנראה שזה לא הדבר הכי עמיד. ד"א, הם גם נוטות לשמש כקיסמי אוזניים לעת צרה, מה שאומר שהן צוברות הרבה צהוב מהאוזניים. אבל סה"כ האיכות שלהן טובה מאוד, כמעט משתווה באיכותה ל-SR80 שלי הייתי אומר, ואפילו עולה עליהם מבחינת הבסים.

בגלל שהן שבירות אני שוקל ללכת עכשיו על ה-AGK K26P, אולי תשקול גם לקחת אותן.

פורסם

אני שמעתי את ה26P וממש לא אהבתי.. לחץ עצום על הראש וגם סאונד לא משהו.

כמו שאמרתי, לא ממליץ עליהן.. במחיר הזה עדיף את הPX100 אם לא חייבים אטימה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים