עבור לתוכן

כרטיס מסך Point Of View למחשב שלא נועד למשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום לפורום.

אשמח אם תוכלו לחוות דיעה בנושא כרטיס המסך שאני מתכנן לשלב במחשב החדש.

השימוש במחשב יהיה בעיקרו גלישת אינטרנט, אופיס, פוטושופ, מעט סרטי וידאו, תמונות ממצלמה דיגיטלית (כמעט ולא ישמש למשחקים).

מכיוון שאולי בעתיד יהיה צורך בהתקנת הויסטה, קראתי באחד המאמרים כאן כי המינימום צריך להיות 256MB ולכן הגעתי עד כאן.

כעת קיים בחנות מגוון גדול של כרטיסים של 256MB מתוצרת Point Of View (ניתן להציע לי גם כרטיס מתוצרת אחרת)

להלן דוגמאות: א. ‏7300GS 256MB (Max 512MB) TV, DVI, PCI-E‎

ב. ‏7300GT 256MB TV, DVI, PCI-E‎

ג. ‏7600GS 256MB DDRII, TV, DVI, PCI-E‎

ד. ‏7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E‎

שאלותיי:

1. מה ההבדל בין הדוגמאות הנ"ל, ואיזה מהן מתאים לצרכיי, ואולי כדאי בכלל משהו אחר?

2. מה המשמעות של הנתון שזכרון הכרטיס נניח 256MB אבל יכול להגיע עד 512MB? אני מניח שאת היתרה הוא יקח מהזכרון הראשי של המחשב. האם אז כדאי להגדיל את הזכרון של המחשב?

דרך אגב: המחשב המתוכנן יהיה C2D E6300 + לוח אם ABIT IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E וזכרון DDR II 667 1GB Aeneon.

תודה לכל התשובות מראש וחג שמח :) :) :)

פורסם

לדעתי עדיף שתלך לפורום מפרטים שיבנו לך מפרט חדש

ולמה דווקא כרטיסי POV?

פורסם
  • מחבר

לדעתי עדיף שתלך לפורום מפרטים שיבנו לך מפרט חדש

ולמה דווקא כרטיסי POV?

אתה מתכוון שכל המפרט לא נראה לך? משהו לקוי בו?

בכל מקרה אשמח אם תוכל להתייחס לנושא כרטיסי המסך כפי ששאלתי בתחילת האשכול.

תודה.

פורסם

ולמה דווקא כרטיסי POV?

יש לך מבחר עצום של כרטיסים,ובכלל מהי מידת ההשקעה שלך בכרטיס מסך ?

לא שהמפרט לקוי,פשוט עדיף שתתן לחבר'ה שלנו בפורום מפרטים להסתכל ואולי לחסוך לך קצת כסף ולקבל יותר עבור ההשקעה,זה הכול :)

פורסם
  • מחבר

בכל זאת - מה לגבי כרטיסי המסך כפי ששאלתי בתחילת האשכול?

אני שפוט מנסה להבין את הקטע הנוגע לפורום זה.

תודה.

פורסם

ה"קטע" של הפורום הזה הוא לספק מידע ועזרה טכנית לצרכן שרוצה לקנות מוצר מסויים,אנו מתאימים לו את המוצר בהתאם לדרישות\סכום\מערכת קיימת/עתידית

אם המחשב לא מיועד למשחקים כלל אפשר לקנות כרטיס פשוט ב300 ש"ח -

http://zap.co.il/model.asp?model_id=392161

פורסם
  • מחבר

אבל בכל זאת עבודה עם פוטושופ ותמונות ממצלמה דיגטלית (וכן האופציה העתידית להתקנת הוויסטה) אינן מצריכות כרטיס מעבר לסטנדרט הפשוט?

ושוב סלח לי על עקשנותי, אך הייתי מעוניין לעמוד על ההבדלים העקרוניים בין כרטיס שהזכרון שלו 256MB אבל יכול להגיע עד 512MB, ומצד שני כרטיס שמוגדר "רק" 256MB. האם ההבדל הוא מהותי? ראה דוגמאות לכרטיסים כאלו בתחילת האשכול (דוגמאות א' ו-ב'). אני לא חסיד של Point Of View ומוכן לשמוע גם על מוצרים אחרים.

פורסם

לצרכים שלך, כרטיס המסך אינו משנה כלל וכלל.

פורסם

אבל בכל זאת עבודה עם פוטושופ ותמונות ממצלמה דיגטלית (וכן האופציה העתידית להתקנת הוויסטה) אינן מצריכות כרטיס מעבר לסטנדרט הפשוט?

ושוב סלח לי על עקשנותי' date=' אך הייתי מעוניין לעמוד על ההבדלים העקרוניים בין כרטיס שהזכרון שלו 256MB אבל יכול להגיע עד 512MB, ומצד שני כרטיס שמוגדר "רק" 256MB. האם ההבדל הוא מהותי? ראה דוגמאות לכרטיסים כאלו בתחילת האשכול (דוגמאות א' ו-ב'). אני לא חסיד של Point Of View ומוכן לשמוע גם על מוצרים אחרים.

[/quote']

ההבדל בין כרטיס עם זיכרון מובנה לבין כרטיס עם זיכרון מרחיב הוא שבכרטיס עם זיכרון מרחיב כגון טכנולוגיית הHyperMemory של ATi וטכנולוגית הTurbo Chach של Nvidia הכרטיס "גונב" מהזיכרון הפיזי של המחשב,לדוגמה ויש לך זיכרון של 1024mb ויש לך כרטיס HM\TC עם זיכרון פיזי של 256MB והרחבה עד 512MB הכרטיס "יגנוב" לך 256MB נוספים מהזיכרון הRAM שבמחשב (הוא לא עושה זאת אוטו' אלא אם אומרים לו לעשות כן)

לצרכים שלך שלא כוללים משחקים הכרטיס הזול ביותר עדיף

פורסם

פוטושופ מאוד תלותית במעבד. דווקא הכרטיס מסך כמעט ולא משפיע.

פורסם
  • מחבר

בקיצור לצרכי כפי שהוגדרו בתחילת האשכול ניתן לדעתכם להסתפק בכרטיס ‏7300GS 256MB (Max 512MB) TV, DVI, PCI-E‎ של Point Of View ?

פורסם

בקיצור לצרכי כפי שהוגדרו בתחילת האשכול ניתן לדעתכם להסתפק בכרטיס ‏7300GS 256MB (Max 512MB) TV, DVI, PCI-E‎ של Point Of View ?

כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים