עבור לתוכן

צריך המלצה למערכת רמקולים!! תודה!!

Featured Replies

פורסם

ככה.... יש לי כרגע מערכת רמקולים 5.1 בחדר שמגיעה עם הדיוידי והמגבר בתוכו של VERTEX שקיבלתי במתנה.... תכ'לס היא לא רעה בכלל אבל אני חושב לקנות משהו קצת יותר טוב... מה שהכי חשוב לי זה שיהיה אפשר לשמוע הכל דרך המערכת(גם את המחשב, הממיר של הכבלים, ועוד חיבור של הפלייסטיישן....) כרגע יש לי בה רק 2 Line in ככה שאני צריך להחליף כל פעם.... בהתחלה חשבתי לקנות רסיבר ורמקולים נטו, דיוידי אני לא צריך כי גם ככה אני לא משתמש בו... רק רואה סרטים מהמחשב ויש לי יציאה לLCD ככה שאין בעיה.... אבל ממה שקראתי רסיבר ורמקולים איכותיים זה סיפר לא זול בכלל ואני מעוניין להשקיע באיזור ה 1500 או אפילו 2000 אם זה יצדיק לסאונד בחדר ובמחירים האלה לא בטוח בכלל שאני ישפר בהרבה את המערכת סאונד שיש לי עכשיו ואז לא עשיתי שומדבר... ואז עלה לי הרעיון להשתמש במחשב ולקנות מערכת רמקולים רצינית יותר למחשב אבל גם בזה אני לא מכיר יותר מדי ואני לא יודע אם כדאי לי להשקיע הכל ברמקולים או אולי גם לקנות כרטיס קול נחמד שיבוא איתם(יש לי כרגע כרטיס קול אונבורד רגיל realtek AC97 ואין לי מושג עד כמה הוא איכותי מספיק) ואני צריך גם שיהיו לי כניסות לממיר ולפלייסטיישן כדי שגם אותם אני ישמע במערכת.... קיצר אני כולי מבולבל ואני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי ולעשות לי קצת סדר.... אפילו אם לא להצביע על דגם מסויים רק לתת כיוון מה יותר כדאי ולמה גם יעזור : ) אז תודה רבה לכל מי שעזר... יצא קצת ארוך אבל זה סה"כ כדי לחסוך שאלות.... שוב תודה!!

פורסם

kah et a z-5500 shel logitech

מפרט טכני:

סט רמקולים למחשב 5.1.

2 רמקולים קדמיים.

2 רמקולים אחוריים

רמקול סנטר

וסאב וופר.

תומך ב DD PROLOGICII, THX, DTS

כו´.

עוצמה כללית 1010W, 505W RMS.

עוצמת רמקולים קדמיים 2x26W.

עוצמת רמקולים אחוריים 2x26W.

עוצמת רמקול סנטר 69W.

עוצמת סאב וופר 188W.

כולל שלט רחוק.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תודה!!! וקראתי עליה קצת... ויש מצב שבאמת זה מה שאני יקנה אבל אז אני צריך גם איזה כרטיס קול נחמד כדי באמת לנצל אותה... וגם הבנתי שיש בעיה של הספקה עם המערכת הזאת. יש איזה צפי למתי אמור להיות חזרה במלאי?!

ואם למישו יש עוד רעיונות\הצעות\דעות אני ישמע בשמחה... אני ממש לא סגור עדיין על מה אני יקנה.... ותקציב לא בעיה אם יש משהו שיעלה גם 3000 ויהיה שווה אני מוכן לשלם... תודה!!!

פורסם

2000~2500 ש"ח

מערכת ה5.1 הטובה ביותר (נכון להיום): לוג'יטק Z-5500

לגבי כרטיסי קול תוכל לקרוא עוד מאותו עמוד של הציטוט שהבאתי

ועכשיו שאני שם לב לזה, המפרט של הרמקולים ש constantine16 הביא לא הגיוני, איך 4 רמקולים שהעוצמה הכוללת שלהם היא 104W + סנטר שהוא 69W + סאב שהוא 188W שווה ל-505W? זה יוצא 361W בעצם אבל זה לא נכון

http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2177,CONTENTID=9486

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים