עבור לתוכן

מחפש מעגל להדלקת אורות במחיאת כף

Featured Replies

פורסם

הכותרת מדברת בעד עצמה :hi:

פורסם

איך מכינים דבר כזה??? אפשר לקנות את זה ללא משלוח כלומר מחנות בארץ???? אני חיפשתי חודש בערך ולא מצאתי

פורסם

חשבתי לבנות כזה לבד פעם....

זה טיפה מורכב אם אין לך ניסיון באלקטרוניקה... בעיקרון זה כמו המדריך של לדים מהבהבים לפי קצב המוזיקה, רק ששם הקצב מגיע מהחיבור לכרטיס קול, ופה אתה צריך שזה יגיע ממיקרופון קטן, אבל צריך לחבר לו מגבר זרם, כי הזרם המיקרופון יהיה ממש ממש נמוך...

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

חשבתי לבנות כזה לבד פעם....

זה טיפה מורכב אם אין לך ניסיון באלקטרוניקה... בעיקרון זה כמו המדריך של לדים מהבהבים לפי קצב המוזיקה, רק ששם הקצב מגיע מהחיבור לכרטיס קול, ופה אתה צריך שזה יגיע ממיקרופון קטן, אבל צריך לחבר לו מגבר זרם, כי הזרם המיקרופון יהיה ממש ממש נמוך...

בהצלחה :xyxthumbs:

זה לא ממש כמו לדים מהבהבים לפי מוזיקה.

דבר ראשון, מה שהזכרת זה שצריך לבנות מגבר זרם

דבר שני, בלדים מהבהבים לפי מוזיקה זה מהבהב רק כשיש צליל ופה אתה צריך שיהיה צליל חזק פעם אחת וזה ימשיך לדלוק עד שיהיה צליל חזק שוב.

שלא כמו בהלדים מהבהבים לפי מוזיקה פה מדובר ב 230V למנורה ואז המעגל כולל חלקים אחרים

פורסם
  • מחבר

תודה אבל אני מחפש אחד לבנות

פורסם

זה לא ממש כמו לדים מהבהבים לפי מוזיקה.

דבר ראשון, מה שהזכרת זה שצריך לבנות מגבר זרם

דבר שני, בלדים מהבהבים לפי מוזיקה זה מהבהב רק כשיש צליל ופה אתה צריך שיהיה צליל חזק פעם אחת וזה ימשיך לדלוק עד שיהיה צליל חזק שוב. נכון, את זה כללתי כשאמרתי "צריך ידע באלקטרוניקה", אם אני לא טועה יש טרנז' פשוט שעושה את זה, אבל שוב, צריך מגבר זרם

שלא כמו בהלדים מהבהבים לפי מוזיקה פה מדובר ב 230V למנורה ואז המעגל כולל חלקים אחרים אופס, חשבתי הוא רוצה לדים שנדלקים במכיאת כף =\

אתה צריך שיבנו לך תרשים שלפיו תחבר את החלקים, חפש בגוגל, או חכה שהאלקטרוניים הרציניים יענו לך... :smile1:

פורסם

קבל :

http://www.redcircuits.com/Page88.htm

אבל זה פועל על סוללה אם אתה רוצה את זה לרשת חשמל ביתית אתה צריך מעגל אחר עם רכיבים קצת חזקים יותר :xyxthumbs:

פורסם

הוא מסבך את החיים

את הטרנזיסטור ליד המיקרופון ניתן להחליף במגבר שרת lm741 או lm324

את שתי הטרנזיסטורים האחרים אפשר להחליף בTFF או בJKFF (אני לא זוכר את המק"ט)

והוא מופעל ע"H מחיאה אחת ולא ע"י כמה

אם אתה רוצה לדוגמה שתיים או שלוש

תוסיף בין הlm555 לTFF מונה גונסון lm4017

ותחבר את הTFF ליציאה המתאימה במונה לפי מ"ס מחיאות הכפיים

פורסם

בונא אני חושב שהרגע סיבכת לו את החיים עוד יותר :lol:

פורסם

דבר ראשון אני מצטער על הספאם חשבתי שזה יהיה מצחיק לא יודע מה נכנס בי :kopfpatsch:

טוב, הייתי אתמול בחנות אלקטרוניקה בדיזנגוף סנטר ויש שם המון מעגלים לבנייה עצמית בחבילה עם כל הרכיבים שצריך והרוב לא כל כך יקר(פחות מ 100 שקל )

אני קניתי מעגל של רדיו להרכבה שעולה 120 אבל הורדתי ל 100.

אז לקחתי ממנו את החוברת של כל המעגלים וגם דף מפורט בעברית עם המחירים וגיליתי שיש שם גם מעגל להדלקת אורות במחיאת כף.

כדי לפצות אתכם הבאתי תמונות............ והסריקה של דברים בסורק המפורסמת שלי.

החנות נקראת דקדה סנטר הרחוב דיזנגוף 50

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא מצאתי את זה במחירון :-X

פורסם

לא מצאתי את זה במחירון :-X

הוא אמר שיש לו מה שבחוברת ונתן לי לבחור משם מקסימום אם אתה רוצה תתקשר אליו ותברר מחיר (הטלפון בדף).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים