עבור לתוכן

מה קורה עם השיגעון של המורדים?

Featured Replies

פורסם

אנים אנימה שיהיה זה עדיין מגניב...

• תגובות 63
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אף אחד לא אמר שאנימה זה לא איכותי אני אישית מת על אנימה ועוד יותר אוהב לצייר את זה.

ארוץ האופנה? כוסיות? אל תצחיק אותי שם יש רק עצמות עם אור ויותר מידי איפור שרק גורם להן לראות יותר רזות פשוט מחריד להסתקל על זה.

אגב אני עדיין לא נתקלתי במישהו שלוקח את זה ברצינות מידי וחלילה שאני יקח את זה ברצינות, זה סתם בשביל להסתקל לעביר את הזמן ולמאחורת לעשות את הסיבה השניה שבגללה אני מסתקל (once again nothing weird just high school love)

פורסם

אני אסביר מה הבעיה עם התוכנית המטופשת הזאת..

אם היו רואים אותה, והיו אומרים טוב סידרה בסדר אבל ברור לי שזה לא ככה בחיים האמיתיים, מילא.

אבל אנשים לוקחים את זה ברצינות וחושבים שהדברים הם ככה באמת, ומתנהגים ככה! זה פשוט משגע ת'שכל הדבר הזה, וכל הבנים מתרצים שהם רואים את זה בגלל ה"כוסיות" רוצים כוסיות? בשביל זה יש לכם ערוץ אופנה ואתרים של חברות בגדים (הדוגמניות שם..), ואתרי סקס (למרות שהן אף פעם לא כוסיות:P]

ובכלל, כל הדברים שמסביב לזה - המדבקות והשירים, זה ממש עולה על העצבים לראות ילדים בכיתה ח' שרים את השירים המסכנים האלה שאין להם מושג מה המשמעות של המילים, או לראות אותם עם אלבומים מפוצצים במדבקות של כמה ילדות שהם טוענים שהן כוסיות. אז אם זאת לא סיבה שיהיה לי בעיה עם התוכנית - אני לא יודע מה כן.

ומי אמר שאת זה אני לא רואה (מה אתה חושב שזה מספיק? ;D)

פורסם

GamX - מסתכל... ::)

פורסם

אף אחד לא רואה אחים לנשק?

זאת איכות! :)

זה בערך הדבר היחידי שאני רואה בטלויזיה, חוץ מתשדירי הבחירות וCNN ביום שישי בשתיים וחצי בלילה כדי לא להרגיש לבד :asthanos:

ולמה לעזאזל הסמל שלהם זה תמרור "פנה שמאלה"?!

פורסם

אף אחד לא רואה אחים לנשק?

זאת איכות! :)

true dat.

פורסם

בהחלט, אבל אין מה להשוות בין שתי הסדרות בכלל, אין קשר.

פורסם

אני עם ה"אנטי T.V"

לא רואה טלויזיה חוץ מאנדרומדה (נגרמה העונה... צריך לחכות) אז בקיצור אני רואה רק "רחובות ניו יורק" "סופרנוס" ו"מייקל הייז"

איכות...

פורסם

אף אחד לא רואה טלאטביז? חבל שרק ערוץ 1 משדרים רק שידורים חוזרים! :-\

פורסם

סופרנוס, אין לי מילים פשוט, אחת הסדרות הכי טובות שאי פעם ערוץ 3 הביאו.

:anim-jjd:

פורסם

אף אחד לא רואה טלאטביז? חבל שרק ערוץ 1 משדרים רק שידורים חוזרים! :-\

הבנו שהמוח שלך מתפתח מאוד לאט, חלאס.

פורסם

רציני אני רואה את זה... עם אחים שלי...

בפרק שעבר הם היפלו את הגלידה והיה בלגן פשוט פרק מעולה!

פורסם

:bash: :bash: :bash:

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:

:tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

פורסם

גם לדעתי אנשים קצת ( הרבה ) לוקחים את הסדרה יותר מדי ברצינות ולאט לאט כל הילדות שצופות בסדרה ישתמשו במיה , סופיה או איך שקוראים להם כמודל לחיקוי ויהיו סנוביות אמיתיות וממה שאני ראיתי , הבנים שם צפו בסרט כחול , הם שתו בפאב למרות שהם רק בני 16 , לקחו סמים משהו כזה ( וכל זה היה ב2 פרקים שצפיתי וסיפרו לי ) , ישנם 2-3 בנים בכיתתי שצופים בסדרה וממה שראיתי אין להם שמץ של מושג בסרטים , ספורט וכל הדברים שמעניינים בנים והדבר היחידי שהם יודעים זה "ויוה" וה"מורדים"....

הדבר היחידי שמדאיג אותי הוא שאח שלי רואה את הסדרה ואפילו אם יש לו מבחן , או משהו כזה הוא לא יוותר על הסידרה .

לכן אני קצת דואג שהוא רואה תוכן לא הולם בסדרה כזאת ( הוא בן 10 ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים