עבור לתוכן

מה קורה עם השיגעון של המורדים?

Featured Replies

פורסם

מה איכפת לכם במה אנשים אחרים צופים?

אני לא יודע מה איתכם, אבל אני פשוט הפסקתי לראות טלוויזיה.

רק עכשיו?

אני כבר מזמן לא יושב יותר משעה וחצי בשבוע מול המסך 34" שיש בסלון. אין שום דבר איכותי לראות חוץ מ"חברים" ו-Jackass. לעיתים רחוקות מאוד יש סרטים שבאמת שווים משהו, יותר מזה.. יבש.

חברים? איכותי??? :lol: חבורת בני ארבעים ומשהו מתנהגים כמו ילדים בני חמש, תשמע קטע בעונה החדשה מוניקה תופסת את צ'אנדלר מסתכל על פורנו בטלוויזיה כשהוא "משחק" עם עצמו אבל הוא מספיק להחליף לערוץ של טבע שיש בו שידור מיוחד על כרישים, עכשיו היא הולכת להתקשר לרייצ'ל והיא מספרת לה שהיא תפסה אותו "משחק" עם עצמו כשהוא מסתכל על כרישים :bash::bash::bash:

אני רק שואל את עצמי איך אנשים מוכנים לרדת כל כך נמוך רק בשביל כסף אז אני מניח שהאימרה "גם לא בשביל מליון שקל!"(דולר במקרה הזה) הלכה לעזאזל...

אבל אחלה תוכנית אני מכור אליה :lol:

• תגובות 63
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק עכשיו?

אני כבר מזמן לא יושב יותר משעה וחצי בשבוע מול המסך 34" שיש בסלון. אין שום דבר איכותי לראות חוץ מ"חברים" ו-Jackass. לעיתים רחוקות מאוד יש סרטים שבאמת שווים משהו, יותר מזה.. יבש.

חברים? איכותי??? :lol: חבורת בני ארבעים ומשהו מתנהגים כמו ילדים בני חמש, תשמע קטע בעונה החדשה מוניקה תופסת את צ'אנדלר מסתכל על פורנו בטלוויזיה כשהוא "משחק" עם עצמו אבל הוא מספיק להחליף לערוץ של טבע שיש בו שידור מיוחד על כרישים, עכשיו היא הולכת להתקשר לרייצ'ל והיא מספרת לה שהיא תפסה אותו "משחק" עם עצמו כשהוא מסתכל על כרישים :bash::bash::bash:

אני רק שואל את עצמי איך אנשים מוכנים לרדת כל כך נמוך רק בשביל כסף אז אני מניח שהאימרה "גם לא בשביל מליון שקל!"(דולר במקרה הזה) הלכה לעזאזל...

אבל אחלה תוכנית אני מכור אליה :lol:

ראיתי את הפרק, לא מהחזקים ביותר (יש לי את כל הפרקים מהעונה התשיעית).

שמע, התוכנית הזאת היא לא טנלובלה וזה כבר טוב. היא מצחיקה וזה מעולה.

מה הבעיה בידיוק? חבורה של אנשים איכותיים עושים דברים מצחיקים.. אני אישית נקרע כל פרק, זה מה שגרם לי להתאהב בה.

פורסם

כן השחקנים הם איכותיים אבל זה כבר התחיל להיות נורא ילדותי והעלילות נהיות טיפשיות, אמרו שזאת העונה האחרונה אבל אחרי שהציעו להם יותר כסף תהיה עונה עשירית, הם צריכים ללכת בכבוד כמו "סיינפלד" (תוכנית שבכלל לא הייתה חייבת להסתיים) .

פורסם

אתם מדברים פה רק אל הבנים בסידרה ועוד קוראים לנו הומוים?

אבל ברצינות תוכנית לא משהו אבל לא כול כך גרועה, ואני מסתקל רק בגלל שני סיבות:בגלל הכוסית/ות שיש שם וסיבה שניה לא עינינכם (nothing weird). אתם יודעים מה אומרים "אל טעם ואל ריח אין מה להתווקח" ככה עם יש אנשים שכן רואים את זה אז מה אכפת לכם תנו להם לצפות ולהנות בשקט.

זאת הסיבה שאני מסתקל את זה ;)

וגם כאשר משעמם לי..

לא הבנתי מה הקשר להומואים??? תסבירו לי בבקשה כי אני מתקשה להבין! בפעם האחרונה שבדקתי אין לי שום נטיות חריגות >:(

פורסם

אבל ברצינות תוכנית לא משהו אבל לא כול כך גרועה, ואני מסתקל רק בגלל שני סיבות:בגלל הכוסית/ות שיש שם וסיבה שניה לא עינינכם (nothing weird). אתם יודעים מה אומרים "אל טעם ואל ריח אין מה להתווקח" ככה עם יש אנשים שכן רואים את זה אז מה אכפת לכם תנו להם לצפות ולהנות בשקט.

וגם כאשר משעמם לי..

לא הבנתי מה הקשר להומואים??? תסבירו לי בבקשה כי אני מתקשה להבין! בפעם האחרונה שבדקתי אין לי שום נטיות חריגות >:(

זה שכמה מטומטמים ודפוקים בשכל אמרו את זה, זה לא אומר שזה מה שכולנו חושבים.

אין שום קשר להומואים, לא היה ולא יהיה.

פורסם

מבחינתי,כל טלנבולה שנוצרה אי פעם גובלת בטימטום עמוק חסר מעצורים.

אם מישהו אומר לי שהיא/הוא רואים את זה, או אפילו עוקבים באופן קבוע, אני מעדיף פשוט לא לדבר איתם.

כאילו ברצינות, כמה אפשר?

אלו סדרות שנועדו לספק אנשים חסרי חיים, משועמים שאין להם משהו יותר טוב לעשות.

לא מדוייק.

טלנובלות נהפכו להיט כיוון היות והאזרחים במדינות דרום אמריקה "מצליחים" למצא מפלט מהעוני והקשיים בחיים.

עניי דרום אמריקה (ברזיל, פרגוואי, ארגנטינה ועוד) מכורים לסדרות טלנובלה. כמות הסדרות שם היא עצומה. אולפנים מיוחדים מוקמים עקב הביקוש הרב לסדרות.

פורסם

וגם כאשר משעמם לי..

זה שכמה מטומטמים ודפוקים בשכל אמרו את זה, זה לא אומר שזה מה שכולנו חושבים.

אין שום קשר להומואים, לא היה ולא יהיה.

בדיוק...

פורסם

ככל שיותר אנשים צופים בזה, וזה נחשב יותר פופלרי ומצליח - זה מכניס יותר כסף ממוצרים נלווים.

מה שגורם לרשתות השידור בעלות האינטרסים לשדר עוד ועוד ועוד תוכניות כאלו במקום לנסות ולהשקיע בטלוויזיה איכותית!

חוץ מגיחה ל-MTV איזה פעם בשבוע.

אני רואה רק ערוץ ההיסטוריה, ולעיתים גם ערוץ 8.

פורסם

יש טלוויזיה איכותית!

STARGATE בערות 11, שמשדרים סוף סוך את העונה ה6 השולטת.

ANDROMEDA שתחזור בקרוב אני מקווה לAXN לעונה השלישית (למרות שהעונה הזאת לא משהו).

וB5 בערוץ עמרי רונן על המחשב ;D

פורסם

אני רואה הופ ... אני הכי אוהב שם את דפנה ודודידו וגם את הסידרה בוב הבנאי!! , חבל שהשידורים נגמרים ב- 7 ...

פורסם

Simpsons זו טלוויזיה איכותית! (ומי שיאמר אחרת... אני אגלה איפה הוא גר, ו אני [צונזר] לו ת'מוח) ;D

אחחח.. אין כמו הטלת משטר אימה אחרי יום מעייף ומעצבן.

אגב.. שמתם לב שפתחתם תראד של 50 הודעות על המורדים? אפילו באתרי מעריצים שלהם אין תראדים באורך כזה (אני חושב... לא שאני אי פעם ביקרתי באתרי מעריצים של המורדים או משהו כזה ::) )

פורסם

אני אסביר מה הבעיה עם התוכנית המטופשת הזאת..

אם היו רואים אותה, והיו אומרים טוב סידרה בסדר אבל ברור לי שזה לא ככה בחיים האמיתיים, מילא.

אבל אנשים לוקחים את זה ברצינות וחושבים שהדברים הם ככה באמת, ומתנהגים ככה! זה פשוט משגע ת'שכל הדבר הזה, וכל הבנים מתרצים שהם רואים את זה בגלל ה"כוסיות" רוצים כוסיות? בשביל זה יש לכם ערוץ אופנה ואתרים של חברות בגדים (הדוגמניות שם..), ואתרי סקס (למרות שהן אף פעם לא כוסיות:P)

ובכלל, כל הדברים שמסביב לזה - המדבקות והשירים, זה ממש עולה על העצבים לראות ילדים בכיתה ח' שרים את השירים המסכנים האלה שאין להם מושג מה המשמעות של המילים, או לראות אותם עם אלבומים מפוצצים במדבקות של כמה ילדות שהם טוענים שהן כוסיות. אז אם זאת לא סיבה שיהיה לי בעיה עם התוכנית - אני לא יודע מה כן.

פורסם

Rebele :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

שם מחוזק, והתמרור עוד יותר... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

בחיית דינאק, מי שרוצה שיצפה, משתתף בצערו... מי שלא רוצה, שלא יצפה... הפכתם את זה לשואה לאומית.

אפשר לחשוב שלהקות בנים ולהקות בנות זה לא אותו שגעון... בדיוק אותו הזבל.

פורסם

אם אתם רוצים טלוויזיה איכותית אנים יפני זה הכי איכותי שיש! כן אולי אתם לא תבינו אף מילה אבל תוכניות מגניבות כאלה פשוט אין!.

פורסם

אם אתם רוצים טלוויזיה איכותית אנים יפני זה הכי איכותי שיש! כן אולי אתם לא תבינו אף מילה אבל תוכניות מגניבות כאלה פשוט אין!.

זה א-נ-י-מ-ה...לא אנים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים