עבור לתוכן

אני מתלבט מאוד בין 9700 של גיגה בייט לבין של הרקולס , מה לקנות ???

Featured Replies

פורסם

של ההרקולס עולה 300 שקל יותר !!

מה לקנות ? , ובכלל כדאי י לקנות 9700 כי אומרים שיוצאת תוכנה שהופכת מ 9500 ל 9700 לא כדאי שאני יקנה 9500 והיא

תעשה לי 9700 PRO

פורסם

R9700PRO

של ג'יגה ביט .

ההרקולס סתם עולה יותר ( והוא אולי אפילו פחות טוב ) .

רק את ה R9500 128mb אפשר למקצע ל 9700PRO . ( אין אותו בארץ, והוא כנראה לא יגיע ) .

( אם בכלל קיימת האפשרות בתוכנה, וגם זה מסוכן )

::)

פורסם

ד"א, עכשיו כשחושבים על זה, ההרקולס מגיע עם משחק שווה 200 ש"ח, מורווינד, ככה שזה בעצם די מכסה את המחיר שלו, והוא משתווה לג'יגהבייט(שמגיע לי עם סריוס סאם 1! >:()

פורסם

רק את ה R9500 128mb אפשר למקצע ל 9700PRO . ( אין אותו בארץ, והוא כנראה לא יגיע ) .

מאיפה המידע?

פורסם

KINGI אני שונא להגיד את המשפט הזה וזה לא שאני מתעלה עלייך או משהו אבל נמאס לראות את אותו הת'רד 20000 פעם!! אם תעשה חיפושון קצרצר תראה שלשו את הנושא הזה כבר יותר מידי פעמים!!! ההרקולס לא שווה את ההשקעה הנוספת של הכסף...

רק ג'יגה בייט

פורסם

KINGI אני שונא להגיד את המשפט הזה וזה לא שאני מתעלה עלייך או משהו אבל נמאס לראות את אותו הת'רד 20000 פעם!! אם תעשה חיפושון קצרצר תראה שלשו את הנושא הזה כבר יותר מידי פעמים!!!

צודק הבחור.

פורסם

GIGABYTE.

אני שמעתי שזה בעייתי להתעסק אם היבואנים שלהם בארץ, ושאם משהו קורה לכרטיס יש בעייה לקבל תיקון באחריות.

בקשר למשחק...תקנה משחק בנפרד...איזה שאתה רוצה...ותוכל לקנות את הGIGABYTE.

פורסם

GYGABYTE לי יש אותו והוא פצצה יש לו גם צלעות קירור על הזכרונות מה שאמרו לי שאין להרקולס

פורסם

אם אני לא טועה בסדרת ה9700 של ג'יגהבייט אין יתרון משמעותי של קירור יותר טוב על פני המתחרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים