עבור לתוכן

המלצה למצלמה... 1300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אפשר המלצה למצלמה דיגיטלית בתקציב של 1300-1500 ש"ח? גם פחות יתקבל בברכה...

אני רוצה מצלמה שלא תהיה ממש קופקטית... זאת אומרת לא דקה ממש כזאת... שתהיה איכותית.... שהיחס ביצועים מחיר יהיה טוב...

תודה רבה

פורסם

יש לך בסביבות 1300 שקל את CANON A710 לדעתי קנון בתחום הקומפקטיות מאוד מוצלחות, פופולריות ובעלי איכות תמונה טובה מאוד.

מצלמה שלמעשה מתאימה להכל. לבית לצילומי נוף...

אתה לא סיפקת מספיק דרישות לדעתי, לדוגמא הCANON A710 בעלת זום אופטי כפול 6 האם זה מספק אותך או שאתה היית מעדיף יותר?

זום כפול 6 זה לא רע למצלמה קומפקטית.

אני תמיד קניתי מצלמות של CANON וגם תמיד המליצו לי עליהם פה בפורום. גם הפשוטות ביותר שלהם מספקות איכות מעולה.

אישית אני לא הייתי קונה אותה רק בגלל שאני מעדיף מצלמות בגודל אולטרא קומפקטי (גודל בערך כמו של פלאפון) שניתן להכניס אותם לכיס במקום

להסתובב איתם ביד או בתוך תיק. אבל כל אחד מה שנוח לו.

לסיכום לדעתי הCANON שהצעתי לך היא סוג מצלמה שפשוט מתאימה להכל, יש אולי מצלמות אחרות שיותר טובות בפיצ'רים מסוימים אבל הם יהיו פחות טובות

בדברים אחרים מהCANON

פורסם
  • מחבר

חשבתי אולי על אופציה של דמוי SLR... מה היתרונות ומה החסרונות ביחס לקומפקטיות?

על מה כדאי ללכת? הבנתי שה-canon s3 טובה בהרבה מהשאר לא? אם לא מה עדיף?

בכל מקרה, אם אפשר השוואה בין קומפקטיות לדמוי SLR, תגובות על ה-canon s3 ביחס לאחרות, ומה עדיף אם לא אותה במחיר זול יותר...

תודה רבה

נ.ב

כמו כן אפשר לקבל המחשה של צילום בזום הכי קטן לעומת ה-X6? כלומר לקבל תמונה גדולה ולראות עד כמה X6 מגיע...

עריכה:

אחרי כמה חיפושים בפורום ראיתי שהמנהל פה ממליץ על עדשה רחבה... את ההבדל הבנתי... השאלה אם יש מצלמה איכותית עם עדשה רחבה במחיר זול יותר מ1700 ש"ח? התקציב שלי הוא סביב ה-1300...

תודה

פורסם

יש את הפוג'י S6000, מצלמה מצויינת עם עדשה רחבה.

פורסם
  • מחבר

המצלמה שהצאת לי נראית מעולה ומתאימה לי בול, אבל זה יוצא לי מהתקציב...

הצעות נוספות? יש מצלמות עם עדשה רחבה בתקציב שלי ששוות משהו?

תודה

פורסם

יש את FX07 של פנסוניק אבל היא יותר רועשת מהפוג'י.

פורסם
  • מחבר

ואיך היא באפן כללי? מומלצת?

עריכה:

איך הפוג'י s6000 לעומת הקאנון S3?

מה עדיף? נראה לי שהפוג'י עם נתונים טובים יותר, אך אולי יש דברים שלא שמתי לב אליהם... האם ההבדל של כרטיס זכרון SD לעומת xD משמעותי? הבנתי ש xD יקר יותר...

עריכה 2:

במצלמות שהזכרתי בנושא הזה, יש מייצב תמונה?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים