עבור לתוכן

אוברקלוק למחשב חלש מאד!

Featured Replies

פורסם

הבאתי מסבא שלי מחשב ישן ביותר...

מדובר בפנטיום 1 166MHZ (באס 66 מכפלה 2.5) + איזה היטסינק מאפן ומאוורר קטן עליו.

זיכרון 32 SDRAM אני חושב בסלוט SIMM

כרטיס מסך ישן של ATI 4MB

ולעניין

אני רוצה לעשות לו אוברקלוק בשביל להתאמן (לא עשיתי אוברקלוק מעולם) יש אפשרות בכלל? להעלות את המכפלה או את הבאס?

כדאי לנסות או שהחלקים ישרפו???

ועוד דבר אחד...

על הלוח יש חריצי SIMM וDIMM אני יכול לחבר זיכרונות משני הסוגים?

תודה לעוזרים!

עמרי.

פורסם

אם אני לא טועה מפנטיום 2 350 מג"ה ומטה המכפלה פתוחה...

ורק שתדע אני לא חושב שתגיע ליותר מ - 200 מג"ה...

פורסם
  • מחבר

בסדר זה לא בשביל להמהיר את המחשב אני לא מתכוון להשתמש בו

רק לניסויים

והחלקים יעמדו בזה? הם לא ישרפו? בכל זאת המחשב הזה כבר ....פששש... 6 שנים בערך...

ומה לגבי הזיכרונות? מישהו יודע?

פורסם

היטסינק+מאוורר ל P1? פששש... ::)

אני לא הייתי בוכה יותר מדי אם הוא היה נשרף ( רק הייתי מרחיק את עצמי מהמקום, ומחזיק מטף ;D ) .

אז לך על זה! :D

פורסם
  • מחבר

חחחח

;D ;D ;D ;D ;D

מחר אני אשב על זה

WISH ME LUCK!

אני אחזור עם תוצאות מדהימות! הוא יהיה יותר מהיר מה-P4 3.06! :lol:

פורסם

luc

;)

פורסם

ואם הוא ישרף תוכל להתשמש בהיטסינק של המעבד בשביל ליצור היטסינקים קטנים לזיכרונות של הכרטיס מסך שלך

ולהביא אותה באוברקלוק!..

פורסם

פשש.. היטסינק לP1, זה ממש חדש..

לשלי (גם לי היה P1 166mhz עד ליפני שנה:P אין תקציב) היה מאוורר יותר קטן מזה שיש לי היום על הלוח אם (לא על המעבד, על הלוח אם).. וגם בלעדיו הוא בטוח היה עובד, לכמה מעלות הם כבר הגיעו בלי קירור.. לטמפרטורת החדר בטח.. הדבר הזה בקושי מתחמם

פורסם
  • מחבר

טוב אני צריך לשאול אתכם כמה שאלות.....

לא ברור לי כל העניין....

דבר ראשון פתחתי את המארז הוצאתי את המאורר ואת הצלעות קירור האלה שהיו מתחתיו.... ולא הייתה שום משחה טרמית(צריכה להיות? איפה?)

ואז במשך איזה חודש ניסיתי לפתוח את הSOCKET של המעבד או שזה חלוד מאוד או שאני לא יודע איך פותחים את זה....בסוף הצלחתי לפתוח את זה והוצאתי את המעבד! (זאת הייתה התרגשות אין לכם מושג:) ) ועכשיו מה? באתר רשום כל הזמן להעלות את הבאס לפתוח את המכפלה וכיוצא באלה... אבל לא מסבירים איך עושים את זה

זה משהו טכני? או משהו שעושים בביוס או באיזה שהיא תוכנה?

בבקשה שמישהו יסביר לי.

תודה

עמרי.!

פורסם
  • מחבר

לשלי (גם לי היה P1 166mhz עד ליפני שנה:P אין תקציב) היה מאוורר יותר קטן מזה שיש לי היום על הלוח אם (לא על המעבד, על הלוח אם).. וגם בלעדיו הוא בטוח היה עובד, לכמה מעלות הם כבר הגיעו בלי קירור.. לטמפרטורת החדר בטח.. הדבר הזה בקושי מתחמם

אולי זה לא היטסינק??

אני לא ממש מבין בדברים האלה

זה מאורר ממש קטן ומתחתיו יש כאלה ברזלים ירוקים תלת מימדים כמו מן רשת כזאת (צלעות קירור?) ומתחת המעבד....

פורסם

אתה אמור לשנות את ה-FSB ו\או המכפלה , תבדוק אם יש לך אפשרות בביוס , לדעתי לא תמצא.

אם אין...בעזרת ה-DIP SWITCHES

פורסם
  • מחבר

אתה אמור לשנות את ה-FSB ו\או המכפלה , תבדוק אם יש לך אפשרות בביוס , לדעתי לא תמצא.

סלח לי על הבורות אבל מה זה DIP SWITCHES ???

תוכנה? ומאיפה אני יכול להוריד אותה?

פורסם

סלח לי על הבורות אבל מה זה DIP SWITCHES ???

אלו מתגים קטנים שנמצאים על לוח האם

P3200008.jpg

*התמונה נלקחה ממנטור

אתה רואה מתגים קטנים בפינה השמאלית התחתונה, מעל לחיבור של כונן הדיסקטים? אלה dip switches.

אולי זה לא היטסינק??

אני לא ממש מבין בדברים האלה

זה מאורר ממש קטן ומתחתיו יש כאלה ברזלים ירוקים תלת מימדים כמו מן רשת כזאת (צלעות קירור?) ומתחת המעבד....

הם פשוט לא טרחו לשים משחה טרמית, המעבד כמעט לא מתחמם.

פורסם

מצטער על הקטנוניות, אבל,

אתה רואה מתגים קטנים בפינה השמאלית התחתונה, מעל לחיבור של כונן הדיסקטים? אלה dip switches.

הפינה הימנית התחתונה.

::)

פורסם

חחחחחחחחח....LOL !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים