פורסם 2007 במרץ 3118 שנים איזה מהמכשירים הבאים עדיף:1. xoro hds4000 2. pioneer 393 - zone 3 ישמש בעיקר לקבצי dvix ו- dvdrip וגם לא מעט מוסיקה: mp3 ,fnac,וכד'
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים לפיוניר יש די בעיה עם כתוביות הפוכות... הxoro אני לא מכיר... אבל לי יש את הAPEX 811 והוא מצוין מכל הבחינות...
פורסם 2007 באפריל 118 שנים לפיוניר יש די בעיה עם כתוביות הפוכות... הxoro אני לא מכיר... אבל לי יש את הAPEX 811 והוא מצוין מכל הבחינות...אתה לא מעודכן. חוץ מזה שזאת לא בדיוק "בעיה" (אלא אם כן אתה קורה לקליק וחצי עם העכבר של להפוך את הכתובית "בעיה"), הבעיה הזאת נפתרה כבר מזמן, ואין כבר צורך להפוך את הכתוביות, ואפילו לא צריך שם זהה בין הכתובית לסרט.חוץ מזה הפיוניר גם גם מכשיר יותר אמין מהמתחרים הזולים יותר, ויתן איכות תמונה טובה יותר(למי שזה חשוב לו).
פורסם 2007 באפריל 218 שנים אני רק רוצה להגיד לך משהואבקרוב מאוד אתה תמצא את עצמך קונהHD DVD או בלו ראייההדבל בין האיכות של פווניר לבין אחד שעולה250 שקל הוא לא כזה גדולוכבר כמה אתה תשתמש בDVD פעם בחודש ?אז תקנהDVDזול בנתיים כי פשוט חבל
פורסם 2007 באפריל 218 שנים אני רק רוצה להגיד לך משהוא בקרוב מאוד אתה תמצא את עצמך קונה HD DVD או בלו ראיי ההדבל בין האיכות של פווניר לבין אחד שעולה 250 שקל הוא לא כזה גדול וכבר כמה אתה תשתמש ב DVD פעם בחודש ? אז תקנה DVD זול בנתיים כי פשוט חבל יש לך בכלל מושג על מה אתה מדבר בכלל? אתה יודע בכלל מה זה HD-DVD וBLU RAY? ההבדל בין האיכות של פיוניר לבין אחד שעולה 250 ש"ח הוא שמיים וארץ. די לבורים ועם הארץ להטעות את הציבור! עונש מוות קולקטיבי!!!
פורסם 2007 באפריל 218 שנים יש לי APEX DVX811ואני מרוצה עד השמיםי במחיר של גג 300 שקליםתבדוק תנושא(יוצאים עידכונים כל כמה זמן שכוללים תפריט בעברית כתוביות קורא בכול השפות מכל הצורות וכו...)
פורסם 2007 באפריל 218 שנים מחבר נכון, apex 811 מצוין ויש לי שניים כאלה ואחד מהם עובד הרבה מאוד כבר מעל שנה וחצי. אני מעוניין "לשדרג" בכיוון של שמיעת מוסיקה דרך רסיבר ואפשרות חיבור עתידית ל-lcd ושם , אם הבנתי נכון רואים כבר הבדלים. ד"א המחיר של 393 היום פחות מ-400 ש"ח ולדעתי זה משנה את התמונה,לא? :s05:
פורסם 2007 באפריל 218 שנים אני לא חד עין כמו נץ...אבל היו לי את שני המכשירים (ה811 אצלי עד היום) שניהם חוברו לפלזמת 42 של LG בחיבור SCART ולא ראיתי הבדל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.