פורסם 2003 בינואר 1122 שנים שלום לכלוםמבקש את עזרתכם המקצועית בבעיה שיש לי עם מצלמת אינטרנטלאחרונה קיבלתי מצלמת אינטרנט מחברת NETVISION במסגרת המבצע שיש עכשיו בטלוויזיהבקיצור התוכנות הותקנו והכל עולה ואפילו יש תמונה אבל אין לי אפשרות לשוחח עם אנשים אחרים.אני הבנתי מחברים שלי שאני צריך כתובת IP כדי שאני יוכל לתקשר עם אחרים והכתובת הזו משתנה בכל פעם שאני נכנס לנט.שאלתי היא איך אני יכול לדעת את כתובת ה- IP בכל פעם שאני נכנס והאם אני זקוק למשהו נוסף פרט לכך.(קחו בחשבון שהיידע שלי בתחום ממש מוגבל אני צריך תיאור פרטני ).
פורסם 2003 בינואר 1122 שנים שיטה פשוטה לגלות מה הכתובת ip שלך כנס לאתר http://www.showmyip.com/ יופיע המספר איי פי, בנטמיטינג אתה יכול "לצלצל" למספר איי פי של הנמען שלך, או שהנמען יכול "לצלצל" למספר איי פי שלך בהצלחה
פורסם 2003 בינואר 1122 שנים מחבר קודם כל תודה על התשובה המהירהדבר נוסףמבקש פירוט למה שכתבת לי כי אני ממש לא מבין בנושאנכנסתי לאתר שהבאת לי והופיע בראש העמוד מספר ספרות גדולות ,האם מדבור ב-IP שלי???
פורסם 2003 בינואר 1122 שנים מחבר אוקיי נראה לי שהסתדרתיאז אם חוץ מזה אני לא צריך משהו נוסף והכל בסדר אז באמת תודה רבה,עזרת לי למאוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.