עבור לתוכן

כרטיס מסך Radeon x1950pro 512MB עבור AGP - כמה הוא טוב?

Featured Replies

פורסם

ושאלתי היותר מדויקת היא, אם אני רוצה להריץ איתו משחקים על 2007WFP ברזולוציה הטבעית (כלומר 1050*1680) - האם אני אוכל להריץ את המשחקים החדשים של היום ברמה סבירה?

מעבר לזה, הבנתי שזה הכרטיס הכי חזק עבור AGP היום, נכון? האם זה סביר לצפות שיהיה כרטיס מהדור הבא עבור AGP?

אה, ועוד שאלה לגבי זה. בהינתן המפרט שלי - איזה ספק אני אצטרך בשביל לשדרג לכרטיס הנ"ל?

תודה :)

פורסם

עם ה- PRO אתה כנראה לא תצליח להריץ את כל משחקים על 16*10 אבל את הרוב.

לגבי ה- XT ניראה לי שהוא יספק אותך אבל אני חושב שהמעבד שלך יהיה צוואר בקבוק.

פורסם

אם אתה רוצה להפעיל את המשחקים על הגדרות סבירות קח X1950PRO הוא ייספק אותך

רק אל תצפה להפעיל קרייסיס על ההגדרות הכי גבוהות כי לא נראה לי שזה יהיה אפשרי, תלוי איזה הגדרות

פורסם
  • מחבר

הXT‏ שיצא לא מזמן הוא נכון לעכשיו הכרטיס הכי חזק... http://hwzone.co.il/news/1165195484/23415/ ומה המפרט שלך ?

המפרט שלי רשום בצד (יש קישורית עבור מפרט מחשב).

אני לא מצאתי את ה-XT בשום חנות בארץ. הוא נמצא בכלל בארץ? כמה הוא אמור לעלות?

לגבי קרייסיס, גם ככה אני חושב שהמחשב שלי כולו יהווה צוואר בקבוק עבור המשחק הזה.

ולגבי המפרט כצוואר בקבוק, אני רוצה להבהיר משהו. אומרים שהמעבד "מהווה צוואר בקבוק" - זה בדרך כלל אומר שניתן לסחוט עוד פריימים לשנייה מהכרטיס, אילולא המעבד. העניין הזה קטן ככל שמוסיפים פילטרים ומכבידים על כרטיס המסך - כלומר, הצוואר בקבוק קיים בפריים רייט גבוה, כך שגם ככה לא שמים לב להבדלים. עד כמה שאני יודע המעבד שלי לא יהווה צוואר בקבוק מבאמת ליהנות ממשחקים של היום (תקנו אותי אם אני טועה). על קרייסיס אני גם ככה לא בונה, וזה לא מה שהתכוונתי אליו כשאמרתי "משחקים של היום" ;)

עריכה:

הלינק שנתת מוביל לכתבה בדיוק על הכרטיס שהזכרתי בכותרת. מה ההבדל?

פורסם

אני לא יכול לראות את המפרט...אני מגיב מהפלאפון )אז אם תפרט זה יעזור( אתה בטוח שהלינק הוא לפרו ?...בכל אופן חיפוש קטן בחדשות תמצא אותו... והXT‏ לפי מה שאני יודע עדיין לא בארץ )חנויות לא ממש ממהרות להביא אותו( תתקשר לשאול אם אפשר "להזמין".. ואם הפרו עולה כ250$ אז הXT‏ בסביבות ה300+-...

פורסם
  • מחבר

המפרט שלי:

Athlon 64 3000+

2 X Samsung 512MB DDR400

HEC ART 300

Gigabyte M1689D

(Chipset ALI ID1689)

נדמה לי אני יכול לשדרג את המעבד על הלוח הזה ל-X2 3800 (סלוט 939) או משהו בסגנון, אבל עדיין הזיכרון DDR.

פורסם

אני לא חושב שהמחשב שלך יהווה צוואר בקבוק, אתה יכול להיות בשקט :)

פורסם

המפרט שלך לא מהווה שום צוואר בקבוק... אם כי את הספק כנראה תצטרך להחליף...

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים