עבור לתוכן

בעיית זכרון ( אני חושב )

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח אם של ASUS מסוג M2NPV-VM ו2 זכרונות של 512 RAM במהירות 667 MHZ של TwinMOS.

מאז שקניתי את המחשב ( חצי שנה, אני באמת לא יודע למה לא טיפלתי בזה עד עכשיו ) המחשב זורק מסך כחול ומאתחל את עצמו כל כמה זמן, הזמן לא קבוע וזה יכול לקרות בכל זמן בכל מצב.

פירמטתי מספר פעמים ובכל פעם הבעיה חזרה ( ללא התקנת שום תוכנה ) ומכאן אפשר לדעת שהבעיה חומרתית.

השגיאות שאני מקבל בזמן המסך הכחול :

0X000000A

ו

0X0000007F

גיגלתי, ושתי השגיאות מעידות על בעיה בזכירון או בגישה ללוח האם.

עדכון ביוס יכול לעבוד? כל דבר חוץ מהחלפת הזכרונות? כי אני לא מוצא את האחריות המזורגגת.

( נ.ב - הרצתי MemTest במשך 18 שעות ולא מצאתי שגיאה, לא הרצתי את הכל כי פשוט נשבר לי באמצע ).

פורסם

נסה לעדכן ביוס/דרייברים ולראות מה קורה... עיין בסטיקי לגבי המסכים הכחולים... ו18 זה די מספיק... נסה אולי להחליף סלוטים ושוב לעשות בדיקה...אחרה כל זה תעדכן אותנו...

פורסם

מומלץ מאוד כי תעדכן ביוס ללוח שלך, אם הבעייה לא תיפתר תעדכן אותנו

פורסם

שלום

גם לי יש את הלוח הזה של אסוס עם זיכרונות 667 -2*512 של KINGSTON ויש לי אותה התופעה בדיוק.

מה שניסיתי זה להוציא סטיק אחד של זיכרון שיעבוד בסינגל צאנל והבעיה לא חוזרה.

עכשיו אני מבין שהבעיה היא לא של הזיכרון הספציפי שלי אלא בעיה כללית

לא ניסיתי לעדכן ביוס עדיין-המחשב יומיים אצלי(האם עידכון ביוס מסיר אחריות?)

אשמח לעזרה

נ.ב-אני משתמש בכרטיס נמסך שעל הלוח-האם גם פותח הטרד משמתמש בכרטיס שעל הלוח או כרטיס חיצוני?

פורסם

עידכון ביוס לא מסיר אחריות אבל כל תקלה שתתרחש באמצע ותפסיק את העידכון והלוח הלך לעולמו... קודם תבדוק אם הביוס שלך לא מעודכן ותריץ בדיקה עם memtest...אם אתה לא בטוח איך לעדכן תמיד אפשר לתת לחנות לעדכן...

פורסם

טוב פתרתי את הבעיה-המחשב כבר שעתיים עובד יציב ללא קריסות כולל בדיקת MEMETEST

הפיתרון אצלי:

1.בביוס לבטל את פונקצית הAI TUNING ממצב AUTO למצב MANUEL

2.מתח לזיכרונות להעביר מAUTO ל1.9(זו האופציה היחידה שיש)

3.הכי חשוב-הדרייבר שהגיע יחד עם לוח האם(משם ביצעתי התקנה בהתחלה) דפוק.צריך להוריד מהאתר של NVIDIA את הדרייבר האחרון גם של CHIPSET וגם לכרטיס המסך. וזהו אין יותר בעייה

תנסה את אלו וניראה לי שתפתר לך הבעיה

בהצלחה

נ.ב-לא ביצעתי עידכון ביוס-הבעיה כנראה לא שם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים