עבור לתוכן

כמה שאלות על QUADRO FX... (כנסו)

Featured Replies

פורסם

אני לא מדבר על מהפכים...אלה יש בליבה של הQUADRO‏ כמה שינוים קטנים במבנה עיבוד וחישוב הוראות... אבל בגדול אם יש אופציה לעשות כסף אז למה לא..)-:

למי שאין כסף להוציא על כרטיסים כאלה אכל אותה...... :P

פורסם

אני לא מדבר על מהפכים...אלה יש בליבה של הQUADRO‏ כמה שינוים קטנים במבנה עיבוד וחישוב הוראות... אבל בגדול אם יש אופציה לעשות כסף אז למה לא..)-:

אם אתה מתכוון להבדל של קבל על הPCB של הליבה אז כן, הסיליקון הוא זהה לטרנזיסטור האחרון.

פורסם

PCB זה זיכרונות או משהו כזה לא? ומה זה ICD?

פורסם

Installable Client Driver, דבר שדיי מת כיום בכלליות, אבל עדיין ספריית הפונקציות קיימת.

בשביל להשתמש בExtention של OpenGL, אתה צריך לקבל מהדרייבר את הפוייטנרים לפוקנציות שלו. עד לOpenGL2.0 לא הייתה אמפלמטציה סטאנדרטית של הרחבות, למרות שעדיין אין, כל ההרחבות שבעבר נקראות GL_ATI2_EXT עכשיו נקראות ARB2_EXT. אבל עדיין הfunctions של ההרחבות האלה "ניתנות לפרוש" ע"י יצרניות החומרה.

בצורה הרבה יותר פשוטה, אתה מבקש מהדרייבר לעשות X והוא מחליט איך לעשות את זה, בדרייברים של הQuadro יש פונקציות נוספות, תעדוף שונה של חלק מהתהליכים וכו'. כמה אלפי שורות הקוד האלה שוות למישהו כמה אלפי דולרים.

פורסם

במילים פשוטות כרטיסי ה-Quadro יכולים לעבוד עם יותר תוכניות מאשר כרטיס מסך רגיל?

פורסם

במילים פשוטות כרטיסי ה-Quadro יכולים לעבוד עם יותר תוכניות מאשר כרטיס מסך רגיל?

תגדיר תוכניות?

פורסם

לא יודע איזה תוכניות, אתה יודע מה למשל 8800GTX לא יכול לעשות לעומת כרטיס מסך Quadro שמקביל לו?

פורסם

לא יודע איזה תוכניות' date=' אתה יודע מה למשל 8800GTX לא יכול לעשות לעומת כרטיס מסך Quadro שמקביל לו?

[/quote']

לשימושים שלך GTX יעשה את העבודה יותר טוב

לשימושים של מפתחי משחקים למשל QUADRO יעשה את העבודת פיתוח יותר טוב

פורסם

לשימושים שלך GTX יעשה את העבודה יותר טוב

לשימושים של מפתחי משחקים למשל QUADRO יעשה את העבודת פיתוח יותר טוב

אף אחד לא מפתח משחקים על Quadro, זה לא נותן לך כלום.

לא יודע איזה תוכניות' date=' אתה יודע מה למשל 8800GTX לא יכול לעשות לעומת כרטיס מסך Quadro שמקביל לו?

[/quote']

עד כמה שאני זוכר לא ייצא Quadro מבוסס G70 אז שלא נדבר על 80.

האחרון שייצא היה מבוסס NV45, בכל מקרה שום GF לא ייתן לך להריץ npatched mesh של 4-5 מיליון משולשים בפריימים נורמאליים במצב של wireframe למשל במקס. זה לא בדיוק מה הם עושים, זה יותר איך הם עושים את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים