פורסם 2007 במרץ 3018 שנים אח שלי התחיל עובד ב-3D MAX...עכשיו ראיתי שיש כרטיסים ש"מיוחדים" אך ורק לזה... עכשיו יש לי כמה שאלות:1) כמה עולה כרטיס של "רמת כניסה"?2) האם אפשר להפעיל משחקים עם הכרטיס? או שזה אך ורק לרינדור?* אם לא, יש אפשרות שיהיה במחשב כרטיס מסך למשחקים "רגיל" ואחד לרינדור- QUADRO?אשמח לעוד מידע בנושא...תודה לעוזרים מראש
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים 1. הכי זול כ800 שח2. כן אבל הביצועים יהיו גרועים ואם כרטיסי רמת כניסה סביר להניח שהרבה משחקים לא יפעלו בכלל..וכן אם יש לך שני חיבורי PCI-E תוכל לשים שני כרטיסים שאחד ישמש לעריכה ואחד למשחקים
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים סתם שטויות אין צורךכ.מסך סביר למשחקים יריץ את 3D MAX בלי בעיהאני עבדתי על solid (בניית גופים תלת מימדיים מורכבים מאוד) על x800XL בלי שום בעיהסתם אנשים אוהבים להמליץ פה על ה QUADRO
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים סתם שטויות אין צורךכ.מסך סביר למשחקים יריץ את 3D MAX בלי בעיהאני עבדתי על solid (בניית גופים תלת מימדיים מורכבים מאוד) על x800XL בלי שום בעיהסתם אנשים אוהבים להמליץ פה על ה QUADROלא סתם הוציאו את ה-Quadro, זה בטח מתאים לבנות מנועים גראפיים וכו'... משהו כבד באמת, הבעיה זה המחיר הגבוה
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים הכרטיסים מיועדים לשוק המקצועי ולכן המחיר הזה... מה גם שמי שרוצה לשחק וגם לעבוד עם 3D עדיף לא לקנות את הQUADRO...
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים לא סתם הוציאו את ה-Quadro' date=' זה בטח מתאים לבנות מנועים גראפיים וכו'... משהו כבד באמת, הבעיה זה המחיר הגבוה [/quote'] הכרטיסים האלו מיועדים לאנימטורים שמבצעים ריג בזמן אמת, עוד לפני הרנדר הסופי. למשתמש הביתי וגם לחובבן, לא ממולץ בכלל. $$$$$$$$$$$$$$$$$
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים נו אז מה אם זה מקצועי' date=' זה אומר שמינימום תשלם על כרטיס מסך כזה 1000 ש"ח?[/quote']תכיר הכלל הבסיסי בעסקים:אם מישהו מוכן לשלם על זה, ואין לו אלטרנטיבה אחרת, הוא ישלם מהאף.אין שום הבדל פיסי בין הליבות, ההבדל היחידי הוא בדרייברים.אם אתה תרוויח הרבה כסף על השימוש בכרטיס, למה להם לא להרוויח כסף עליך?
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים הכרטיסים לא זהים מבחינת ליבה וכו... אני לא בבית אבל היה לי איזה לינק להשווה...נסה לחפש בהשוואות של TOM'S...
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים בסדר תתווכח.הכרטיסים זהים, ההבדל היחידי תכלס הוא בעקר באיכות הקבלים והPCB, לחלקם אפילו לא משנים את מבנה הPCB.מה שכן זה אתה מקבל דרייברים לOpenGL עם ICD מלא, ופונקציות שאין ברגילים.
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים אני לא מדבר על מהפכים...אלה יש בליבה של הQUADRO כמה שינוים קטנים במבנה עיבוד וחישוב הוראות... אבל בגדול אם יש אופציה לעשות כסף אז למה לא..)-:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.