עבור לתוכן

חוות דעת מאנשים עם מעבד AMD 4600+

Featured Replies

פורסם

למי שיש את המעבד הזה, אני אשמח אם יספר איך הוא התרשם מהמעבד. איך המעבד מסתדר עם משחקים, תוכנות (פוטושופ, אופיס, הרבה יישומים פתוחים וכו').

האם לוקח למחשב הרבה זמן בהרצת תוכנות שונות, וכו'. המחשב שלי בקושי מתפקד עם תוכנה כמו פרמייר 2 של אדובי.

אודה לתשובתכם!

פורסם

אין פה שום מקום להתרשמות וחוות דעת אישית (ולא מקצועית..)

יש בנצ'ים ומבחני ביצועים שאומרים הכל.

המעבד הזה עולה כיםו כ-650 ש"ח וחזק מה-6300 שעולה 1000 וקצת...במחירו הנוכחי או לאנשים עם תקציב נמוך/שלא מתכננני OC או אחד ממש קטן המעבד הזה פשוט מעולה.

פורסם

XTRACT למה אתה סוגר תתרד... דווקא מעניין אותי גם... מישו שיש לו 4600 ומעוניין לחלוק עמנו את חוות דעתו על המעבד איך הוא מסתדר עם היישומים השונים וכו....

XTRACT חוות דעת זה לא באנץ' בייחוד שזה בפורום שאתה יכול לשאול תבן אדם... בבאנץ' יש 20 יישומים קבועים שבודקים אותם עליהם.. ואם אני רוצה לבדוק על יישום שלא מופיע שם... הבנת? בכל זאת יש איזושהיא משמעות לחוות דעת...

פורסם

כן, אבל חוות דעת כזו היא לא אובייקטיבית ולא מייצגת. בנצ'מארקים נועדו בשביל לתת מענה לזה.

ואם משתמש יגיד לך שהוא איטי ובכלל יש לו וירוס? אז הוא השפיע עליך לרעה שלא בצדק (לדוגמא).

ה4600 זול בצורה ניכרת מה6300 וחזק ממנו. רק מי שמתכנן OC רציני צריך לשקול את הE6300, אחרת ה4600 עדיף בהרבה (בעודף מהE6300 אתה יכול לקנות עוד גיגה זיכרון או לשדרג את כ. המסך, מה שיוסיף עוד המון לעובדה שה4600 חזק מה6300, שאר המחשב גם יהיה חזק יותר, או שהכיס שלך ייפגע פחות).

פורסם

כן, אבל חוות דעת כזו היא לא אובייקטיבית ולא מייצגת. בנצ'מארקים נועדו בשביל לתת מענה לזה.

ואם משתמש יגיד לך שהוא איטי ובכלל יש לו וירוס? אז הוא השפיע עליך לרעה שלא בצדק (לדוגמא).

ה4600 זול בצורה ניכרת מה6300 וחזק ממנו. רק מי שמתכנן OC רציני צריך לשקול את הE6300, אחרת ה4600 עדיף בהרבה (בעודף מהE6300 אתה יכול לקנות עוד גיגה זיכרון או לשדרג את כ. המסך, מה שיוסיף עוד המון לעובדה שה4600 חזק מה6300, שאר המחשב גם יהיה חזק יותר, או שהכיס שלך ייפגע פחות).

ממשיך את הרעיון :

או לקנות עוד HDD ולעשות מערך RAID שתורם בצורה רבה ביותר לביצועים.

מומלץ בחום, אחרי שניסיתי.

פורסם

בהחלט מומלץ.. אני משתמש במערך RAID 0 כבר הרבה זמן (בהתחלה שני DESKSTARS של 45GB, אח"כ שני RAPTORS 36 ולפני שנה ומשהו עד הודעה חדשה שני RAPTORS 74)..

גם RAID של שני 160 לטובת משחקים בלבד (!) יניב תוצאות טובות במשחקים כמובן. מע' הפעלה ודברים חשובים פחות כדאי לשים על מערך STRIPE עם דיסקים פשוטים... אם כבר אז 24/7 או RE16 או RAPTORS... כבר קרס לי המערך של שני הDESKSTARS ולקח איתו את כל המערכת.

פורסם

איזה חוות דעת אפשר לתת בדיוק "כן הוא מהיר"... אי אפשר לתת אינדיקציה בלי אותה מערכת בדיקה )במקרה הזה זה הבאנצ(...

פורסם

גם אם בן אדם יגיד לך:כן זה מהיר וטוב תקנה את זה

זה לא תשובה טובה כי הוא לא מכיר מעבדים יותר חזקים

פורסם

למי שיש את המעבד הזה, אני אשמח אם יספר איך הוא התרשם מהמעבד. איך המעבד מסתדר עם משחקים, תוכנות (פוטושופ, אופיס, הרבה יישומים פתוחים וכו').

האם לוקח למחשב הרבה זמן בהרצת תוכנות שונות, וכו'. המחשב שלי בקושי מתפקד עם תוכנה כמו פרמייר 2 של אדובי.

אודה לתשובתכם!

אין לי את 4600, יש לי את 3800 X2 והוא מספק את הסחורה בפוטושופ, C4D, 3DMAX, אילוסטרייטור.

הינה בדיקות אמינות ל-4600>>

פוטושופ:

http://techreport.com/reviews/2006q3/e6300-vs-sff/index.x?pg=9

מולטיטסקינג ואופיס:

http://techreport.com/reviews/2006q3/e6300-vs-sff/index.x?pg=10

אדובי פרמייר, שים לב! 4600 בחמישיה הפותחת:

http://techreport.com/reviews/2006q3/e6300-vs-sff/index.x?pg=8

משחקים:

http://techreport.com/reviews/2006q3/e6300-vs-sff/index.x?pg=4

אין מילים! מעבד כזה במחיר של 661 ש"ח, פשוט מעולה.

פורסם
  • מחבר

המספרים בבנצ'מרקים לא אומרים לי כלום, רק מי מהיר ממי ובכמה. אבל הכמה הזה לא אומר לי אם זה רציני או לא.

אם אדם עם המעבד הזה יגיד לי שלאופיס לוקח הרבה זמן לעלות אם האימיול והפוטושופ ברקע, אז אני אדע להתרחק מהמעבד הזה. ואני יוצא מנקודת הנחה שיש פה אנשים עם שכל שיודעים להתקין אנטי וירוס.

פורסם
:bash: ואם יש לו 124MB זכרון במחשב ואם הHD שלו לא מאוחה ואם יש לו פאקים בחלונות
פורסם

המספרים בבנצ'מרקים לא אומרים לי כלום, רק מי מהיר ממי ובכמה. אבל הכמה הזה לא אומר לי אם זה רציני או לא.

אם אדם עם המעבד הזה יגיד לי שלאופיס לוקח הרבה זמן לעלות אם האימיול והפוטושופ ברקע, אז אני אדע להתרחק מהמעבד הזה. ואני יוצא מנקודת הנחה שיש פה אנשים עם שכל שיודעים להתקין אנטי וירוס.

אל תצא מנקודות הנחה

אל תחפש מישהו עם נסיון על המעבד הזה

תסתמך על בנצ'מרקים

אין דבר כזה שמעבד צולע רק באופיס או משהו כזה (מילא פעולות חישוביות כמו Matlab, אבל לא משהו כללי כמו אופיס)

פורסם

פתיחה של כמה יישומים ביחד תלויה יותר בזכרון RAM מאשר במעבד

פורסם
  • מחבר

כן, אבל אם שני היישומים מבצעים פעולות במקביל אז המעבד חשוב.

פורסם

זה שאלה אחרת - אולי תפתח עוד ת'רד בשביל זה? :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים