עבור לתוכן

צריך מעבד מתאים לכ. מסך 8800?

Featured Replies

פורסם

הארכיטקטורה החדשה של מעבדי ה CORE של אינטל יעילים פי כמה יותר משל AMD.. ככה שאם הם עובדים באותו התדר , אלו של INTEL יעשו את העבודה הרבה יותר טוב. (כמו שפעם AMD הובילו על INTEL עם מעבדי ה ATHLON) אתה מוזמן לעבור על המאמר הזה ולראות במה ובכמה המעבדים יותר טובים :

http://www.tomshardware.com/2007/03/26/the_gigahertz_battle/page13.html

אבל שוב, אני מניח שיש אנשים שלא רוצים להכנס לזה ואני מכבד את זה..

אני בדיוק מאלה שלא רוצים להיכנס לזה ולכן קניתי את ה6600 + זכרון 2 ג'יגה.

אני עובד עם כל התוכנות שloadstone007 הזכיר והמעבד והזכרון עושים זאת על הצד הטוב ביותר,הכל פשוט טס ולי עוד יש כרטיס מסך סטנדרטי יחסית.

למען האמת מה שבאמת חשוב חוץ מהכרטיס מסך זה הזכרון,הרבה יותר מהמעבד.

אני מאמין שגם אם הייתי לוקח את ה6400 לא הייתי מרגיש בהבדל גדול אבל אני בכל זאת רציתי מעבד קצת מעל הממוצע.לא משנה מה תבחר הזכרון הוא הכי חשוב

• תגובות 30
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם יש לך את העודף כסף (700 ש"ח אקסטרא) להוסיף על ה E6600 אז למה לא.. אבל אני, לא הייתי קונה אותו בכל מקרה.

חבל שאתה לא משקיע איזה כמה שעות כדי ללמוד מעט על אוברקלוק.. ותראה שזה לא כזה סיפור או סיכון כמו שזה נשמע.. בתקופה האחרונה יותר ויותר אנשים מגלים שהכלב הזה בכלל לא נושך.. כל ילד בן 10 היום כבר חוגג בהמהרות.. אפשר לחסוך בזה המון כסף..

לדוגמא, אתה יכול ללכת על E6400 וזכרונות DDR667 ולהמהיר את התדר הבסיסי מ 266 ל 333 בקלות וללא שום שינוי מתחים או הוספות קירור וכו' וקבלת E6600 בהרבה פחות כסף..

צודק בהחלט לדעתי!

פורסם
  • מחבר

חסכון של 500 שקל באמת שווה את הכמה שעות האלה ללמוד על OC, פשוט אם במקרה קיצוני ישרף המעבד, לא תחול אחריות ואז קיבלתי ז**. נגיד אין לי מספיק מאווררים, או משהו כזה.

במקרה כזה עדיף לתת יותר, לצאת "פראייר" (ואני מודע לזה), ולישון בלילה בשקט (אבל לטחון בעבודה)...

אני בטוח שמי שעושה OC הוא הרבה יותר נבון בנושא הזה, אני פשוט לא בטוח אם כדאי לעשות את זה על ציוד ששווה 1200 שקל בהסתמך על פורומים (למרות שהם הכי טובים).

פורסם

אף אחד לא יכול לדעת שעשית OC אם יישרף משהו

פורסם
  • מחבר

הם לא יכולים להאשים ופה נגמרה האחריות? לך תקרא את התת סעיפים בתעודת אחריות שלהם...

פלוס אם זה יגרום איכשהו נזק לרכיבים אחרים במחשב (למרות שיש מצב שזה בולשיט)

פורסם

תראה

יש לי E6600 עם כרטיס מסך X1900XT ומעולם לא הגעתי למצב שהמעבד או הכרטיס מסך הגבילו אותי (גם לא ב Oblivion ב full settings).

במחשבה לאחור אולי זה היה בזבוז לקנות E6600, במיוחד כשיש לך היום E6320 או E6420 בתוספת ירידת המחירים הפראית הבאה עלינו לטובה.

פורסם
  • מחבר

השאלה אם היה לך מעבד AMD 4600+, למשל, או אחד המעבדים שאתה ציינת, והביצועים של הכרטיס היו מופחתים.

אני מודע שה-6600 יקר להחריד, אני רק מקווה שהוא יתן תמורה.

פורסם

השאלה אם היה לך מעבד AMD 4600+, למשל, או אחד המעבדים שאתה ציינת, והביצועים של הכרטיס היו מופחתים.

אני מודע שה-6600 יקר להחריד, אני רק מקווה שהוא יתן תמורה.

מתי כבר תכניסו לראש! טוב, טוב... שבהגדרות גבוהות של המשחק הכרטיס מסך קובע! ולא המעבד.

http://www.legionhardware.com/document.php?id=618&p=3

"The more popular games, such as Company of Heroes, F.E.A.R and Prey, showed almost no difference in performance. In fact some cases there were no difference in performance when testing these graphics cards on various AMD and Intel processors. Amazingly the E6300 was no slower than the overclocked E6700 in these games. Of course there will be quite a few games that will see processor bottlenecking becoming a problem, but these three games are not them. Even so, X3: Reunion saw the Athlon64 X2 3800+ deliver highly playable performance at 1600x1200 with FSAA 16x + Aniso 16x enabled and was able to make full use of the GeForce 8800 GTS."

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

כל הקטע בת'רד הזה שקראתי באתר tomshardware שישנם מצבים שהמעבד מגביל את הכ. מסך. גם אני ידעתי שאין יותר מדי קשר למעבד.

פורסם

הם לא יכולים להאשים ופה נגמרה האחריות? לך תקרא את התת סעיפים בתעודת אחריות שלהם...

פלוס אם זה יגרום איכשהו נזק לרכיבים אחרים במחשב (למרות שיש מצב שזה בולשיט)

להאשים על סמך מה?

פורסם

URIB,

מדהים אותי איך אתה כל פעם טורח להדגיש את מה שאתה אומר ולא טורח בכלל לציין שיש מקרים אחרים..בהם זה לא נכון..

ציטוט ממה שאתה הבאת כדוגמא :

Of course there will be quite a few games that will see processor bottlenecking becoming a problem

אתה צודק לגבי זה שברוב המשחקים המגבלה תהיה כרטיס המסך ולא המעבד ונכון שגם אם תהיה מגבלה כלשהי מצד המעבד סביר להניח שהיא לא תורגש..(קשה להבחין בין 150 FPS במשחק לבין 100 FPS במשחק..) אבל יש הבדלים. הם שם. וככל שעובר הזמן וככל שיוצאים משחקים שדורשים יותר, הדרישות מהמעבד (וכמובן שגם מהכרטיס מסך) רק הולכות וגוברות.. ובעתיד, יכול להיות שהפער כבר לא יהיה בין 150 ל 100 FPS.. אלא יהיה בין 60 ל 30 וכאן כבר בטוח שתרגיש בהבדל..

*גם לי חפרו לפני שנה שלמעבד שלי ייקח עוד הרבה זמן עד שהוא יגביל משהו במחשב ושהוא 64 BIT ובלה בלה בלה.. והיום בכל משחק חדש הוא מהווה צרה צרורה והוא עובד על 100 אחוז ולא מספיק לספק את התפוקה ויש לאגים ו FPS נמוך (אפילו עם 7900GT בOC).. ראבאק, אפילו סרט HD שמקודד ב X264 הוא לא מצליח להריץ בלי תקיעות פה ושם.. אז מה עושים ? עוברים ל CORE2 בפסח..

פורסם

אין שום קשר בין זה שהמעבד לא סוחב לבין כרטיס המסך. גם אם היית עם כרטיס חלש והיית משחק על 640x480 היית נתקל באותה הבעיה.

פורסם

*גם לי חפרו לפני שנה שלמעבד שלי ייקח עוד הרבה זמן עד שהוא יגביל משהו במחשב ושהוא 64 BIT ובלה בלה בלה.. והיום בכל משחק חדש הוא מהווה צרה צרורה והוא עובד על 100 אחוז ולא מספיק לספק את התפוקה ויש לאגים ו FPS נמוך (אפילו עם 7900GT בOC).. ראבאק, אפילו סרט HD שמקודד ב X264 הוא לא מצליח להריץ בלי תקיעות פה ושם.. אז מה עושים ? עוברים ל CORE2 בפסח..

אומנם המעבד שלך חד-ליבתי, אבל הבעיות של המחשב שלך אומרות דבר אחד.. דרוש פירמוט דחוף!

יש לי מחשב נוסף עם 3200 בלי OC, והוא ממש לא מתפקד בצורה כזאת אפילו במשחקים עם 6600GT ישן.

פורסם

לא צריך שום פירמוט.. הוא פורמט לפני חודש בערך ואין עליו שום תוכנה שעולה עם הווינדוס חוץ מקספרסקי אנטיוירוס..

זה לא פירמוט - הוא פשוט איטי מידי לאפליקציות שיש היום..

פורסם
  • מחבר

להאשים על סמך מה?

יש חנויות שאומרות שאם נשרף המעבד זה לא סתם, אלא משימוש לא נכון לפי חוברת המשתמש. יש סעיף כזה בתעודת האחריות, ופה הם יכולים לדפוק לקוחות. ותכל'ס הם יודעים שמעבד לא סתם נשרף, אלא שמשחקים איתו כמו ב-OC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים