פורסם 2007 במרץ 3018 שנים שלום,יש לי מחשב עם כרטיס מסך 1900GT SHAPIRE עם VIVO ואני רוצה לחבר אותו לממיר YES.אני ניסיתי לפי הדרך הבאה וזה לא עבד:1. לכרטיס יש יציאה\כניסה של S-VIDEO ממנו חיברתי מתאם שבא עם הכרטיס לRCA.2. את הכבל RCA חיברתי לממיר YES בחיבור של VCR וכיביתי את הממיר.3. פה אני לא כל כך יודע מה לעשות ... ניסתי להגדיר את מסך 2 (שולחן עבודה => מקש ימני=> מאפיינים=> הגדרות ) כראשי אבל זה לא עובד.בקיצור איך עושים את זה ואם אפשר שלב שלבתודה
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים למה כיבית את הממיר ?חוץמזה, האיכות כנראה מהסיפור הזה לא תיהיה בשמייםלצפיית טלויזיה טובה כדאי להשתמש בכ.טלויזיה יעודי
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים מחבר אבל איך בדיוק עושים את זה?????כיבתי כי הממיר מפעיל את הכניסה שלו כאשר הוא סגור
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים אבל איך בדיוק עושים את זה????? כיבתי כי הממיר מפעיל את הכניסה שלו כאשר הוא סגור מה פתאום מאיפה הבאת את זה איזה ממיר של יס יש לך ? שלי מחובר גם לטלויזיה וגם לכ.טלויזיה ובשניהם רואים בלי שום סגירה של הממיר
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים קודם כל תדליק את הממיר..דבר שני עשית הכל בסדר.. (בתנאי שחיברת באמת לVIDEO IN)עכשיו אתה בשלב של לכידת הוידאו.. הדרך שלך לא נכונה... צריך תוכנה..יש הרבה תוכנות שיכולת לשדר וללכוד וידאו פשוט תצטרך להשתמש באחת כזו..בנתיים תוכל להשתמש בmovie maker הכלול עם וינדוס XPתפעל את המובי מייקרלחץ על קובץ/FILEותלחץ על האפשרות של לכידת וידאו/VIDEO CAPTUREתבחר את התקן הVIVO ללכידה ואז אתה אמור לראות את הקלט על המסך..כמו כן.. הבנתי שהתעסקת עם ריבוי המסכים (מה שניסת לעשות בהתחלה..)תוודא שאתה פועל רק על מסך אחד.. יעני האפשרות "הרחב את שולחן העבודה למסך זה" צריכה להיות כבויה..אם לא הבנת או נתקלת בבעייה תגיב פה ונעזור לך..
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים למה MOVIE MAKER ?תנסה תוכנה HTPC כדוגמת media center או sageTV, תוכל להוריד בנוסף גם את EPG של החברת כבלים שלך ולהקליט תוכניות(רק קח בחשבון שאת העברת הערוץ אתה תצטרך לעשות ידנית)
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים מחבר טעות שלי שכחתי לומר שאני רוצה להציג את מה שיש במחשב למסך TV .בעיקרון אני כן יודע איך ללכוד ווידאיו וכבר עשיתי את זה עם התוכנה PINNACLE .כיביתי את הממיר של יס כי ככה עושים למשל שמחברים PS2 לממיר ואז שהוא כבוי הוא מציג בטלויזה מה שמחובר דרך VCR.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.