עבור לתוכן

התחדשתי בATP3 :) + שאלה.

Featured Replies

פורסם

אתמול קניתי אותם..

אחלה רמקולים מאוד איכותיים ממליץ לכל מי שמחפש רמקולים איכותים בזול יחסית.

יש לי שאלה.. האם יש איזה הגדרה בווינדוס או איפה שהו שהמחשב ידע שזה 2.1 ולא רק 2 כי אני מרגיש שהסאב טיפה חנוק..

פורסם

בקונטרול פאנל-> סאונד-> ובלשונית הראשונה, באדוואנסד השני (שנמצא הכי למטה), תגדיר סטריאו.

חוץ מזה, יש לך אופצייה להגביר את הבאס והטראבל מהסטאלייט הימני... מתחת לווליום :)

פורסם
  • מחבר

בקונטרול פאנל-> סאונד-> ובלשונית הראשונה, באדוואנסד השני (שנמצא הכי למטה), תגדיר סטריאו.

חוץ מזה, יש לך אופצייה להגביר את הבאס והטראבל מהסטאלייט הימני... מתחת לווליום :)

זה על סטריאו אבל סטריאו זה שתי רמקולים בלי סאב..

אני יודע אבל אני פוחד להגביר יותר מידי כי אני לא רוצה להרוס אותו

פורסם

:kopfpatsch:

אל תדאג... לא תהרוס אותו... אתה יכול לשמוך על הייצרן שלא יבנה משהו שיהרס עם ההפעלה הראשונה שלו...

אם אתה רוצה להיות בטוח ב100000000000000000000000000000000%, אתה יכול לעשות ברייק אין- שים את הטראבל והבאס באמצע (סובב את החוגה- וכשתגיע לאמצע תרגיש את זה...), שים איזה מוסיקה, ותעלה את הווליום (הכללי) ממינימום שאפשר כל כמה שעות בקצת- עד שתגיע לווליום המקסימאלי שבו אתה שומע... רצוי לתת להם לרוץ רצוף במשך יומיים בערך, כשרק ב4~5 שעות האחרונות הם על המקסימום...

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch:

אל תדאג... לא תהרוס אותו... אתה יכול לשמוך על הייצרן שלא יבנה משהו שיהרס עם ההפעלה הראשונה שלו...

אם אתה רוצה להיות בטוח ב100000000000000000000000000000000%, אתה יכול לעשות ברייק אין- שים את הטראבל והבאס באמצע (סובב את החוגה- וכשתגיע לאמצע תרגיש את זה...), שים איזה מוסיקה, ותעלה את הווליום (הכללי) ממינימום שאפשר כל כמה שעות בקצת- עד שתגיע לווליום המקסימאלי שבו אתה שומע... רצוי לתת להם לרוץ רצוף במשך יומיים בערך, כשרק ב4~5 שעות האחרונות הם על המקסימום...

חחח אוקיי אבל המקסימום חזק מידי :P

בכל מקרה לא משנה.. אם אפשר לעשות את הבדיקה הזאת אני מניח שהם באמת איכותיים אני יותר לא מפחד יאללה נרביץ אותה בסאונד D:

אגב אני אוהב לשים את הTreble קצת מעל האמצע כי ככה אני שומע את הדיבור יותר נקי וטוב.

פורסם

מי אמר שאתה חייב לשים על מקסימום? ::)

תכוון את הבאס לפי מה שמתאים לך.

ואם אתה מדבר על הברייק אין- אז אין מה לעשות- בברייק אין צריך להריץ את המערכת על המקסימום (שבו אתה תקשיב לה... לא חייב המקסימום שאליו המערכת יכולה להגיע...), כי בלי זה, זה סתם יהייה ביזבוז של זמן...

חוץ מזה, כמו שכתבתי- זה באמת לא משהו שחייבים לעשות...

פורסם
  • מחבר

מי אמר שאתה חייב לשים על מקסימום? ::)

תכוון את הבאס לפי מה שמתאים לך.

ואם אתה מדבר על הברייק אין- אז אין מה לעשות- בברייק אין צריך להריץ את המערכת על המקסימום (שבו אתה תקשיב לה... לא חייב המקסימום שאליו המערכת יכולה להגיע...), כי בלי זה, זה סתם יהייה ביזבוז של זמן...

חוץ מזה, כמו שכתבתי- זה באמת לא משהו שחייבים לעשות...

אני בעקרון הלוואי שההיתי יכול לשים אותה על המקס אני אוהב לשמוע חזק אבל אני גר בקומות כבר השכנים המעצבנים יצאו עלי כמה פעמים כי אני לא יכול יותר בלי מוזיקה המחשב נהיה משעמם שלא מופעל עליו כלום..

בכל אופן תודה עזרת לי מאוד :)

פורסם

על לא דבר :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים