פורסם 2007 במרץ 3018 שנים מה אתם חושבים על סדרת עיבוד התמונה הזאת??? אנשים תגובות בבקשה! :) http://www.kishkush.co.il/content/view/1065/36 נ.ב. עוד מעט יוצא SC3 יש כבר REVIEW באינטרנט, לא הרבה השתנה אבל יש כמה פונקציות חדשות
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים זה פוטושופ אבל עם עוד תוכנות כמו פוסר (תוכנה ליצירת דמויות) ועוד תוכנות כמו MAYA ו3DMAX..הרבה מאוד דברי שם לא ממש קשים אלה זה פשוט התאמה נכונה של הסביב עם התמונה המקורית.
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים יש שם גם דברים שלא נעשו בפוטושופ , חלק נעשו בתוכנות לעיצוב בתלת מימד (ואני חושב שהכל נעשה בתלת מימד ובתמונות הראשונות הוסיפו טקסטורה לאובייקט כמו לקיר או למכונית ) ..
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים מה אתם חושבים על סדרת עיבוד התמונה הזאת??? אנשים תגובות בבקשה! :) http://www.kishkush.co.il/content/view/1065/36 נ.ב. עוד מעט יוצא SC3 יש כבר REVIEW באינטרנט, לא הרבה השתנה אבל יש כמה פונקציות חדשות קצה גבול היכולת? ילד לך לך תעשה פילטר.
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים לא הבנתי למה קוראים לזה "עבודת פוטושופ".זו אומנות דיגיטלית. לפילטרים של פוטושופ היה חלק בה אבל זה ממש לא העיקר.אגב - איפה הקרדיט באתר ההוא?
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים אני מאוד אהבתי את זות- מישהו יכול להשיג לי כזות ברזולוציה גבוה ? (לשולחן עבודה)
פורסם 2007 באפריל 318 שנים שאלה - הבחורה והמכונית , אלה פרטים שהיו בתמונה המקורית? אם כן, איך שינו את התנועות שלהם מתמונה לתמונה?
פורסם 2007 באפריל 418 שנים הם מודלים שנבנו בתוכנה תלת-מימדית - אפשר לשנות אותם למה שאתה רוצה.הבנתי. באיזה תוכנה? אז מה שבעצם עשו בתמונות שלמעלה, זה לשנות את הרקעים שמסביב?
פורסם 2007 באפריל 418 שנים אתם שפוכים לגמרי, אין לזה שום קשר לפוטושופ.המודלים נעשו ב- Cinema4D, Rhino, וחלק יוצרו בעזרת poser ו- XFrog, (וחלק מהם יובאו ממקומות חיצוניים).כל השאר נעשה ב- POV-Ray (שפת סקריפט ו- renderer)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.