עבור לתוכן

creative zen micro 5G הגיע למחיר מגוחך

Featured Replies

פורסם

538 ש"ח ב-P1000. עסקה טובה?

פורסם

אם אתה לא צריך וידאו או תמונות, הוא יהיה סבבה.

הבעיה היא שהוא די ישן, אז לא הייתי ממליץ עליו למרות המחיר האטראקטיבי.

אבל אם אתה צריך נגן של מוזיקה נטו ולא שום דבר יותר, אז הוא דווקא יכול יתאים לך.

פורסם

אני הייתי מוסיף כסף וקונה את אחד הסנסות, יותר קטן,פלאש ותומך בסרטונים, אומנם הממשק שלו הוא לא המצאת המאה אבל אפשר להסתדר.

פורסם

Guy King, אולי תגיד לנו מה אתה צריך מהנגן, סוללה, נפח, ממשק, דברים כאלה...

פורסם
  • מחבר

יש צריך ויש רוצה. אני צריך דברים מסוימים, ולא אכפת לי דברים אחרים, אז במחיר נתון דברים שאולי לא הייתי מסתכל עליהם לפני הופכים להיות אטרקטיביים (כמו הנגן הזה למשל).

מה אני באמת צריך? לפי הסדר הזה:

זמן בטרייה ארוך, רדיו (עדיף עם קליטה טובה), איכות סאונד טובה, עמידות גבוהה לנפילות מגובה של מטר ( :smile1:), ממשק נוח, טייפ מנהלים טוב, ואני צריך לפחות 512 מגה, כאשר 1 ג'יגה זה המצב היותר רצוי, 2 זה מעולה ומעל זה בונוס.

אז ה-T10 בגרסאות ה-512 (344 ש"ח) וה-1024 (528 ש"ח) נראה הכי מתאים בנתיים אם אני לא טועה.

פורסם

תוכל להביא קישור?

נגן מצויין הזן מיקרו אם אתה לא צריך נגן פלאש תומך ווידאו אז זאת אחלה קניה.

פורסם
  • מחבר

ZAP

מכאן אין בעיה להסתדר לבד ;)

פורסם

זה לא עסקה טובה כיוון שזהו דגם ישן.

לפני שנה וחצי קניתי אותו, הוא התקלקל אחרי חצי שנה, ולא יכלו להחליף לי אותו. הייתי צריך להסתדר עם זיכויים וכו'. חבל לקנות מכשיר שמראש הוא ישן מדי כדי לקבל תמיכה טכנית ראויה.

יש המון חלופות.

פורסם

זה שטויות זה לא שהטכונלוגיה שלו היא ישנה או משהו. הוא פועל בדיוק כמו כל מכשיר הרד דיסק אחר.

במחיר הזה הוא משתלם מאוד!!!

למי שמחפש נגן עם נטו מוזיקה וסאונד איכותי מאוד שאוכל כמעט כל נגן בנפחים האלה אז זה הנגן בשבילו. מבחינת סאונד אין לו שום חלופה! לא סנסה ולא שום נגן אחר במחיר כזה ובנפח הזה מתקרב לסאונד שלו. הבעיה היחידה זה שהוא הרד דיסק ומי שזה לא מפריע לו אז כדאי לו מאוד.

פורסם

בהצלחה אם הקניה

פורסם

לא אמרתי שהטכנולוגיה שלו ישנה, זה פשוט דגם ישן, ותיק, נמצא הרבה זמן בשוק.

פורסם

נו אז מה זה קשור? מה הבעיה בזה אני לא מבין. אז הוא יותר ישן, אין לו מסך צבעוני וסרטים ותמונות וכל זה ויש לא מעט אנשים שלא צריכים את כל זה.

ישן זה לא חיסרון.

פורסם

אגב אפילו בתור דגם ישן (שנתיים פלוס),אל תשכחו שהנגן הזה היה במשך כמה וכמה חודשים הנגן הכי טוב בשוק.

אז נכון שאין לו מסך צבעוני או כרטיס זיכרון,נגן זה הוא אחד מהאיכותיים שיש מבחינת סאונד בשוק...

פורסם

שוב, הנגן הזה מעולה, היה לי אותו והייתי מרוצה מאד.

אבל, אם הוא מתקלקל, אין סיכוי לקבל אחד אחר, ואין אפשרות לתקן אותו.

זה נובע משילוב של שירות גרוע בארץ (איסטרוניקס עדין?) והעובדה שהייצור שלו הופסק לפני כשנה וחצי.

לדעתי זה שיקול חשוב כשקונים היום מכשיר מבוסס HD שהסבירות שיתקלקלו לא כה נמוכה.

פורסם

אם קיבלת שירות גרוע מאיסטרוניקס זאת אומרת שלא קנית את הנגן בארץ יש להם אחלה שירות אני אישית קיבלתי נגן חדש ואוזניות חדשות(ep630) כאשר אלו התקלקלו לי...

והם בתור מעניקי אחריות מחוייבים לתקן לך תקלה שלא קרתה באשמתך ואם אין ביכולתם לתקן הם מביאים לך נגן חדש,ואם אין מהדגם הזה הם לא יכולים להביא לך דגם פחות טוב...

והנגן הספציפי הזה הוא אמין ברוב הייצור שלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים