פורסם 2007 במרץ 2918 שנים תסתכלו על המדריך הזה לבנות כפתור רגל לדרמל או לכל דבר אחר שמופעל בשקע http://www.metku.net/index.html?path=mods/foot-pedal-mod-for-rotary-tools/index_eng
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים רעיון טוב .. אבל לדעתי דיי מיותר לדרמל ... אולי בשביל חריטה וכאלה לא אבל תאר לך לעבוד עם זה בחיתוך צורות גדולות ... הרגל שלך תתעייף ...
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים מדריך טוב, תודה שהבאת, אבל...קצת מיותר הייתי אומר, עדיף כבר בהזזת כפור פשוט... וגם זה די מסובך, אני אף פעם לא עובד איתו בישיבה...בקיצור, אני לא מסכן את הדרמל שלי בשביל זה.!,Aviko
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים דרמל זה לא רק למודינג, יש כאלה שעושים איתו גם תכשיטים וצריך להחיזיק את הדרמל ביד אחת וביד השנייהנ את התכשיט ולהיות מדויק.קשה יותר לדייק כשאתה צריך גם להפעיל לחץ על כפתור. באמת![br]פורסם בתאריך: 29.03.2007 בשעה 21:58:53והדרמל בא עם הרגל, לפחות זה שהיה לקרוב המשפחה שלי
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים מחבר מחר אני הולך לחפש אחד בחנות תפירה. היה לי עוד רעיון לעשות משהו דומה אבל לקחת את הבפנים של אכבר ישן ולחבר את הכפתורים לשני לחצנים בקופסה ולהשתמש בזה למחשב.מה דעתכם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.